• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aöf dikey geçişe başvurucak kimler var

canım ben aöf büro yönetimi 2.sınıfa geçtim.bitirince düşünüyorum.henüz tam araştırmadım ama sınav temmuz gibi oluyor sanırım.şu an işletme düşünüyorum.

canım ben aöf büro yönetimi 2.sınıfa geçtim.bitirince düşünüyorum.henüz tam araştırmadım ama sınav temmuz gibi oluyor sanırım.şu an işletme düşünüyorum.
ana bende senin okudğun bölümden geçen sene mezun oldum cnm başarılar dilerim dikey geçiş için artık sınav yok cnm direk başvuruyorsun bu sene böyle seneye değişmez inş

yani sınava girmeyecekmiyim:))çok sevindim ya teşekkürler.kpss ye hazırlanmak çok yordu birde ona hazırlanmak zorunda kalacaktım.sen hangi bölümü düşünüyorsun?

yani sınava girmeyecekmiyim:))çok sevindim ya teşekkürler.kpss ye hazırlanmak çok yordu birde ona hazırlanmak zorunda kalacaktım.sen hangi bölümü düşünüyorsun?
uluslarası ilişkiler düşünüyorum cnm ben sadece atandığımda yükselebilmek için okuyacam bu bölümü yoksa bu bölüm üzerinden bir hayalim yok:D

kızlar bnde bilgisayar promcılıgı btirdim.aöf den 4 yıllıga tamamlayacam ama henüz karar vermedim.hangii bölüm daha kolaay??

kızlar bnde bilgisayar promcılıgı btirdim.aöf den 4 yıllıga tamamlayacam ama henüz karar vermedim.hangii bölüm daha kolaay??

bende aynı bölümü bitirdimmm
işletme iktisat tan başka bölüm yok sanırım öyle baktım netten
ben farklı birşey okumak istiyorum aslında ama sadece ikisi varsa işletme olurr büyük ihtimalle..

BENDE DÜŞÜNÜYORUM sanırım işletmeyi sececem kayıtlarda 1 ekimde başlıyormuş hadi hayırlısı yalnız harçlar çok değilmi yaaa:27:

derslerde ne kadar çokmuş vallahi gözüm korktuu :18: aslında gönlüğmden geçen uluslar arası ilişkiler ama nasıl olur bilmiyorummm doğru bir şeçim olur mu?

Son düzenleme:
buarada ben halkla ilişkiler mezunuyum sene 2004 :ssz: çokı zaman geçti yaa valla yapabilirmiyim özelliklede dersleri gördükten sonraaa
:2::2:

hangi bölüme dikey geçiş yapıcan inci reçelim:3:

Canım ben İşletme den devam edicem. Peki sen? :16:

Canım iktisat daha cok sayısalmıs benim bildigim. İsletme daha cok tercih ediliyor ama senin kararın tabi ki. :16:

Canım ben İşletme den devam edicem. Peki sen? :16:

Canım iktisat daha cok sayısalmıs benim bildigim. İsletme daha cok tercih ediliyor ama senin kararın tabi ki. :16:

ben uluslarası ilişkilere dikey geçiş yapmayi düşünüyorum cnm direk 3.sınıftan başladığım için 5.6.7.8 yarı yıl derslerinden sorumlu olucam onlarda sözel cnm sözelci olduğum için daha kolay yapabilirim diye onu seçicem aslında bi ara işletme düşündüm ama onda sayısal dersler çok var ondan vazgeçtim sadece bu bölümü görevde yükselme için okuyacam cnm atandığımda faydası olsun diye yoksa bu bölüm üzerinden bir hayalim yok:9:http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Documents/2012-13-DersListesi.pdf BURDAN İNCELEYEBİLİRSİN CNM DERSLERİ

Son düzenleme:
kızlar ben birşey sorcam bulantılarımdan dolayı büroyu arıyamıyorum bile:50: ben gıda teknolojisi mezuyum iktisat okumayı düşünüyorum aslında kamu yönetimi istiyorum ama sırf işletme iktisat yok artık dense de benim bölümümün yanında işletme ya da iktisat yazıyor o işi çözemedim :) sorum şu; internetten başvuru var ya şimdi bizim onla bir alakamız var mı yapmamız gerekiyor mu yoksa 1 ekimi mi bekliycez bekliyceksek o zaman internetten başvuru yapılcak mı yoksa direk büroya mı gitcez çok aradım ama tam cevaplarını bulamadım fazla da arıyamıyorum kötü bi dönemden geçiyorum :31::43:

ben uluslarası ilişkilere dikey geçiş yapmayi düşünüyorum cnm direk 3.sınıftan başladığım için 5.6.7.8 yarı yıl derslerinden sorumlu olucam onlarda sözel cnm sözelci olduğum için daha kolay yapabilirim diye onu seçicem aslında bi ara işletme düşündüm ama onda sayısal dersler çok var ondan vazgeçtim sadece bu bölümü görevde yükselme için okuyacam cnm atandığımda faydası olsun diye yoksa bu bölüm üzerinden bir hayalim yok:9:http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Documents/2012-13-DersListesi.pdf BURDAN İNCELEYEBİLİRSİN CNM DERSLERİ

Öylemiymis canım, bakim karsilastirim ikisini de. Uluslar ilişkiler okuyunca ne olacaksın ki :ssz: daha mı iyidir.?

Öylemiymis canım, bakim karsilastirim ikisini de. Uluslar ilişkiler okuyunca ne olacaksın ki :ssz: daha mı iyidir.?
cnm valla bn uluslarası ilişkileri atndığımda yükselmek için okuyorum yoksa bu bölüm üzerinden bir hayalim yok ama şöyle bir göz gezdirdim mezun olduktan sonra bir sınav varmış ona girince diplomat olabiliyormuşşun birde uluslarası ilişkiler uzmanı olabiliyormuşsun bu ikisini duydum ama bn hangiisini okusam farketmez:) sözel dersler fazla baktım bunda oyüzden bunu seçtim

kızlar bende hangi bölüm seçeceğime karar veremedim. aslında kamu istiyorum ama işletme daha kolay diyorlar.
kolay olduğu için de seçmek istemiyorum aslında kolay veya zor bir şekilde bitecek.

kızlar bende hangi bölüm seçeceğime karar veremedim. aslında kamu istiyorum ama işletme daha kolay diyorlar.
kolay olduğu için de seçmek istemiyorum aslında kolay veya zor bir şekilde bitecek.
okuma şansın olan bölümlere bak derslerine hangisi sana daha uygunsa onu seç cnm sayısalsan sayısal olanı sözelsen sözeli:D

Back