Antidepresanlar ile tedavi hakkında ne düşünüyorsunuz ?Yardımlarınızı bekliyorum.

Ben onlara hep öcü gibi muamele yaptım. Aciz miyim ben ? dedim. Olmaz öyle bağımlılık dedim. Kısacası yiğitlik yaptım işte.
Uzun zaman boyunca inat ettim .
Ama aşamıyorum . Tek söylediğim kelime bu.
Yürü, müzik dinle, dans et , kitap oku diyorlar, diyorlar,diyorlar da benim şu koltuktan kalkasım bile gelmiyor.

canım yaa, nasıl etkiliyor geçmişimiz bu günümüzü
hipnoterapi 100 ile 150 arasında fiyatları değişiyor... hipnozla bilinçaltını temizlemeye çalışıyorlar. Yöntemi eleştirenlerde oluyor ama bana çok mantıklı geliyor bilemiyorum. en az yine bi 3-5 seans devam etmen gerek 100 den gitsen toplamda 500 e falan malolur. ama sorunlarındanda kurtulabilirsin.. tabi işe yaramayadabilir... psikoterapi fiyatlarıda aynı... bütçe ayıramam diyorsan git bi devletin psikiyatrisine ilaç yazar ama pek çözüm olur mu bilemiyorum. rahatlatacağı kesinde, çözüm olur mu bilemem.

Teşekkür ederim. Uzun zamandır namaz kılmayı düşünüyorum. Ama yönelemedim.
Haddim değil belki ama ALLAHa çok kırgınım. Ona küsülmezmiş ama küskünüm işte.

İşte ilaçlar seni harekete geçircek olan yardımcı elemanlar özellikle yardımcı diyorum ki anla onlar sadece yardımcı esas olan sen olcaksın yine ve emin ol nasıl geçtiğini bile anlamıcaksın:)

Terapi, psikolog diyorsun değil mi ? konuşarak çözme, taktikler ?
Yapamam galiba onu ben. Birine bir tepki verirken bile korkuyorum, beni sevmeyecek bana kızacak küsecek diye.
Doktor un söylediğini, o birilerine uygularken de korkarım büyük ihtimal.

Kuzum, bir şeylerin olup bittiğini- geçmişte kaldığını kabul etmedikçe, olanları affetmedikçe önüne bakamazsın..

Affedemiyorum . Bırakamıyorum. Sürekli onu takip ediyorum. Sürekli . Bugün onu gördüm sandım. Dizlerimin bağı çözüldü. Dizlerime titreme geldi. Sanmam yetti düşün ...

İşte ilaçlar seni harekete geçircek olan yardımcı elemanlar özellikle yardımcı diyorum ki anla onlar sadece yardımcı esas olan sen olcaksın yine ve emin ol nasıl geçtiğini bile anlamıcaksın:)

Hadi inşallah lütfen :/ Biraz umursamazlığa ihtiyacım var. Çok güç verdin teşekkür ederim.....

Avatarın çok tatlıymış.Söyleyim dedim bu arada.
Amin kuzum ... ALLAH herkese şifa versin ....

Bakalım doktor ne diyecek ? Merak ediyorum.
Bu tarz şeylerden anlayan bir arkadaşım obsesif kompuliften şüphelendi. Eğer öyle isem çok geçmeden doktora gitmemi söyledi.

Eger ortalama bi dokyorsa verecegi tedavi yontemi mutlaka ise yarayacakyir, zateb anti depresan haplarinin hepsi ayni olmamakla birlikte kisiden kisiye gorede degisir.

Ornegin annemin kullandigi surekli uyku yapiyo ve istah aciyodu, abimin kullandığı sadece sakinleştiriciydi istah acma veya uyuma gibi bi durum olmadi,bunun gibi daha bicok sey var bence.

Özetle doktor kötü bi dokyor degilse işini bilir zaten..

Son düzenleme:
Eski konularına baktım da Allah gerçekten sabır versin canım sana. Çok zor günler geçirmişsin ama bence öncelikle psikolağa git onunla konuş o seni yönlendirsin direkt kendini ilaçlara bağlama. Ama ilaçlarda kötü değil benim annemde, babamda kullanıyor senelerdir çok ta mutlular. Kilo aldırmıyor, uyuşturmuyor sadece hayata daha pozitif bakmanı sağlıyor. Artık unutmaya çalış geçmişi kendine yepyeni bir hayat kur. Umarım çok mutlu olursun artık hayat sana istediğin tüm güzellikleri verir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hemşehrim öncelikle çok geçmiş olsun.
beden sağlığımız bozulduğunda ilaç kullandığımız gibi ruh sağlığımız bozulduğunda da ilaç kullanmamız doğal ve gerekli. gelişen tıpta antidepresanların artık korkulacak tarafı kalmadı, doktorun önerisiyle ve belirlediği şekilde kullanarak kısa zamanda sağlığınıza kavuşuyorsunuz, tecrübeyle sabittir..

Küçük yaşına rağmen cümlelerin büyük ve güzel. Tebrik ederim ilk öncelikle . Senin gibi aklı başında kardeşlerime az rastlıyorum.

Çok sık dua eden , dua eden biriyim ama namaza ha deyip başlayamadım bir türlü. Bir şey tutup engelliyor sanki.

Çok teşekkür ederim canım . Kantaron yağını annem çok sever, çayına da ben bakayım.

Tırlattığını düşünürken , tuvalete ilaçları atmadan önce neler hissettin yaşadın peki ?

kuzum sen daha tatlısın

Teşekkür ederim canım. Hemşehri olmamıza sevindim.
Amin inşallah . İnşallah cumaya randevu verirler.

Büyüklerin düşünmeden yarattığı hayatın içinde savrulan çocuklar işte ...
Dediğini araştıracağım. hipnoterapiyi. Çok teşekkür ederim . Çok sağol ....

Affedemiyorum . Bırakamıyorum. Sürekli onu takip ediyorum. Sürekli . Bugün onu gördüm sandım. Dizlerimin bağı çözüldü. Dizlerime titreme geldi. Sanmam yetti düşün ...

Aile sorunları bende de var coğu kişide vardır ama ben de senin gibi kafaya takanlardanım işte..
Antidepresan herkeste kilo aldırmaz doktora muhakkak git direk psikiyatriste gitsen de olur o ilaca gerek duymazsa zaten psikoloğa yönlendirir seni. Eğer antidepresana gerek görürse de belirtirsin kilo konusunu ona göre ilaç yazar.
Tabiki de altından kalkabileceğin biseyse hallet ama değil gibi.. eğer işin içinden çıkamıyorum diyorsan kendini kasma sıkma doktora git. Grip olunca nasıl doktora gidiyorsak bu da öyle. psikoloğa psikiyatriste gitmek ille de ilaçlar haplar kullanmak demek değil ki fikir danışmak için de gidilebilir ve ilaca gerek görülürse de bunda yadırganacak bisey yok zaten yadırgayanlar da bu durumun içine muhakkak düşerler

İyi bir doktormuş, fotoğrafını gördüm çok güleryüzlü içim açıldı . Ama her şeyi anlatmam gerekir mi ?

Amin canım, hepsi geçmişte kaldı. Ama bazı etkileri devam ediyor içten içe anladığım kadrıyla.
Sağol çok çok teşekkür ederim, RABBİM hepimize istediğimiz güzellikleri versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…