- 19 Temmuz 2012
- 6.999
- 8.649
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
- #2.001
Derece istiyordun ya ..yapmis oldunçok teşekkür ederim
diğer dönemler 3,90 4,00 arası idi
Geldim canım mukabeledeydim :))
Tebrik ederim ablaGeldim canım mukabeledeydim :))
Tebrik ederim
Hamdolsun tüm derslerimi vermişim hadiside 40 alarak ilk dönem aldıgın 25 şin ortalamasını 35.5 yaparak kurtarmışım .
Şimdi genel ortalamayı bekliyorum ilk dönem sorumlu geçtiğim dersim vardı onuda verirsem süper olacak
Hamdolsun ..
Benim sınava girdigim sene çocuk gelişimi almiyordu sanırım ondan edebiyat secmistim. Vize ye evden giriliyor Atatürk aof de. Ben şimdi olsam çocuk gelişimi seçerdim. Çok kolay bitirirsiniz üstten ders alıp 3 senede bile yaparsınız siz dersleri kolaymis çünkü . Arkadaşım okuyor da. Edebiyat çok zor ama siz onu da halledersiniz. Hayırlı tercihler.
Peki kizlar ikiside 100 olan sinavin harf notu ne olur
2 sinavda 100 ve ab mi dustuAb vermis bana
Tebrik edeeim
Hayirli olsun canimArkadaşlar benim bitti hayırlara vesile olsun sonuçlar 50 65 70 85 100 100 ara sınava göre düşük ama sonsuz şükürler olsun bitti seneye başka bir bölümle görüşmek üzere .... herkese başarılar.....
Cocuk gelisimi kac senelik ki ???Benim sınava girdigim sene çocuk gelişimi almiyordu sanırım ondan edebiyat secmistim. Vize ye evden giriliyor Atatürk aof de. Ben şimdi olsam çocuk gelişimi seçerdim. Çok kolay bitirirsiniz üstten ders alıp 3 senede bile yaparsınız siz dersleri kolaymis çünkü . Arkadaşım okuyor da. Edebiyat çok zor ama siz onu da halledersiniz. Hayırlı tercihler.
Şimdi araştırdım 2 yillikmis çocuk gelişimi. Önceden 4 yıllıktı da o kalmış aklımda.
fatma2010 Atatürk aof dersler online, kitap yok, staj yok, vize sınavı online ve %20 si. Finallerin %80 i. Yuzyuze de yapılabilir diyo sınavlarını.
Anadolu aof, dersler kitapla, staj var yaz hariç. Staj yapmayan uygulamada dz ile kaliyormus.
Hayirlisi..
Varmış kendi sitesinden baktım Anadolu aof den.Benim bildiğim staj eskiden 4 yıllık okuyanlar içindi 2 yıllık okuyanlara staj yok.
İstanbul aof yada Atatürk aof tercih edersiniz. Olmaz mı?evet bende siz yazınca girip baktım doğru staj var ben şok .... ygs girdim ya hemde çalıştım yüksek puan alıp girebilmek için ne olacak şimdi bilmiyorum...
İstanbul aof yada Atatürk aof tercih edersiniz. Olmaz mı?
Uygulama için yarım dönem deniliyor sadece. Gitme imkânınız olmaz mı hic?ya ben elimde kitap olacak didik didik okumak altını çizmek not almak istiyorum öyle ciddi ciddi birşeyler öğrenmek istiyorum o yüzden 50 gün harıl harıl ygs hazırlandım tahmini 330 puan geliyor yazık olacak şimdi neyse sağlık olsun kısmet artık...
Uygulama için yarım dönem deniliyor sadece. Gitme imkânınız olmaz mı hic?
Ya da gelin Edebiyata