ana bende senin okudğun bölümden geçen sene mezun oldum cnm başarılar dilerim dikey geçiş için artık sınav yok cnm direk başvuruyorsun bu sene böyle seneye değişmez inşcanım ben aöf büro yönetimi 2.sınıfa geçtim.bitirince düşünüyorum.henüz tam araştırmadım ama sınav temmuz gibi oluyor sanırım.şu an işletme düşünüyorum.
uluslarası ilişkiler düşünüyorum cnm ben sadece atandığımda yükselebilmek için okuyacam bu bölümü yoksa bu bölüm üzerinden bir hayalim yokyani sınava girmeyecekmiyim:))çok sevindim ya teşekkürler.kpss ye hazırlanmak çok yordu birde ona hazırlanmak zorunda kalacaktım.sen hangi bölümü düşünüyorsun?
hangi bölüme dikey geçiş yapıcan inci reçelim
kızlar bnde bilgisayar promcılıgı btirdim.aöf den 4 yıllıga tamamlayacam ama henüz karar vermedim.hangii bölüm daha kolaay??
hangi bölüme dikey geçiş yapıcan inci reçelim
kızlar bnde bilgisayar promcılıgı btirdim.aöf den 4 yıllıga tamamlayacam ama henüz karar vermedim.hangii bölüm daha kolaay??
Canım ben İşletme den devam edicem. Peki sen?
Canım iktisat daha cok sayısalmıs benim bildigim. İsletme daha cok tercih ediliyor ama senin kararın tabi ki.
ben uluslarası ilişkilere dikey geçiş yapmayi düşünüyorum cnm direk 3.sınıftan başladığım için 5.6.7.8 yarı yıl derslerinden sorumlu olucam onlarda sözel cnm sözelci olduğum için daha kolay yapabilirim diye onu seçicem aslında bi ara işletme düşündüm ama onda sayısal dersler çok var ondan vazgeçtim sadece bu bölümü görevde yükselme için okuyacam cnm atandığımda faydası olsun diye yoksa bu bölüm üzerinden bir hayalim yokhttp://eogrenme.anadolu.edu.tr/Documents/2012-13-DersListesi.pdf BURDAN İNCELEYEBİLİRSİN CNM DERSLERİ
cnm valla bn uluslarası ilişkileri atndığımda yükselmek için okuyorum yoksa bu bölüm üzerinden bir hayalim yok ama şöyle bir göz gezdirdim mezun olduktan sonra bir sınav varmış ona girince diplomat olabiliyormuşşun birde uluslarası ilişkiler uzmanı olabiliyormuşsun bu ikisini duydum ama bn hangiisini okusam farketmez:) sözel dersler fazla baktım bunda oyüzden bunu seçtimÖylemiymis canım, bakim karsilastirim ikisini de. Uluslar ilişkiler okuyunca ne olacaksın kidaha mı iyidir.?
okuma şansın olan bölümlere bak derslerine hangisi sana daha uygunsa onu seç cnm sayısalsan sayısal olanı sözelsen sözelikızlar bende hangi bölüm seçeceğime karar veremedim. aslında kamu istiyorum ama işletme daha kolay diyorlar.
kolay olduğu için de seçmek istemiyorum aslında kolay veya zor bir şekilde bitecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?