Antibiyotik

Bu arada ben de bogaz agrisi icin 3lu paket icmistim, birkac hafta sonra o antibiyotik tum bunyemin icinden gecti arkadas, hayatimda ilk kez genital kuruluk ve kasinti yasadim. Oldum bittim resmen ilac milac merhem bir sekilde gecti ama gecene kadar canim da cikti. Bu antibiyotigin her turu boyle yani :KK51:

Biraz direnin bence. O grup ilaclarda yan etkisi olmayan yok nerdeyse, direnmek tek cozum. Ictikten sonra soda, kahve turu mide bulantisi azaltici seyler icilebiliyor mu mesela? Kahve koklamak, kolonya koklamak da mide bulantisini azaltiyor.
Vücudumu çok etkiliyor halsiz oluyorum hep ama direnmek lazım galiba dediğiniz gibi sağolun

Bu teshis için kullanılan antibiyotikler ztn ağır kolay kolay bitirebilen yok bende 1yil uğraştım sonra farklı sebep ile 2. Endoskopi yapıldı o zmn bittiğini öğrendim. Bana 3 lu farklı ilaç vermişti doktor değiştirin Hatta antibiyotik vermicem hem dokunacak hemde kesin çözüm değil bu tedavi daha başarılı demişti. Birde yemek öncesi/ sonrası yemekle birlikte su içmek çok zararlı. Salça soğan çiğ sebze asla yiyemedim hala çok az var bence arada anlıyorum. En yakın arkadaşım brokoli idi buda eve teslim market markalarından birinde yazın da oluyor
Geçmiş olsun bendede yeni endoskopi yaptırdım bendede çıktı siz nasıl oldunuz tedaviniz tam geçtimi verebileceğiniz bir tavsiye varmı teşekkür ederim

Geçmiş olsun bendede yeni endoskopi yaptırdım bendede çıktı siz nasıl oldunuz tedaviniz tam geçtimi verebileceğiniz bir tavsiye varmı teşekkür ederim

Ben iyiyim 2. Bir endoskopi yapıldı o zaman bitmişti tespit edilmedi ztn iyiydim
Bana doktor farklı ilaçlar verdi Allah ondan razı olsun 6 ay sonra toparladım ama o süreçte sadece brokoli havuç tavuklu pilav ve kaşarlı tost ile yaşadım. Salça soğan biber domates hiç yoktu. Et çok az çoğunlukla yemedim
Brokoli çok iyi geliyor benim o zmn çok canım istiyordu ztn
Yemek sırasında su içmeyin sıvı tüketmeyin
Ben yesemde cikariyordum o yüzden yemedim asitli meyveler hiç yemedim hazir gida çikolata vs hiç biri bir lokma bile yemedim

Ben iyiyim 2. Bir endoskopi yapıldı o zaman bitmişti tespit edilmedi ztn iyiydim
Bana doktor farklı ilaçlar verdi Allah ondan razı olsun 6 ay sonra toparladım ama o süreçte sadece brokoli havuç tavuklu pilav ve kaşarlı tost ile yaşadım. Salça soğan biber domates hiç yoktu. Et çok az çoğunlukla yemedim
Brokoli çok iyi geliyor benim o zmn çok canım istiyordu ztn
Yemek sırasında su içmeyin sıvı tüketmeyin
Ben yesemde cikariyordum o yüzden yemedim asitli meyveler hiç yemedim hazir gida çikolata vs hiç biri bir lokma bile yemedim
Teşekkür ederim kendimi çok kötü hissediyorum bende hastalık hastalığı var 1 hafta önce pozitif çıktı sanki yaşamıyorum çok korkuyorum sizce korkmam yersiz mi

Teşekkür ederim kendimi çok kötü hissediyorum bende hastalık hastalığı var 1 hafta önce pozitif çıktı sanki yaşamıyorum çok korkuyorum sizce korkmam yersiz mi

Bu konuda profesyonel destek veremem bir sorun var ve çözümü var o yolu bitireceksiniz çok büyütmeyin bence

Bu arada ben de bogaz agrisi icin 3lu paket icmistim, birkac hafta sonra o antibiyotik tum bunyemin icinden gecti arkadas, hayatimda ilk kez genital kuruluk ve kasinti yasadim. Oldum bittim resmen ilac milac merhem bir sekilde gecti ama gecene kadar canim da cikti. Bu antibiyotigin her turu boyle yani :KK51:
Öncelikle çok geçmiş olsun bendede aynı pozitif çıktı doktor 3 lü antibiyotik yazdı korkuyorum kullanmaya az nasıl oldunuz kurtuldunuz mu işe yaradımı sizde neler yaptınız o süreçte bilgilendirirmisin biraz tekrar çok geçmiş olsun

Öncelikle çok geçmiş olsun bendede aynı pozitif çıktı doktor 3 lü antibiyotik yazdı korkuyorum kullanmaya az nasıl oldunuz kurtuldunuz mu işe yaradımı sizde neler yaptınız o süreçte bilgilendirirmisin biraz tekrar çok geçmiş olsun

Kullanıcaksınız tabi yoksam kurtulamıyorsunuz:KK51: Ben 2 yıl boyunca aynı mevsimde aynı şekilde boğaz ağrısı yaşadım ancak antibiyotikle kurtuldum daha da tekrar etmedi virütik bir durumsa antibiyotiksiz kurtulamıyorsun.

Belki yan etki hiç yaşamicaksınız ona şimdiden kafayı takmayın derim boğaz ağrısından kurtulmaya yoğunlaşın boğaz ağrısı hiç hiç çekilmiyor geçmiş olsun:)

X