- 16 Mayıs 2008
- 44.080
- 77.970
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
- #2.041
Yazınmı çalışacaksın 2. Yıl içinhanımlar ilahiyattan mezun olup yardımcı kitaplarını satmak isteyen varsa talibim :)
şimdiden aramaya başlayayım daYazınmı çalışacaksın 2. Yıl için.
Ben iki yıl daha buralardayim Allah izin verirse. :)) Mezun olanlarımız buralara uğrar mı bilmem.Sınavlar açıklandı yok oldunuz
Poverim bizim e seminerlerdeki videoları izle , birde sanal medreseyi ..şimdiden aramaya başlayayım da
yazın arapça çalışacağım hatta başladım bile
bi bakayım canım hiç bakmadım daha önce oraya o yüzden bilgim yok geriye dönük bakılıp bakılmadığında hakkında. Sanal medreseyi çok öven duydum birde ona bakınayım senye en azından arapça kaygım olmasın istiyorum hoş gerçi bu senede hiç kaygı etmemiştim elime dahi almamıştım arapçayı yine iyi geçtim :)Poverim bizim e seminerlerdeki videoları izle , birde sanal medreseyi ..
Eskiye dönük E seminerlere bakılabilimiyormu ?
ortalaman kaç nasıl geldi.Sınavlar açıklandı yok oldunuz
sene sonunda belge,ikinci dönemin not ortalamasına göre mi veriliyor yoksa genel not ortalamasına göre mi?var mı bilen?
2.55 bulcam . Geçtim hepsinden ve güz dönemi koşulllu geçtigim derstende geçmiş oldum . Hamdolsun .ortalaman kaç nasıl geldi.
abla geçen dönem 93.5 ile ab aldığımı hatırlıyorum,bu dönem yetmiş küsürle aa almışım2.55 bulcam . Geçtim hepsinden ve güz dönemi koşulllu geçtigim derstende geçmiş oldum . Hamdolsun .
4 dersim BB gelmiş , sınavlar zor oldugundan çan. egrisinden sanırım harf notları baya yüksek ...
2.04 tü yanlış yazmisim.3.07 benim de. İlk dönem de 2.84 tü.
çan yükselmiş.2.55 bulcam . Geçtim hepsinden ve güz dönemi koşulllu geçtigim derstende geçmiş oldum . Hamdolsun .
4 dersim BB gelmiş , sınavlar zor oldugundan çan. egrisinden sanırım harf notları baya yüksek ...
Ne için davetiye? MaşallahBende tahmini 3,92 ile mezun oluyorum yök 100'luk karşılığı 98,13 bakalım davetiye gelecek mi ....
teşekkür ederim ... kendi bölümünde ilk 100'e girenlere mezuniyet balosuna çağırıyorlar dekanla tanışma var... birde ilk onlara girenlere hediye falan varmış... bana davetiye gelse gitme durumum yok ama gelsin istiyorum...Ne için davetiye? Maşallah
aa çok şaşırdım.ilk defa duyuyorum.teşekkür ederim ... kendi bölümünde ilk 100'e girenlere mezuniyet balosuna çağırıyorlar dekanla tanışma var... birde ilk onlara girenlere hediye falan varmış... bana davetiye gelse gitme durumum yok ama gelsin istiyorum...