anti depresanlar ve bebek sahibi olmak

jade111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
3
5
1
42
merhaba kızlar hemen konuya girmek istiyorum uzun süredir kafamı kurcalayan uykularımı kaçıran bir konu...
nişanlıyım 2 ay sonra düğünüm var. yaşım 34 malesefki isim vermek istemıyorum ama anti depresaanlar kullanıyorum yaklasık 5 yıldır ve bırakmam imkansız onlarsız yaşayamıyorum hemen elim ayağım titriyor. size soracağım sorum şu bebeklerı cok sevıyorum hemen bebek sahıbı olmak ıstıyorum yaşımda cok genc sayılmaz. ben bu ilaçları bırakamayacagıma göre kullanmam bebek sahıbı olmamı engellermi? nişanlımda yaklasık 12 yıl depresan tedavısı gormus sizce bebegımız olmaması gibi bir durum söz konusu olabılırmı? bu ilaçlar uzun yıllar kullanıldıgında kısırlık yaparmı bilgisi olan varmı birde korkum ben hamıle kalınca bu ilaçlarsız yaşayamam ki kullanırsam bebeğim sakat doğarmı cok korkuyorum bana yardımcı olurmusunuz fikir sahibi arkadaşlar. evlenir evlenmez çocuk sahibi olmak istiyoruz

Bence doktorunuzun yardımıyla yavaş yavaş bırakabilirsiniz Allah yardımcınız olsun ama bebek istiyorsanız bırakmalısınız ve bol bol yoğurt yiyin vücudunuz atık maddelerden temizlensin Kolay gelsin

canim biz burada nasil fikir verebiliriz, bence en iyisi bir doktora danisman. ilaclarin icerigine gore belki hamilelikte de devam edecegin ilaclar vardir. ama oncelikle bir doktora bunlari detaylica sorman lazim.

canim biz burada nasil fikir verebiliriz, bence en iyisi bir doktora danisman. ilaclarin icerigine gore belki hamilelikte de devam edecegin ilaclar vardir. ama oncelikle bir doktora bunlari detaylica sorman lazim.
ben biraz agır ilaç kullanıyorum xanax gibi bırakamıyorum doktorumda bıraktıramadı belki benımle aynı durumda olup anne olanlar vardır dıye yazdım cok teşekkürler

En mantıklısı doktora danışmanız olacaktır. Kısırlık yaptığını duymadım ama bildiğim kadarıyla çoğu antidepresan hamilelikte ve emzirirken kullanılmıyor.

ben biraz agır ilaç kullanıyorum xanax gibi bırakamıyorum doktorumda bıraktıramadı belki benımle aynı durumda olup anne olanlar vardır dıye yazdım cok teşekkürler

rica ederim.. benim annem de bir ara xanax kullanmisti. yanlis hatirlamiyorsam birden birakilan ilaclar degil bunlar, yavas yavas dozu azaltarak birakman gerekiyor. dedigim gibi, en iyi doktor bilir. hamile kalmana engel olur mu, hamilelikte de kullanabilir misin, veya xanax yerine hangi hapi hamilelikte alabilirsin, bunlar hep ilaclarin icerigini bilmeyi gerektiriyor, o nedenle bir dogum kontrol uzmanindan randevu almalisin.

Benim kullandigim ve ceyregini ictigim hafif bir hapim vardi. Kademeli olarak, yerine bitkisel ilaclar koyarak biraktim. Ama sizin kullandiginiz ilaclar hem daha cok hem de ben bu ilacsiz durabiliyorum mesela siz duramiyormussunuz. Bir uzmandan yardim alin bence.

Birincisi ,yazacaklarım asla bir doktorun onayı olmadan yapılamaz.ikincisi,ben antidepresan kullanırken hamile kaldım.(50mg se...tra ,çerek did...al).doktorumun onayı ile bu şekilde bir tedavi uyguladık.ama asla ilk üç ay kullanamazsın dedi baştan.ben ilaçları bırakamıyordum oyüzden ilaç kullanırken hamile kaldım.şükür bir sorun olmadı.gebelik öncesindede uzun dönem antidepresan kullandım xanax ta dahil.ama xanax malesef gebeliğin ne başında ne ortasında ne sonunda kullanılabilecek ilaç sınıfında deil.doktorunuzla görüşüp ,önce ilaçlarınızın hepsini güvenli sınıftan seçtirmeli,daha sonra tek hapa düşürmelisiniz.bu konuda çok okudum çok araştırdım inanın.ve sonunda beni anlayan bir doktor buldum ve hamile kaldım.kesinlikle önce kullanabileceğiniz en düşük doza inip ,daha sonra gebelik planlamalısınız.benim şükür üç aydan sonrada ihtiyacım olmadı ilaca.lütfen doktorunuz ile görüşün ve sizin için en uygun olan yönteme bir an önce karar verin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…