Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim. Tamamen geçmese bile en azından isteksizlik ve mutsuzluk hali geçse bile bana yeter.Kendimden biliyorum asla tamamen geçmiyor . Ama eskisine göre çok daha iyi olup ataklar azalacaktır.
Yeter ki ilaçları muntazam şekilde kullan değerli arkadaşım.
se merhaba. 2 aydır düzenli olarak depresyon ve anksiyete için antidepresan kullanıyorum. Eskiye göre çok daha iyiyim. Fakat zaman zaman depresif düşüncelerim ve küçük ataklarım oluyor. Size şunu sormak istiyorum; Antidepresana başladıktan ne kadar süre sonra iyi hissetmeye başladınız? Bu ilaçlar ne zaman bizi eski normal h
Şuan nasılsınız benimde bugün tam 1 ay oldu başlayalı bir haftadır gayet iyiydim iki gündür yine yakama yapıştıHerkese merhaba. 2 aydır düzenli olarak depresyon ve anksiyete için antidepresan kullanıyorum. Eskiye göre çok daha iyiyim. Fakat zaman zaman depresif düşüncelerim ve küçük ataklarım oluyor. Size şunu sormak istiyorum; Antidepresana başladıktan ne kadar süre sonra iyi hissetmeye başladınız? Bu ilaçlar ne zaman bizi eski normal halimize dönmemizi sağlar.
Şuan biraz dalgalı bazı zamanlar iyiyim bazı zamanlar kötü ama eskisi kadar da kötü değilim.Şuan nasılsınız benimde bugün tam 1 ay oldu başlayalı bir haftadır gayet iyiydim iki gündür yine yakama yapıştı
Sizi çok iyi anlıyorum. Eğer şiddetli geçirirsem bir kaç gün sürüyor. Hemen depresyona giriyorum. Ama şimdi kötü olunca genelde uyumaya çalışıyorum o iyi geliyor. Siz ne kullanıyorsunuzHemen geçiyor mu peki kötü olduğunuz zaman yoksa uzun mu sürüyor of çok zor hayattan soyutlanıyorsun resmen
Ne kullandınız. Ya da düzenli mi kullandınız.Antidepresanlardan hiç fayda görmedim
Selectra 50 mg kullanıyorum malesef uyuma gibi bi şansım yok iki tane bebeğim var sürekli aktif olmak zorundayımSizi çok iyi anlıyorum. Eğer şiddetli geçirirsem bir kaç gün sürüyor. Hemen depresyona giriyorum. Ama şimdi kötü olunca genelde uyumaya çalışıyorum o iyi geliyor. Siz ne kullanıyorsunuz
Gerçekten çok zor sizde de ataklar mı oluyor.Selectra 50 mg kullanıyorum malesef uyuma gibi bi şansım yok iki tane bebeğim var sürekli aktif olmak zorundayım
Bende paxera kullanıyordum çok iyiydim. Sonra ilaç değişikliği yapmak zorunda kaldım mahvoldum hala iyi değilim. Şimdi efexor kullanıyorum.Bende en iyi paxera işe yaradı
Bende şöyle oluyor iğrenç bi hissiyat kaplıyor vücudumu korku kaygı sıkıntı göğsümün ortasına taş oturuyor sanki elim kolum bacaklarım halsizleşiyor sonra bi müddet böyle gidiyor sonra kendiliğinden geçiyorGerçekten çok zor sizde de ataklar mı oluyor.
Sizde nasıl oluyor pekiBende şöyle oluyor iğrenç bi hissiyat kaplıyor vücudumu korku kaygı sıkıntı göğsümün ortasına taş oturuyor sanki elim kolum bacaklarım halsizleşiyor sonra bi müddet böyle gidiyor sonra kendiliğinden geçiyor
Bende de aynı bende bir de titreme ve ağlama isteği olup ortamdan soyutlaşıyorum sanki.Sizde nasıl oluyor peki
Bende exefor kullanıyorum şu an hiç memnun değilim kilo aldınız mı efexor daBende paxera kullanıyordum çok iyiydim. Sonra ilaç değişikliği yapmak zorunda kaldım mahvoldum hala iyi değilim. Şimdi efexor kullanıyorum.
Of çok zor Allah yardımcımız olsun hele sorumluluklarınız varsa daha da zorlaşıyor iki tane bebeğim var biri 3 yaşında biri 16 aylık bazen onlara yetemediğimi düşünüyorum oda ayrı yoruyorBende de aynı bende bir de titreme ve ağlama isteği olup ortamdan soyutlaşıyorum sanki.
Allah yardımcımız olsun bu dönemde inanın ki bana evli olmak bile çok ağır geldi.Of çok zor Allah yardımcımız olsun hele sorumluluklarınız varsa daha da zorlaşıyor iki tane bebeğim var biri 3 yaşında biri 16 aylık bazen onlara yetemediğimi düşünüyorum oda ayrı yoruyor
Aslında çok iyiydim 4 sene önce atlatmıştım geçip gitmişti ilaç bile kullanmıyordum gayet iyiydim ama kayınvalidemin yüzünden yıllar sonra tekrar tetikledi ona asla hakkımı helal etmiycemAllah yardımcımız olsun bu dönemde inanın ki bana evli olmak bile çok ağır geldi.