Belki size daha kısa sürede etki eder kişiden kişiye göre değişiyor.3 ay mı çok uzun bir süre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki size daha kısa sürede etki eder kişiden kişiye göre değişiyor.3 ay mı çok uzun bir süre
Paxeranin yanında başka ilaç kullandınız mı tam olarak ne zaman evet ben iyileştim diyebildinizBende en iyi paxera işe yaradı
Bende xanax kötü olduğumda alıyorumValla başta xanax da vardı
Ne zaman tam iyileşme gösterdi paxera kaç mg kullandınızValla başta xanax da vardı
Canım başla korkma çok kötü bir yan etkisi olmuyor. Ayrıca böyle hayat geçmez. Bende paxera kullandım bana çok iyi geldi.Ben baslayamadim daha da kötü ederse, beyin sisi yaparsa diye yan etkilerinden korkuyorum. Paxera tranco buscas yazdı doktorum 2 gün önce. Ne boyle yasayabiliyorum ne ilaç icebiliyorum çok kötü haldeyim
Merhaba nasıl oldunuzGerçekten çok zor sizde de ataklar mı oluyor.
Merhaba iyiydim aslında ama pazartesi gününden beri biraz tetik halindeyim. Siz nasılsınızMerhaba nasıl oldunuz
Ben Malesef duzelemedım bir türlü kaç tane ilacınız varMerhaba iyiydim aslında ama pazartesi gününden beri biraz tetik halindeyim. Siz nasılsınız
2 tane sizinBen Malesef duzelemedım bir türlü kaç tane ilacınız var
Benim 3 tane efeksor rıvoclon rileptid sizinkilerin ismi ne2 tane sizin
533 424 90 24 numaram bu burdan yazmak zor oluyor.Ben Malesef duzelemedım bir türlü kaç tane ilacınız var
Anladım ama kımlıgım açığa çıksın istemıyorum burdan konuşsak olur mu533 424 90 24 numaram bu burdan yazmak zor oluyor.
Siz bilirsiniz ama böyle durumlarda kimliğin ne önemi var ki ben buradan benimle aynı derdi paylaşan o kadar çok arkadaşım var ki. Ben sabah efexor 75 mg ve paxera 15 mg, akşam ise sadece 15 mg paxera alıyorum. 5ay oldu. Ama hala çok iyiyim diyemem. Ara ara yokluyo beni. Pazartesi günü şu fenomenin intiharı beni çok tetikledi.Sebebi ise psikolojik sorunlarının olması olarak gösterilmesi.Anladım ama kımlıgım açığa çıksın istemıyorum burdan konuşsak olur mu
Evet Malesef beni de duymak bile istemıyorum artık hem efeksor gem paxera nasıl kullanıyorsunuz doktor öyle mı uygun gorduSiz bilirsiniz ama böyle durumlarda kimliğin ne önemi var ki ben buradan benimle aynı derdi paylaşan o kadar çok arkadaşım var ki. Ben sabah efexor 75 mg ve paxera 15 mg, akşam ise sadece 15 mg paxera alıyorum. 5ay oldu. Ama hala çok iyiyim diyemem. Ara ara yokluyo beni. Pazartesi günü şu fenomenin intiharı beni çok tetikledi.Sebebi ise psikolojik sorunlarının olması olarak gösterilmesi.
Evet Malesef beni de duymak bile istemıyorum artık hem efeksor gem paxera nasıl kullanıyorsunuz doktor öyle mı uygun gorduben
ben sizi tanıdım siz sanırım hilal hanımsınız. ben zaten size defalarca nasıl kullandığımı anlattım.Evet Malesef beni de duymak bile istemıyorum artık hem efeksor gem paxera nasıl kullanıyorsunuz doktor öyle mı uygun gordu
Evet ben sızı tanıyamadım öyleyse watsaptan konuşalımben sizi tanıdım siz sanırım hilal hanımsınız. ben zaten size defalarca nasıl kullandığımı anlattım.