• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalyalılar buluşuyor

furtti

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
594
6
621
Antalya
12 nisan cumaı 2013 tarihinde terracity alışveiş merkezinde buluşmak isteyen görüşüp tanışmak isteyen cocuklarımız arkadaş olsun dıyen herkes bütün kızları buluşup tanışmaya davet ediyorum varmı gelen kızlar :52::52::52::52:

Son düzenleme:
yorum yapmayan gelmek için can atmayan herkese cok tesekur ederim antalyalılar olarak ne kadar candan oldugunuzu gösterdınız .
istanbul daki kk lı gunlerımız cok guzeldı kalıcı dostluklarımda oldu bu sayede keske bunu Antalya dada yapabılseydık keske öncü olabılseydık hersey kısmet

canım ben merkezde olsaydım gelebilirdim. Korkutelinde yaşıyorum. İnşallah bigün kısmet olur.

inş canım inan ki bir tek kişin yorum yapmaması benı cok üzüdü çünkü önceden kk böyle degıldı bır kişi mesaj atarsa bulusalım dıye 20 kişi anında okey verırıdı ki ben buna bulusmadada sahıt oldum keske antalya ile o frekansı yakalbılsek cok guzel şeyler cıkacagına eminim ama ama kısmet işte

inş canım inan ki bir tek kişin yorum yapmaması benı cok üzüdü çünkü önceden kk böyle degıldı bır kişi mesaj atarsa bulusalım dıye 20 kişi anında okey verırıdı ki ben buna bulusmadada sahıt oldum keske antalya ile o frekansı yakalbılsek cok guzel şeyler cıkacagına eminim ama ama kısmet işte

inşallah canım... Yazan çıkar ama ne zaman. Bende şaşırdım. bu kadar kalabalık bir şehirden yazan yok.

$hic-suphesiz-ki-antalya-dunyanin-en-guzel-yeridir_263759.webp :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

evet haklı olabılırsınız antalya guzeş bır sehir ama sehr değişikliği yapan bırı ıcın zor ınsanlarına alısmak kısın bos sokakları yazın ınsan kaynayan sokakları baska kısmet dıyorum yınede belkı bır gun bızde fotolarımızı atarız muhabbet ederız 5 cayları yaparız:::))))))

evet haklı olabılırsınız antalya guzeş bır sehir ama sehr değişikliği yapan bırı ıcın zor ınsanlarına alısmak kısın bos sokakları yazın ınsan kaynayan sokakları baska kısmet dıyorum yınede belkı bır gun bızde fotolarımızı atarız muhabbet ederız 5 cayları yaparız:::))))))

olur da alanya ya yolun düşerse beklerimmmm :)

12 nisan cumaı 2013 tarihinde terracity alışveiş merkezinde buluşmak isteyen görüşüp tanışmak isteyen cocuklarımız arkadaş olsun dıyen herkes bütün kızları buluşup tanışmaya davet ediyorum varmı gelen kızlar :52::52::52::52:

Biraz geç gördüm ama varsa bir tarih veya yer çalışıyorum ama saate uymaya çalışırım ben gelirim bana haber verin

katılım cok olursa yıne buluşma ayarlarız tabiki çay partılerı piknikler antalya buna cok musait plaj partisi bile yaparız

Furttii arkadaşım biraz hüsran olmuş bu topictee.. yeni gördüm bende.. Bende Antalya'ya geleli 2 yıl oldu.. toplanma planlarında yer almayı isterim bende ama cidden neden bu topic böyle boş kalmış anlamadım ve üzüldüm... :50: :50: :50:

harikasınız kızlar ha gayret samimiyeti yakalıyoruz bakın bende fenerdeyim kısa zamanda buluşuyoruz ozaman :52::52::52::52::52:ay ben pek bır sevındırım oldum şımdıııııııı:46::46::46::46:

selam kızlar neredesinnnnn nasılsınız ben bugun yogun olduğumdan dolayı pek bakamadım kkya

Back
X