Birden birakmayami calistiniz.ben birakirken ilk once yarim kapsul ictim.sonra o kapsulleride eski ilaclarin kapsullerine koyarak boldum.bisure sonra onuda ikiye boldum oyle kademeli biraktim.normal icerken birgun icmeyim feci bas donmesi halsizlik oliyorduantidepresan paxil 10 mg kullanıyordum. bir hafta önce 5 mg a düştük. zaten arada bir yoklayan depresiflik halim yerini birden çöküşe bıraktı. ilaçsız yaşamak istiyorum ama böyle de ölüye döndüm inanın işe nasıl geldim bir bn ben allah bilir zorla calısıyorum mecburluktan hatta calısamıyorum ama son gücümle zorluyorum dün psikoterapiye gittiim. ona devam edeceğim mecbur aslınd aherkes başa cıkarken ben niye destek alıyorum diye üzüyorum kendimi ama kötü olmaktansa mecburum.
antidepresan ilaç bırakan var mı bu süreç geçer mi tekrar doktora gideceğim bugün ilaca tekrar dön diyebilir..
terapistim dayan dedi ama tam bir hafta oldu. asırı depresifim devamlı ağlamak istiyorum hersey cok kötü olacak diye düşünüyorum . uyuyorum devamlı uyumak ve ağlamak istiyorum baska hiçbirşey istemiyorum.
yetişmesi gereken projelerim var bu da cıkmaza sokuyor calısamıyorum. ve en önemlisi yemek yiyemiyorum
sende iyleşme başlamış maşşalah ben kötüyüm.Bende de bu sıralar unutkanlık başladı birde düşünemiyorum beynim durmuş sanki ilacın dozunu artırdıktan sonra başladı bu belirtiler
Evet daha iyiyim çok şükür düşünememek de işime geliyor açıkçası ara ara dalgalanma oluyor ama ilk halime göre iyiyim sende iyileseceksin inşallah merak etmesende iyleşme başlamış maşşalah ben kötüyüm.
inşalllah bende iyleşmek istiyorum çok yoruldum artık darısı bana.İlaçlar fayda etmez diye korkuyorum ben .ilki yaramadı çünkü.Evet daha iyiyim çok şükür düşünememek de işime geliyor açıkçası ara ara dalgalanma oluyor ama ilk halime göre iyiyim sende iyileseceksin inşallah merak etme
Bende de bu korku vardı gerçekten depresyonun dibini yaşadım ben çünki hastaneye bile yatırmayı düşünmüş beni doktor iyilesemessem ilaçlar fayda etmezse diyordum hep gerçi hala da kurtulamadım özellikle de tekrarlarsa ne yaparım kaygısından yıllarca kullanan insanlar var bu ilaçları onlara fayda ediyorsa bize de eder inşallah merak etmeinşalllah bende iyleşmek istiyorum çok yoruldum artık darısı bana.İlaçlar fayda etmez diye korkuyorum ben .ilki yaramadı çünkü.
antidepresan paxil 10 mg kullanıyordum. bir hafta önce 5 mg a düştük. zaten arada bir yoklayan depresiflik halim yerini birden çöküşe bıraktı. ilaçsız yaşamak istiyorum ama böyle de ölüye döndüm inanın işe nasıl geldim bir bn ben allah bilir zorla calısıyorum mecburluktan hatta calısamıyorum ama son gücümle zorluyorum dün psikoterapiye gittiim. ona devam edeceğim mecbur aslınd aherkes başa cıkarken ben niye destek alıyorum diye üzüyorum kendimi ama kötü olmaktansa mecburum.
antidepresan ilaç bırakan var mı bu süreç geçer mi tekrar doktora gideceğim bugün ilaca tekrar dön diyebilir..
terapistim dayan dedi ama tam bir hafta oldu. asırı depresifim devamlı ağlamak istiyorum hersey cok kötü olacak diye düşünüyorum . uyuyorum devamlı uyumak ve ağlamak istiyorum baska hiçbirşey istemiyorum.
yetişmesi gereken projelerim var bu da cıkmaza sokuyor calısamıyorum. ve en önemlisi yemek yiyemiyorum
inşallah eder yeminle kendimi öldürmek istiyorum artık.Bende de bu korku vardı gerçekten depresyonun dibini yaşadım ben çünki hastaneye bile yatırmayı düşünmüş beni doktor iyilesemessem ilaçlar fayda etmezse diyordum hep gerçi hala da kurtulamadım özellikle de tekrarlarsa ne yaparım kaygısından yıllarca kullanan insanlar var bu ilaçları onlara fayda ediyorsa bize de eder inşallah merak etme
Bisey söyleyeceğim kaygı yaşıyorsanız tedavi devam etmeli ki aslında. Kaygı sorununuz var mı hiç bisey dedi mi doktor onun için de destek verebilirdi.Benimde bırakma zamanım geldi ama doktora bile gitmiyorum korkudan ilaçları bıraktırır diye çok korkuyorum çünkü bıraktıktan sonra bir daha depresyon yaşarım diye
çok geçmiş olsun akadaşım. ben 7 yıllık antidepresan mazimi 4 ay önce 2. çocuğuma hamile kalınca geride bıraktım.20 mg paxera kullanıyordum. senin ilacının muadili oluyor sanırım. Yalnız ben bıraktıktan hemen sonra b12 ve demirimin çok düşük olduğunu fark ettik. b12 eksikliği depresyona ataklara sebep olurmuş. b12 iğneleriyle bırakma sürecini hiç sarsıntısız geçirdim. Sen de b12,magnezyum ve demirine bir baktır bence. Bilim beyinde başladığını sandığımız psikolojik sorunlarımızın altında fiziksel sıkıntıların olduğunu, vücuttaki kimyanın, bağırsak florasının tamamen bozulmasının psikolojik sorunlara sebep olduğunu söylüyor. Bu başlığa yazan diğer arkadaşlarım da yazdıklarımı dikkate alır bir kan tahlili yaptırırsa çok sevinirim. Hepinize acil şifalar diliyorum.
Kaygı çok fazla var ama sadece hastalığım ile ilgili bunun sebebi de bu hastalığı yaşayan çok fazla insanla konusmum olmam ve duyduğum olumsuz yorumlar simdi keşke hiç kimseyle konuşmasaymışım diyorum hastaığım ile ilgiliBisey söyleyeceğim kaygı yaşıyorsanız tedavi devam etmeli ki aslında. Kaygı sorununuz var mı hiç bisey dedi mi doktor onun için de destek verebilirdi.
Ya bence bu kaygı durumu için de görüşmelisiniz doktorla. Ben kaygı için de tedavi oldum da viri depresyon yüzünden şu şu oldu dese hiç kafama takacak durumda değildim yani çok işe yaradı. Öncesinde ben de takıyordum. Depresyon ve kaygı için tedavi oldum simdi bitiriyorum. Gayet iyiyim.Kaygı çok fazla var ama sadece hastalığım ile ilgili bunun sebebi de bu hastalığı yaşayan çok fazla insanla konusmum olmam ve duyduğum olumsuz yorumlar simdi keşke hiç kimseyle konuşmasaymışım diyorum hastaığım ile ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?