• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalyalı varsa bilgi verir misiniz lütfen? üç kadınız hangi mahalleler temizdir?

lloizz123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2018
185
45
28
Merhaba 3 yıldır Antalya'da annem ve ablamla yaşıyorum, ev almayı düşünüyoruz fakat hem merkeze yakın hemde aşırı pahalılık olmayan yerleri bilemedim, 3+1 bakıyoruz bütcemize uygun yeni binalar için fakat evler hep kızılarık ve yükseliş mahallelerinde çıkıyor fakat bazı yorumlar okudum gasp, hırsızlık vs gibi biraz korktum aranızda Antalyalı varsa bilgi verebilir mi nasıldır bu iki mahalle üç kadınız sadece. yükseliş mahallesi ve kızılarık çevresi temizmidir ki?

Bana kalırsa direkt kepez temiz değil
2 sene konyaaltında 2 sene kepezde yaşadım Bariz fark vardı
Ama şöyle bir şey de var ki kepez kentsel dönüsümle ve projelerle yeni yeni toparlanıyor yani ileride nasıl olacak bilemeyiz
Emlak fiyatları kesinlikle çok yüksek Umarım en içinize sinen yer olur

Dediğiniz mahalleler ofsayt mahalleler Göksu mahallesi var kepezde yeni yerleşim yeri siteler var tabi aracınız yoksa biraz zor orası. Kızıltoprak mah. yaşam hastanesi civarı, yenigüne bakabilirsiniz. En uygun fiyat yenigündedir. Ancak yine bi 450-500 bin tl yi gözden çıkarmanız gerekli. Şans yanınızda olsun.

Antalya’da olsam kesinlikle Konyaaltı tarafı , uncalı tarafından bakardım. Meltem mahallesi de fena değil. 5 yıl Antalya’da yaşadım, yeni binalar buralarda bulabilirsiniz. Konyaaltı da liman tarafları güzeldi.

Bizim konyaaltında evimiz var sessiz sakin hırsızlık gasp gibi olaylar duymadım.

Yükseliş dokumada değil mi bende dokumaya yakın oturuyorum temiz mahalle kizilarik zeytin köye yakın die pek tutulmuyor sanırım kepezde dokuma karşıyaka Özdilek civarı Soğuksu bu civarlara bakabilirsiniz tabi Konyaaltı Lara tarafı daha güzeldir ama fiyatlar aşırı uçuk

Yenigün ve gebizli mahallelerinde fiyatlar uygundur. Annem de orada oturuyor. Kızılarık hariç tüm muratpaşa semtleri iyidir zaten. Kepez düşünürseniz de sütçüleri tavsiye ederim, kepez devlet hastanesinin olduğu mahalle. Orada kiralar ve ev fiyatları oldukça uygun. Merkeze araçla bi 15 dk mesafesi olur sadece

Lara , Kızıltoprak , Uncalı , Konyaaltı , güllük tarafının ana cadde üzeri olabilir .
Dokuma ,Kepez ,halin oralar falan fena 🥴

Maddi durumunuz iyiyse Konyaaltından bakın derim. Değilse Yükseliş iyi diye biliyorum, kızılarığın Zeytinköye (Yeşildere) yakın olan tarafı sıkıntılı. Daha caddeye yakın bir yerinden tutarsanız sorun olmaz. Ben 3 yıldır bu tarafta oturuyorum bir sıkıntı olmadı.

Valla millet bir ara Mazı dağı taraflarına hücum ediyordu. Orda ev fiyatları çok pahalı değil. Antalya aya ne oldu ki en ucuz ev 800 bin tl den başlıyor. En ucuz Kepez ordada yaşanır mı bilemiyorum.

Konyaaltı liman yada yeni gelişen hurmayı tavsiye edebilirim . Güvenilir yerler ve fiyat olarakta uygun diye biliyorum .

Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim, Dutlubahçe tarafları nasıldır acaba?

Merhaba 3 yıldır Antalya'da annem ve ablamla yaşıyorum, ev almayı düşünüyoruz fakat hem merkeze yakın hemde aşırı pahalılık olmayan yerleri bilemedim, 3+1 bakıyoruz bütcemize uygun yeni binalar için fakat evler hep kızılarık ve yükseliş mahallelerinde çıkıyor fakat bazı yorumlar okudum gasp, hırsızlık vs gibi biraz korktum aranızda Antalyalı varsa bilgi verebilir mi nasıldır bu iki mahalle üç kadınız sadece. yükseliş mahallesi ve kızılarık çevresi temizmidir ki?
Yükseliş Mahallesi Kepez'e bağli ama çok nezih bir yer. İki yıl oturdum gasp, hırsızlık olayı hiç duymadım. Muratpaşa ile sınırda zaten...Kizilarik daha karışık...

Önceden MarkAntalya'nın hemen yanındaydı evimiz. O zamanlar o avm yoktu tabi. Biz oradan gidip Mazıdağı'na taşındık. 8 yıl kadar orada yaşadık. Güzeldi, tertemiz hava, yeşillik. Biz oradayken çok ıssızdı. Havuzlu lüks siteler yoktu. Tek tük siteler vardı. Akşam dışarıda babamsız olsam aşırı tedirgin olurdum. Hava kararmadan eve girerdim hep. Şimdi biraz daha iyidir bu konularda ama çok aşırı bir fark olacağını sanmıyorum. 3+1, çok geniş evimizi 180.000'e satıp çarşıya geri döndük (Mazıdağı'na oranla çarşı sayılır yeni evimiz, çok merkezi olmasa da)

Biz Mehmetçik mahallesinde oturuyoruz. Termessos bulvarında. Memnunum ben açıkçası, bir ara akşam 20-21 gibi yürüyüş yaparken sözlü taciz edenler, peşime takılanlar oluyordu, artık olmuyor. Artık ana caddede cafeler, restoranlar, dükkanlar arttı. O taciz durumları varken bunlar yoktu. 2015'te 270.000'e aldık 2+1 dairemizi, şu an 700.000'e satıyoruz desek alıcı çok. Çevremizde çok var yeni bina, lüks güzel siteler. Fiyatlar 700.000 civarı. Kiralar da 2.000. Yüzme havuzlu, güvenlikli, kapalı otoparklı siteler hepsi. Bir tanesi yola bakıyor, çok fazla boş daire var. Belki pazarlıkla aşağı çekilebilir fiyatı. Tramvaya yakın, otobüsler de geçiyor ama yıllardır hiç otobüse binmedim, buradan nereye kadar gidiyorlar bilmiyorum.

Back