- 16 Haziran 2011
- 2.603
- 680
- 248
cnm valla bn uluslarası ilişkileri atndığımda yükselmek için okuyorum yoksa bu bölüm üzerinden bir hayalim yok ama şöyle bir göz gezdirdim mezun olduktan sonra bir sınav varmış ona girince diplomat olabiliyormuşşun birde uluslarası ilişkiler uzmanı olabiliyormuşsun bu ikisini duydum ama bn hangiisini okusam farketmez:) sözel dersler fazla baktım bunda oyüzden bunu seçtim
kızlar ilk kez kayıt olup 3 ten devam etmek isteyenler için kayıtlar ne zaman?
1 ekimde başlıyo kayıtlar tatlımm
açıköğretime sınavsız dikey geçiş yapıp 4 yıllık geçebilceğiniz bölümlere geçip okuyabilirsiniz ama ilahiyat okuyamazsın yeniden cnmarkadaşlar dikey geçişle ilgili sorum olucaktı size acaba ilahiyat önlisanstan mezun olan biri dikey geçişle açıköğretim olarak 4 yıllığa tamamlayabiliyomu,yani bu dikey geçiş nasıl oluyo üniversitenin kendinemi gitmek gerekiyo yoksa yine evde okunabiliyomu:44:
uluslarası ilişkileri seç cnm bende onu okuyacam enazından birbirimize yardımcı oluruz ders çalışmaya başlayınca:) birde zaten ben bu bölümü atandığımda yükselmek için okuyorum aöf büro yönetimi ve sekreterlik mezunu olarak ömss girdim atanırsam 2.tercihlerde lisansı bitirdiğimde bu diplomamı götürcem böle yükselicem kurumumda yoksa bu bölüm üzerinden bir hayalim yok cnm ben daha sözel bölüm diye bunu seçtim:)Ben halkla ilişkiler ve tanıtım ön lisans mezunuyum. Dikey geçiş yapmayı düşünüyorum, ilk seçeneğim uluslararası ilişkiler, ikincisi işletme. Ama henüz karar veremedim bende. :) Herkesin okuduğu bölüme göre farklılık gösterebiliyor seçebileceğiniz bölümler. Ama genelde yukarda bi arkadaşın saydığı gibi 5-6 bölümden birini seçebiliyorsunuz.
Dikey geçiş dışında bir de ikinci üniversite okuyabilirsiniz. Onun için ön lisans veya lisans mezunu olmanız, ya da örgün öğretimde şu an okuyor olmanız gerekli. O zaman istediğiniz bölümde okuma şansınız var, ama birinci sınıftan başlıyorsunuz. :)
uluslarası ilişkileri seç cnm bende onu okuyacam enazından birbirimize yardımcı oluruz ders çalışmaya başlayınca:) birde zaten ben bu bölümü atandığımda yükselmek için okuyorum aöf büro yönetimi ve sekreterlik mezunu olarak ömss girdim atanırsam 2.tercihlerde lisansı bitirdiğimde bu diplomamı götürcem böle yükselicem kurumumda yoksa bu bölüm üzerinden bir hayalim yok cnm ben daha sözel bölüm diye bunu seçtim:)
bence maliyeyi seç çünki sanırım bu sekilde ilerde muhasebe bürosu açabiliyormuşsunuz bende yeni öğrendimm ne kadar doğru inan bilmiyorum araştırmak lazım..Bende halkla ilişkiler bölümünden mezun oldum. iktisat ya da maliyeye geçicem ama hangisine geçeyim kararsız kaldım bayağ
bence maliyeyi seç çünki sanırım bu sekilde ilerde muhasebe bürosu açabiliyormuşsunuz bende yeni öğrendimm ne kadar doğru inan bilmiyorum araştırmak lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?