Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

BA,BA,BB,BB,BB,BC

aeben abla nerelerdesin?
Geldim canım mukabeledeydim :))
Tebrik ederim

Hamdolsun tüm derslerimi vermişim hadiside 40 alarak ilk dönem aldıgın 25 şin ortalamasını 35.5 yaparak kurtarmışım .

Şimdi genel ortalamayı bekliyorum ilk dönem sorumlu geçtiğim dersim vardı onuda verirsem süper olacak
Hamdolsun ..

Tebrik ederim abla
hayirli olsun

çok teşekkür ederim....

Peki kizlar ikiside 100 olan sinavin harf notu ne olur

2 sinavda 100 ve ab mi dustu
110 mu almak gerekiyormus aa icin
BA,BA,BB,BB,BB,BC
aeben abla nerelerdesin?
Tebrik edeeim

Hayirli olsun canim
Cocuk gelisimi kac senelik ki ???

FİNANSAL YÖNETİM II 5.0 45 - - - - - - 70 62.500 BA
İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU 5.0 70 - - - - - - 45 52.500 BB
İKTİSADA GİRİŞ II 5.0 75 - - - - - - 85 82.000 BA
İŞLETME FONKSİYONLARI 5.0 85 - - - - - - 80 81.500 AA
ÖRGÜT KURAMI 4.0 55 - - - - - - 45 48.000 BB
GENEL MUHASEBE II 5.0 40 - - - - - - 50 47.000 BB
MALİYET YÖNETİMİ 4.0 70 - - - - - - 30 42.000 CB
PAZARLAMA İLETİŞİMİ 4.0 85 - - - - - - 75 78.000 BA
ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ 5.0 55 - - - - - - 45 48.000 CB

Elhamdulillah boyle sonuclarim

Simdi merakla ortalamayi bekliyorum.

Şimdi araştırdım 2 yillikmis çocuk gelişimi. Önceden 4 yıllıktı da o kalmış aklımda.

fatma2010 Atatürk aof dersler online, kitap yok, staj yok, vize sınavı online ve %20 si. Finallerin %80 i. Yuzyuze de yapılabilir diyo sınavlarını.

Anadolu aof, dersler kitapla, staj var yaz hariç. Staj yapmayan uygulamada dz ile kaliyormus.
Hayirlisi..

Aöf çocuk gelişimi 2 yıllık benim bildiğim istanbul üniversitesi aöf, Atatürk üniversitesi aöd, Anadolu üniversitesi aöf

İstanbul ve Atatürk kitap vermiyor ve vize sınavları online oluyor % 20' si geçerli final sınavları % 80 geçerli.

Benim bildiğim staj eskiden 4 yıllık okuyanlar içindi 2 yıllık okuyanlara staj yok.

Çocuk Gelişimi Önlisans Programında uygulama dersleri bulunmaktadır. Uygulama dersleri devam mecburiyeti olan zorunlu derslerdir. Çocuk Gelişimi Önlisans Programında öğrenciler bir dönem boyunca Milli Eğitim Bakanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığına bağlı kurumlarda uygulama yapacaklar, yaz stajı yapmayacaklardır. Derslere kayıt yaptıran öğrencilerin derslere katılmamaları durumunda uygulama derslerinden başarısız sayılır ve DZ harf notu verilir.

evet bende siz yazınca girip baktım doğru staj var ben şok .... ygs girdim ya hemde çalıştım yüksek puan alıp girebilmek için ne olacak şimdi bilmiyorum...

İstanbul aof yada Atatürk aof tercih edersiniz. Olmaz mı?

ya ben elimde kitap olacak didik didik okumak altını çizmek not almak istiyorum öyle ciddi ciddi birşeyler öğrenmek istiyorum o yüzden 50 gün harıl harıl ygs hazırlandım tahmini 330 puan geliyor yazık olacak şimdi neyse sağlık olsun kısmet artık...

Uygulama için yarım dönem deniliyor sadece. Gitme imkânınız olmaz mı hic?

Ya da gelin Edebiyata

Uygulama için yarım dönem deniliyor sadece. Gitme imkânınız olmaz mı hic?

Ya da gelin Edebiyata

İst üniversitesi uzaktan eğitimle çocuk gelişimi var sadece 1 aylık staj istiyorum o da dördüncü dönemde. inşallah bu da öyledir bir aydan birşey çıkmaz giderim ne olacak ben ticeret lisesi mezunuyum iki yıl staj yaptım, kızkardeşim yaşlı bakım mezunu bir yıl staj yaptı ben öyle birşey zannetim... bence bu da bir aylık bir şeydir Allah büyüktür,.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…