- 4 Şubat 2016
- 683
- 901
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
- #2.021
Okuyan arkadaşlara bir sorup bilgi alayim yazarım.İst üniversitesi uzaktan eğitimle çocuk gelişimi var sadece 1 aylık staj istiyorum o da dördüncü dönemde. inşallah bu da öyledir bir aydan birşey çıkmaz giderim ne olacak ben ticeret lisesi mezunuyum iki yıl staj yaptım, kızkardeşim yaşlı bakım mezunu bir yıl staj yaptı ben öyle birşey zannetim... bence bu da bir aylık bir şeydir Allah büyüktür,.....
Gorusmek üzere. :)hepimize geçmiş olsun kardeşler.öyle böyle bir senenin sonuna geldik
haklarımızı helal edelim.gidip dönmemek,dönüp görmemek var
Aaa nere gidiyon bakim . Kaybolma bir yere bak hakkımı helal etmem sonrahepimize geçmiş olsun kardeşler.öyle böyle bir senenin sonuna geldik
haklarımızı helal edelim.gidip dönmemek,dönüp görmemek var
yok kaybolmam inşallah da ramazandan sonra bi süre olmam herhalde=)şimdiden sonra pek uğranmaz sayfaya muhtemelen hazır herkes buradayken bi helallik alalım dedim abla kk yı bırakmıyom yani=))Aaa nere gidiyon bakim . Kaybolma bir yere bak hakkımı helal etmem sonra
İyi tatiller fıstık hanimlar . Ben hep buralardayım 10 sene oldu nerdeyse kk ya müdavimim
Sizlerle bu heyecanları paylaşmak güzeldaha önümüzdeki yılda öğrenciyim bakarsınız fatma gibi tek üni. kesmez devam eder giderim
Tatlimm helal olsun ni demekyok kaybolmam inşallah da ramazandan sonra bi süre olmam herhalde=)şimdiden sonra pek uğranmaz sayfaya muhtemelen hazır herkes buradayken bi helallik alalım dedim abla kk yı bırakmıyom yani=))
@Cesminazz kardeş zaten yeni sayfa açarız dimi 2016-2017 diye.
Mezun mu oldum canim ?Tatlimm helal olsun ni demek
sende helal et..
yalniz ben seneye aöf okumayi düsünmuyorum simdilik..acmasina isterseniz acarim ama ilgilenemem
aa doğru sen zaten 2.sınıftın.mezun oldun o zaman.hadi hayırlı uğurlu olsunTatlimm helal olsun ni demek
sende helal et..
yalniz ben seneye aöf okumayi düsünmuyorum simdilik..acmasina isterseniz acarim ama ilgilenemem
Tamam canim acarsin ins sen..fazla geciktirme ama..Mezun mu oldum canim ?
Ben konu acarim insallah.
Tesekkur ederimm..darisi suhuletle basinizaaa doğru sen zaten 2.sınıftın.mezun oldun o zaman.hadi hayırlı uğurlu olsun
Tebrikler canımTesekkur ederimm..darisi suhuletle basiniza
Hizini kesme bence, 1 bolume daha baslaTamam canim acarsin ins sen..fazla geciktirme ama..
benim okul 2 senelikti bitti
bakalim seneye ne yapcaz
geldiiiim :) canım hiç sorma ya ne bir küfrüm ne bir hakaretim var 5-6 gün ban yedik millet bana gelip dönek der 1 gün dahi ban yemez anlamadım ki .. Bende girmeyeceğim artık bundan sonra siyaset topiğini sinirlerim tavan yapıyo sonraOy powerfullum kaç günlüğüne banladı seni mune gestaposu
Hoşgeldingeldiiiim :) canım hiç sorma ya ne bir küfrüm ne bir hakaretim var 5-6 gün ban yedik millet bana gelip dönek der 1 gün dahi ban yemez anlamadım ki .. Bende girmeyeceğim artık bundan sonra siyaset topiğini sinirlerim tavan yapıyo sonra
esasında haklıda olabilirsin ama reelde zaten çok kendinden emin bir tartışmacıyımdır haa körü körüne de savunmam oy verdiğim partiyi ve farkındaysan oy verdiğim diyorum çünkü fanatik gibi partide tutmam doğrularımı savunan parti benim için oy verilecek partidirHoşgeldin.
İstedikleride bu aslında .sindirmek ....
Ama o konuda onlar gibi dusunmedigin için toplu kib e ugramissin arkadaşım. Kendi gibi düşünmeyene saygı değil aşağılama var resmen. Son mesajlarına baktım da hiçbir hakaretini göremedim ben de şaşırdım açıkçası. Amaannn boşveresasında haklıda olabilirsin ama reelde zaten çok kendinden emin bir tartışmacıyımdır haa körü körüne de savunmam oy verdiğim partiyi ve farkındaysan oy verdiğim diyorum çünkü fanatik gibi partide tutmam doğrularımı savunan parti benim için oy verilecek partidir
Bende ondan bahsediyorum iste cnm bu kadar uzun süre kiblenmemi gerektiren bir durum yok mesajlarım ortada . Dediğin doğrudur toplu halde kib yağmuruna tutuldum demekki :) yok canım 1. sınıfım teşekkürler cnmAma o konuda onlar gibi dusunmedigin için toplu kib e ugramissin arkadaşım. Kendi gibi düşünmeyene saygı değil aşağılama var resmen. Son mesajlarına baktım da hiçbir hakaretini göremedim ben de şaşırdım açıkçası. Amaannn boşver
Tebrikler bu arada.2. Sınıf miydin?