Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş canım inan ki bir tek kişin yorum yapmaması benı cok üzüdü çünkü önceden kk böyle degıldı bır kişi mesaj atarsa bulusalım dıye 20 kişi anında okey verırıdı ki ben buna bulusmadada sahıt oldum keske antalya ile o frekansı yakalbılsek cok guzel şeyler cıkacagına eminim ama ama kısmet işte
evet haklı olabılırsınız antalya guzeş bır sehir ama sehr değişikliği yapan bırı ıcın zor ınsanlarına alısmak kısın bos sokakları yazın ınsan kaynayan sokakları baska kısmet dıyorum yınede belkı bır gun bızde fotolarımızı atarız muhabbet ederız 5 cayları yaparız:::))))))
12 nisan cumaı 2013 tarihinde terracity alışveiş merkezinde buluşmak isteyen görüşüp tanışmak isteyen cocuklarımız arkadaş olsun dıyen herkes bütün kızları buluşup tanışmaya davet ediyorum varmı gelen kızlar![]()
12 nisan cumaı 2013 tarihinde terracity alışveiş merkezinde buluşmak isteyen görüşüp tanışmak isteyen cocuklarımız arkadaş olsun dıyen herkes bütün kızları buluşup tanışmaya davet ediyorum varmı gelen kızlar![]()
inci canım üzülme bebişi bir doğur yolun buralara düşer görüsürüz.bu arada ben kızımı 23.12.2009 doğurmuştum.inş senınkide kızdır bır hayat arkadası olur kız annleri çok şanslı çokBen korkutelindeyim. merkeze uzagım üüff![]()