- 12 Eylül 2014
- 3.790
- 6.951
-
- Konu Sahibi noclearmind
O zaman tekrar ösym sınavına girmem gerek. Ordan aöf 4 yıllık tercih etmem gerekecek. Sınavsız ikinci üniversite hakkım oldugunu öğrenince sevinmiştim şimdi sınava tekrar girmek ürkütüyo beni2 yıllık okuyup üzerine dört yıla tamamlamak çok uzun bir süreç. 2+2 olmuyor o. Çoğu zaman 2+3 hatta 2+4 oluyor. O yüzden eğer hedefinizde dört yıllık bir bölüm mezunu olmak varsa en baştan sınava girin ve dört yıl okuyun bence. Diğer türlü muhtemelen dört yıllığa uzatmazsınız çünkü.
O zaman tekrar ösym sınavına girmem gerek. Ordan aöf 4 yıllık tercih etmem gerekecek. Sınavsız ikinci üniversite hakkım oldugunu öğrenince sevinmiştim şimdi sınava tekrar girmek ürkütüyo beni
Şuan 3 senedir bi yerde çalışıyorum işim garanti sayılır çok şükür4 yılın hicbir artısı yok ki. 2 yilliklar daha cabuk iş buluyor. 2 yıllık okuyup calışın bir yerlerde kebdinizi garantiye alın.Sonra 4 yillığı araştırın
Evet onada baktım 2 günüm var karar için. Bilgi için teşekkürler.2 yıllık açıktan okuyup 4 e tamamlayamazsin . Birinin örgün olması gerekiyor tamamlaman için. Tekrar unv sınavına girip 4 yıllık lisans programı yazman lazım. 4 yıllık okumak istiyosan. Bende iki yıllık bölüm okudum. Tekrar sınava girip 4 yıllık yazacağım açıktan. Issızım şuan. Bir de unv sınavına gireceksen çabuk karar vermen lazım 3 martta son diye biliyorum
Yani okumak icin okuyacaksaniz okuyun tabi. Özeldeyseniz 4 yillik mezunum demek avantajdır tabi. Ama is bulmak icinse 4 yillıklardan bulamazsınız.Şuan 3 senedir bi yerde çalışıyorum işim garanti sayılır çok şükür
Bide eğitimle desteklemek istiyorum 4 yıllık okusam daha etkili olur diye düşündüm
Sağlıkta ne iş yapiyosunuz şuanEvet onada baktım 2 günüm var karar için. Bilgi için teşekkürler.
2 yıllık acıktan okunursa 4 yıllığa tamamlanıyor dgs ile örgün şartı yok. Dgs için.2 yıllık açıktan okuyup 4 e tamamlayamazsin . Birinin örgün olması gerekiyor tamamlaman için. Tekrar unv sınavına girip 4 yıllık lisans programı yazman lazım. 4 yıllık okumak istiyosan. Bende iki yıllık bölüm okudum. Tekrar sınava girip 4 yıllık yazacağım açıktan. Issızım şuan. Bir de unv sınavına gireceksen çabuk karar vermen lazım 3 martta son diye biliyorum
Var diye biliyorum ben. Iki açıktan olmaz. Yani demek istediğim ikisi açıktan olmaz birinin örgün olması lazım. Dgs açıktan var ama iki yıllık örgün olması lazım. Yoksa herkes öyle okurdu.2 yıllık acıktan okunursa 4 yıllığa tamamlanıyor dgs ile örgün şartı yok. Dgs için.
Sizin dediğiniz farklı sınavsız 2.üniversite kapsamında aynı anda üniversite okunmak istenirse eger aöf 2 yıllık yada 4 yıllık okuyorsanız aynı anda aynı üniversitede 2 bölüm okunmaz birisinin farklı okul olması gerek örgün yada yine diğer aöf olan üniversiteler aynı anda 3 okulun aöf bölümüne kayıt olabilirsiniz sınavsız 2.üniversite kapsamında eger üniversite mezunu iseniz yada üniversite öğrencisi iseniz Anadolu üniversitesi, İstanbul üniversitesi ve Erzurum Atatürk üniversitesi.Var diye biliyorum ben. Iki açıktan olmaz. Yani demek istediğim ikisi açıktan olmaz birinin örgün olması lazım. Dgs açıktan var ama iki yıllık örgün olması lazım. Yoksa herkes öyle okurdu.
Hem sınava girin hem de aöf sınavsız için şansınızı denersiniz zaten sınavsız okulun kayıtları eylüle kadar yapılıyor.Herkese iyi haftasonları
2 senelik önlisans mezunuyum, şuan çalıştıgım sektör sağlık sektörü fakat mezun olduğum bölüm çok alakasız bi alan.
Aöften sağlık yönetimi okumak istedim ama önlisans mezunu olduğum için 4 senelik bi program okuyamıyorum.
2 senelik bi programda okumak geçmiyo gönlümden ama biraz eğitim hayatına devam etmek istiyorum airetten de çalışmak geçinmek zorundayım sorumluluklarım var. Aranızda bana bu konu ile alakalı bilgilendirme yapacak olan var mı ?
ikinci üniversite adı altında okuyacagım için sınavsız kayıt olabiliyordum.
Şimdi 2 yıllık aöften sağlık işletmeciliği okuyup tekrar aöften 4 yıllığa tamamlayabilme şansım var mı ?
yoksa tekrar üni sınavına girip 4 yıllığa mı yazılayım ?4 senelik okur üstüne bi de yükseklisans yaparım mis gibi diyordum ama bi karamsarlığa düştüm
Oluyor, 2 yıllık aöf bölümü bitirip 4 yıllığa yine aöfden tamamlayabilirsiniz.Var diye biliyorum ben. Iki açıktan olmaz. Yani demek istediğim ikisi açıktan olmaz birinin örgün olması lazım. Dgs açıktan var ama iki yıllık örgün olması lazım. Yoksa herkes öyle okurdu.
Amac 4 senelik ise üniversite sınavına girmek daha mantikli ama ben olsam hali hazirda çalışıyorken bu topa girmezdim. 2 senelik okuyup, uzerine bolumle paralel olan online kurslara bakardim. Yuksek lisans tercihim yoksa tabi ki.Herkese iyi haftasonları
2 senelik önlisans mezunuyum, şuan çalıştıgım sektör sağlık sektörü fakat mezun olduğum bölüm çok alakasız bi alan.
Aöften sağlık yönetimi okumak istedim ama önlisans mezunu olduğum için 4 senelik bi program okuyamıyorum.
2 senelik bi programda okumak geçmiyo gönlümden ama biraz eğitim hayatına devam etmek istiyorum airetten de çalışmak geçinmek zorundayım sorumluluklarım var. Aranızda bana bu konu ile alakalı bilgilendirme yapacak olan var mı ?
ikinci üniversite adı altında okuyacagım için sınavsız kayıt olabiliyordum.
Şimdi 2 yıllık aöften sağlık işletmeciliği okuyup tekrar aöften 4 yıllığa tamamlayabilme şansım var mı ?
yoksa tekrar üni sınavına girip 4 yıllığa mı yazılayım ?4 senelik okur üstüne bi de yükseklisans yaparım mis gibi diyordum ama bi karamsarlığa düştüm
Yüksek lisansta yapmak istiyorum biraz akademik olarakta bi şeyler yapmak istiyorum açıkcası eğitimim çok az. Belki bundan bi 5 sene sonra eğitim hayatımla daha farklı kapılar açılır öyle düşünüyorum.Amac 4 senelik ise üniversite sınavına girmek daha mantikli ama ben olsam hali hazirda çalışıyorken bu topa girmezdim. 2 senelik okuyup, uzerine bolumle paralel olan online kurslara bakardim. Yuksek lisans tercihim yoksa tabi ki.
Dental sektördeyim. Hekim asistanıSağlıkta ne iş yapiyosunuz şuan
Bende öyle bişey düşünüyorum ama bölüm mezunu yada tecrübe istiyor.Dental sektördeyim. Hekim asistanı