- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
-
- Konu Sahibi noclearmind
Aöf laborant veteriner saglik okuyun 2 yil Ordan 4 yillik tamamlama bolumlerine gecersin.veteriner yaninda staj yaparsin hemHerkese iyi haftasonları
2 senelik önlisans mezunuyum, şuan çalıştıgım sektör sağlık sektörü fakat mezun olduğum bölüm çok alakasız bi alan.
Aöften sağlık yönetimi okumak istedim ama önlisans mezunu olduğum için 4 senelik bi program okuyamıyorum.
2 senelik bi programda okumak geçmiyo gönlümden ama biraz eğitim hayatına devam etmek istiyorum airetten de çalışmak geçinmek zorundayım sorumluluklarım var. Aranızda bana bu konu ile alakalı bilgilendirme yapacak olan var mı ?
ikinci üniversite adı altında okuyacagım için sınavsız kayıt olabiliyordum.
Şimdi 2 yıllık aöften sağlık işletmeciliği okuyup tekrar aöften 4 yıllığa tamamlayabilme şansım var mı ?
yoksa tekrar üni sınavına girip 4 yıllığa mı yazılayım ?4 senelik okur üstüne bi de yükseklisans yaparım mis gibi diyordum ama bi karamsarlığa düştüm
Bende tesadüf ile girdim acıkcası sonra sertifika almaya başladım yükseldim.Bende öyle bişey düşünüyorum ama bölüm mezunu yada tecrübe istiyor.
Biraz ondan, biraz bundan olmaz. Acikcasi iki master yaptım, şimdiki aklım olsaydı yapmazdım. Senin alanin daha cok pratik. Bu da çalışarak kazanilir.Yüksek lisansta yapmak istiyorum biraz akademik olarakta bi şeyler yapmak istiyorum açıkcası eğitimim çok az. Belki bundan bi 5 sene sonra eğitim hayatımla daha farklı kapılar açılır öyle düşünüyorum.
Canim bemde ondokuzmayis cocuk gelisim onlisans mezunuydum dgs ile aöf puanim yeten bir bolum yazdim lisans bolum tabiki boylelikle 4 yillik lisans ogrencisi oldum ve 2.universite kayit hakkim dogdu bunuda auzef cocuk gelisimden yana kullandim isnavsiz direk.kayit sagladim suanda halkla ilsikiler reklamcilok 3.sinif cocuk gelisim 1.sinifimHerkese iyi haftasonları
2 senelik önlisans mezunuyum, şuan çalıştıgım sektör sağlık sektörü fakat mezun olduğum bölüm çok alakasız bi alan.
Aöften sağlık yönetimi okumak istedim ama önlisans mezunu olduğum için 4 senelik bi program okuyamıyorum.
2 senelik bi programda okumak geçmiyo gönlümden ama biraz eğitim hayatına devam etmek istiyorum airetten de çalışmak geçinmek zorundayım sorumluluklarım var. Aranızda bana bu konu ile alakalı bilgilendirme yapacak olan var mı ?
ikinci üniversite adı altında okuyacagım için sınavsız kayıt olabiliyordum.
Şimdi 2 yıllık aöften sağlık işletmeciliği okuyup tekrar aöften 4 yıllığa tamamlayabilme şansım var mı ?
yoksa tekrar üni sınavına girip 4 yıllığa mı yazılayım ?4 senelik okur üstüne bi de yükseklisans yaparım mis gibi diyordum ama bi karamsarlığa düştüm
Yanlış ifade ettim akademisyen olmak istemiyorum, eğitim akademi hayatımı geliştirmek istiyorum. Yüksek lisansıda ilerde hastane yönetimi tarzı bi işe girmek istediğimde yardımcı olur diye yapmak istiyorum.Biraz ondan, biraz bundan olmaz. Acikcasi iki master yaptım, şimdiki aklım olsaydı yapmazdım. Senin alanin daha cok pratik. Bu da çalışarak kazanilir.
Once ne istediğine karar vermelisin. Akademisyen olma düşüncen varsa 4 senelik lisans düşün, aof düşünme bence.
Saglık yönetimi düşündüm 4 yıllıkmış, 2 yıllıklarda da saglık yönetim işletmeciliği var. Bu alana yönelmek istiyorumnoclearmind tıbbı dökümasyon ve sekreterlik okuyabilirsiniz aöf de hem çalıştığınız alan ilede alakalı sınavsız olarak.
Ben otomatik olarak akademisyen olmaya bagladim. Yuksek lisansin belli bir zamanı yok. İstediğin zaman yapabilirsin. Once lisans konusunda hangi yone gidersen daha cok verim alabilirsin. Onu kararlastir.Yanlış ifade ettim akademisyen olmak istemiyorum, eğitim akademi hayatımı geliştirmek istiyorum. Yüksek lisansıda ilerde hastane yönetimi tarzı bi işe girmek istediğimde yardımcı olur diye yapmak istiyorum.
özel klinikte çalışıyorum asistanım.Farkli bolumden mezunsunuz, saglikla ilgili ( muhtemelen hastanede) calisiyorsunuz.
Gercekten merak ettim, suanki isinize girmeyi nasil basardiniz ?