Çocuk Hastalıkları antibiyotik alerjisi(cefaks)

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Sweetelfie

Rabbim ol derse olur
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2017
146
186
33
35
9 aylık kızım ileri derece idrar yolu enfeksiyonu olduğu için antibiyotik kullanmaya başladı ancak 24 saat içerisinde baş ve gövdesinde kırmızı kızarıklıklar oluştu doktoru olu dedi ve bir de alerji ilacı yadı ancak benim kafama takılan antibiyotiğin prespektüsünde alerji durumunda hemen antibiotiği bırakmamız gerektiği... bu durumu yaşayan anneler tecrübeli olanlar fikir verebilirse acilen çok sevinirim bebeğime zararı olacak diye çok korkuyorum

9 aylık kızım ileri derece idrar yolu enfeksiyonu olduğu için antibiyotik kullanmaya başladı ancak 24 saat içerisinde baş ve gövdesinde kırmızı kızarıklıklar oluştu doktoru olu dedi ve bir de alerji ilacı yadı ancak benim kafama takılan antibiyotiğin prespektüsünde alerji durumunda hemen antibiotiği bırakmamız gerektiği... bu durumu yaşayan anneler tecrübeli olanlar fikir verebilirse acilen çok sevinirim bebeğime zararı olacak diye çok korkuyorum
Baska bir dra daha giderdim. Risk alinabilecek bir konu degil bence.

Baska bir dra daha giderdim. Risk alinabilecek bir konu degil bence.
başka bir doktora daha gittik o da antibiyotik yazıcam dedi mecburen başka türlü geçme durumu yok dedi ateşi geçti ama geceleri idrarını yaparkn ağlıo karnı ağrıo ishal oldu

başka bir doktora daha gittik o da antibiyotik yazıcam dedi mecburen başka türlü geçme durumu yok dedi ateşi geçti ama geceleri idrarını yaparkn ağlıo karnı ağrıo ishal oldu
Cefaks agir ve gan etksii cok olan bir antibiyotik. Bende de alerji yapmisti. Ki hic alerjisi olan biri de degilim. Farkli antibiyotik yazBilirler bunda sorun yok. Enfeksiyonu bitirmeliler. Bol su icirin.

Cefaks agir ve gan etksii cok olan bir antibiyotik. Bende de alerji yapmisti. Ki hic alerjisi olan biri de degilim. Farkli antibiyotik yazBilirler bunda sorun yok. Enfeksiyonu bitirmeliler. Bol su icirin.
cefaks muadili var mı biliyor musunuz

benim kızımda da alerjı yaptı göz altları kızardı morardı. doktora söyledik hemen kesin dedi.
bir daha da yazarlarsa bu antibıyotiki almayın, alejisi olabilir bu ilaca dedi.

benim kızımda da alerjı yaptı göz altları kızardı morardı. doktora söyledik hemen kesin dedi.
bir daha da yazarlarsa bu antibıyotiki almayın, alejisi olabilir bu ilaca dedi.
bnde gttim tekrar yanında alerjisini engelleyecek bir şurup daha verdi ve enfeksiyon ileri derecede olduğu için mecburen antibiotiği içmesi gerektiğinin söyledi şuanda çok şükür alerjisi kalmadı ilacı içmeye devam ediyoruz..

Evet ıcmemesı gerekır ama hangı gruba alerjısı var, aslında test yapılmadan antıbıyotık verılmez ama ıste bızım ulkemızde verıyorlar cesaretlı doktorlarımız, cok cocuk var şişip alerjı komasına giren, Allah korusun. Bizımde penısılın grubuna var özellıkle, ıdrar yolu enf gecırdıgımızde klamoks vermıstı dr alerjı yapmıstı, sonra suprax kullanmıstık, ama dr da İYE tehlıkelı oldugu ıcın bobreklere zarar vermesın dıye, tedaviyi başdan başlatmamıstır. İYE cok sıkıntılı, ınsallah tekrarlamaz :( tekrralarsa pac 36, ve utınos possıtıve ıle destekleyebılırsınız, antıbıyotık sız atlatırsanız tekrarlamaz ama bı kere kullandınız :( tekrarlama ıhtımalı cok yüksek

koskoca kadin oldum kutu kutu antibiyotik icmisimdir bu yasima kadar ama sefuroksim etken maddeli bir antibiyotik ictigimde alerjim oluyor. kusup ilaci ciksrtmazsam oluyorum sanki.

sanirim oglumda da var cunku ona da ayni gruptan antibiyotik igne yaptilar bir kac gun once, dokuntuleri oldu. dikkat edin onemli bir konu kucucuk bebekmis ustelik henuz

Back
X