antidepresan bırakma :((((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tıbbi açıdan bir bilgim yok, ama kendi deneyimlerime dayanarak diyebilirim ki 1 hafta bir şey demek için erken olabilir sanki. doktorunuzla bir görüşün bence korkmayın, kötü hissetmeyin diğer insanlarla kendinizi karşılaştırıp. illaki karşılaştıracaksanız burada ben varım :)) sabah 20+20 prozac, 5 mg abizol, akşam 20+20 mg prozac alıyorum.
daha önce de kullandım, bırakma dönemi biraz sıkıntılı oluyor maalesef ama bir süre sonra normale dönersiniz diye düşünüyorum, yine de mutlaka doktorunuzla görüşün bence.

İyi ki hatirlattin bugünkü ilacimi icmeyi unutmuşum.
Dr biraktirir yarımşar

iyi de antidepresan ilaçlarının zaten sizin psikolojik durumunuza iyi yönde etmesi gerekmiyor mu? siz sanki depresifliğinizin sebebi ilaçlarmış gibi konuşuyorsunuz.

Benimde bırakma zamanım geldi ama doktora bile gitmiyorum korkudan ilaçları bıraktırır diye çok korkuyorum çünkü bıraktıktan sonra bir daha depresyon yaşarım diye

Günde iki kereye çıkardı doktor ilacımı sanki daha iyi hissetmeye başladım ama bu seferde ilaçların başka yan etkilerini yaşamaya başladım

Bende de bu sıralar unutkanlık başladı birde düşünemiyorum beynim durmuş sanki ilacın dozunu artırdıktan sonra başladı bu belirtiler

Doktor kontrolünde bıraktım.Mg azalta azalta.Bi sorunda yaşamadım.Ama bi hafta olmuş henüz biraz daha dayanın.Kafanızda da endişe ediyosanız hani bırakıyorum kötü olur muyum gibisinden o da etkiliyodur.

Evet daha iyiyim çok şükür düşünememek de işime geliyor açıkçası ara ara dalgalanma oluyor ama ilk halime göre iyiyim sende iyileseceksin inşallah merak etme

Ben bırakmıştım ama baş dönmesi dışında bir sıkıntı yaşamamıştım. Bir de birden pat diye değil azaltarak bırakmıştım. Geçmiş olsun inşallah düzelirsiniz yakın zamanda.

Bisey söyleyeceğim kaygı yaşıyorsanız tedavi devam etmeli ki aslında. Kaygı sorununuz var mı hiç bisey dedi mi doktor onun için de destek verebilirdi.

Ben ... 40 mg den 20ye indim gayet memnundum hayatımdan ama aşırı kilo almıştım o yuzden indik 20ye sizde de kilo yaptı mi

Balik yagi depresyon icin bire bire şiddetli tavsiye ederim. Ilacinizi rahatlikla bırakmanızi saglar

Şöyle ki o uyandım mesela suan .direk düşünceler başladı bugün de kötüleşcwm Vs Die simdiden kendimi sıkmaya basladı beynim ağlama geliyo cünkü yaşam sevincim yok hiçbirşey yapasım yok. Hersey kötü geliyor anlamsız geliyor. . Zaten yalnızım bir tane arkadasım var o da giderse sevgili hiç edinemicwm cünkü kaygı sorunum var en ufak seyde hasta oluyorum böyle seyler aklımda devamlı

ilaç yerine terapi filan alsanız?

Bende ilacimi biraktim tam 2 ay mucadele ettim.inisli cikisli gunlerim oldu.en son 10 gun once ciddi ataklar aglama nobetleri ic sikintisi yasamaya basladim.dr.la gorusurek tekrar basladim ilacima ..henuz cok etki etmedi malum bu ilaclar en az 3 hafta sonra fayda ediyor.kim isterki ilac kullanmak ama ihtiyacimiz varsa caresizce kullaniyoruz.yasamayanin anlayabilcegi sikintilar degil.allah hepimizin yardimcisi olsun.bende boslukta gibiyim.biran once toparlanmak istiyorum

Ben iyi hissetmeye başlayınca bırakmıştım. Bence ilac işe yariyor olsaydi zaten böyle hissetmezdin belki ilaç yanlış? Bunlari doktorun daha iyi bilir

normal hissetiklerin hepimizde oluyordur yani o kaygı durumu.
ama geçecek bunu bil öncelikle. bana da hayat anlamsız geliyordu kendimi ordan burdan atasım vardı ki ben inançlı bir bireyim. sonracıma sabahları 5 de biran da kalkıp düşüncelere başlıyordum. vücudum da yanma hissi nefes darlığı hepsi bu kötü düşüncelere eşlik ediyordu. yalnız şunu da fark ettim çok düşününce oluyor bu. bana bir şeyler anlamsız gelmeye başladığı ana farklı uğraş buluyorum kendime. mesela dizi izliyorum izlerken diyorum ki ya saçma gerçek bile değil ne diye izliyorum ki işte o an kalkıp bir kahve yapıyorum, ütü yapıyorum, oğlanla boyama yapıyorum falan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…