antrem...

tesekkurler .. bende reklamlarda gormustum bu supurgeyi bi buna bakicam...

rulo şeklinde hazır satılan kaymazlardanmı koydun canım?ben metre işi eni bir metre olan kaymazlardan halı boyutunda kestirip boydan boya koydum halı yere zamk gibi yapıştıtavsiye ederim küçükler işe yaramıyor.

sagol. ben kucuk koymustum... alayim hali boylarim kadar..... fragmana baktim hurremin yuzunu yakmislar.. konuyla alakasiz oldu gerci:18::18:

halim royal asos 670 ... buda baslangicta doker herhalde.. salonumu iki ay once aldim dokuyor braz... tesekkurler....

canım çok yakışmış..büyükleri gelince daha bi belli olmuş güzelliği..güle güle kullan canım.. fayansların koyu olduğu için tam uyum sağlanmış..

:119: canım beğenmek ne kelime, mükemmel olmuş. ben de resim ekliyorum aşağıya, sence benimkiler nasıl olmalı?kiracı olduğumdan her gittiğim yere uyması problem tabii...

canli renkler tercih edeblirsin bence.. ama kracysan uymyablr belki diger ev fyanslarna. o halde hem aciga hem koyu fayansa gden bsey tercih et bence...lila benmkne gitmezdi mesela.. krem kahve o begendgin guzeldi senin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…