Aöf bölümleri

Aöf laborant veteriner saglik okuyun 2 yil Ordan 4 yillik tamamlama bolumlerine gecersin.veteriner yaninda staj yaparsin hem

Biraz ondan, biraz bundan olmaz. Acikcasi iki master yaptım, şimdiki aklım olsaydı yapmazdım. Senin alanin daha cok pratik. Bu da çalışarak kazanilir.

Once ne istediğine karar vermelisin. Akademisyen olma düşüncen varsa 4 senelik lisans düşün, aof düşünme bence.

Canim bemde ondokuzmayis cocuk gelisim onlisans mezunuydum dgs ile aöf puanim yeten bir bolum yazdim lisans bolum tabiki boylelikle 4 yillik lisans ogrencisi oldum ve 2.universite kayit hakkim dogdu bunuda auzef cocuk gelisimden yana kullandim isnavsiz direk.kayit sagladim suanda halkla ilsikiler reklamcilok 3.sinif cocuk gelisim 1.sinifim

noclearmind tıbbı dökümasyon ve sekreterlik okuyabilirsiniz aöf de hem çalıştığınız alan ilede alakalı sınavsız olarak.

Yanlış ifade ettim akademisyen olmak istemiyorum, eğitim akademi hayatımı geliştirmek istiyorum. Yüksek lisansıda ilerde hastane yönetimi tarzı bi işe girmek istediğimde yardımcı olur diye yapmak istiyorum.

Yanlış ifade ettim akademisyen olmak istemiyorum, eğitim akademi hayatımı geliştirmek istiyorum. Yüksek lisansıda ilerde hastane yönetimi tarzı bi işe girmek istediğimde yardımcı olur diye yapmak istiyorum.
Ben otomatik olarak akademisyen olmaya bagladim. Yuksek lisansin belli bir zamanı yok. İstediğin zaman yapabilirsin. Once lisans konusunda hangi yone gidersen daha cok verim alabilirsin. Onu kararlastir.

Farkli bolumden mezunsunuz, saglikla ilgili ( muhtemelen hastanede) calisiyorsunuz.
Gercekten merak ettim, suanki isinize girmeyi nasil basardiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…