Benimde cikolata kistim var 2 sene olcak evleneli hic hamile kalamadim nasip olursa eylul de transferim olucak lekelenmem benimde cok oluyor ama cikolata kistiyle normal yolla hamile kalanda var cokbende de çikolata kisti varmış,2 ay önce öğrendim .polip vardı onu aldırdım bu defa kist var defı doktor.1 yıldır çocuk istiyoruz hiç hamile kalamafım.Artık tüp bebek düşünmeye başladık ama hep zorlu bir düreç olduğunu söylüyorlar.Haftaya doktora gtcem tekrar çikolata kistiyle hamile kalmam zor gibi.Adetlerim çok uzun ve yoğun.hep lekelenme sorunu da var.Tüp bebekten başka çarem yok gibi ama o da tutmaz gibi geliyor iyce karamsarlaştım
Ayrica tup bebek asamasinda ilaclardan dolayi benden de polip olustu yumurta toplamada o da alindiBenimde cikolata kistim var 2 sene olcak evleneli hic hamile kalamadim nasip olursa eylul de transferim olucak lekelenmem benimde cok oluyor ama cikolata kistiyle normal yolla hamile kalanda var cok
Canım senin embiyolarin kalitesi neydiAynı durum benim içinde var, çikolata kisti kronik ve ilaçla tedavisi yok sadece baskılanıyor. Gebe kalan çok fazla kişi var ama kalamayanda var, kendinizi olumsuzluğa ikna etmeyin neden olmasın .
2 tane var embriyom, kalitesini bilmiyorum 4. Ve 5. Gün embriyosu. İyi kaliteli dediler sadece. Gittiğimde sınıflandırmasına bakarım. Ben opudan sonra merkeze tekrar gitmedim. Salı günü kontrolüm var.Canım senin embiyolarin kalitesi neydi
Hastahane size şifre vermedimi sisteme girmek icin orda yaziyir kalitesi bana da iyi kalite demislerde ama orta kalite kemal bey sen kaliteye bakma dedi bana ama ben yinede endiseliyim benimde 2 tane embriyom var 5.gun 14 tane yumurta toplandi 7 tanesi olgundu2 tane var embriyom, kalitesini bilmiyorum 4. Ve 5. Gün embriyosu. İyi kaliteli dediler sadece. Gittiğimde sınıflandırmasına bakarım. Ben opudan sonra merkeze tekrar gitmedim. Salı günü kontrolüm var.
2 tane var embriyom, kalitesini bilmiyorum 4. Ve 5. Gün embriyosu. İyi kaliteli dediler sadece. Gittiğimde sınıflandırmasına bakarım. Ben opudan sonra merkeze tekrar gitmedim. Salı günü kontrolüm var.
Yok hiç sormadım bile. Benimde 6 toplandı 5 döllendi 3. Güne 5 tane geldi ama 4 ve 5 e 2 tane kaldı. Yani ben şehir dışındayım her zaman git gel yapamıyorum. Ve stresli bir süreç geçirdik ne kadar çok öğrenirsem o kadar kafaya takıyorumHastahane size şifre vermedimi sisteme girmek icin orda yaziyir kalitesi bana da iyi kalite demislerde ama orta kalite kemal bey sen kaliteye bakma dedi bana ama ben yinede endiseliyim benimde 2 tane embriyom var 5.gun 14 tane yumurta toplandi 7 tanesi olgundu
Bende sehir disindayim eylulun 7 sinde görüşmem var evt hemde cok stresliYok hiç sormadım bile. Benimde 6 toplandı 5 döllendi 3. Güne 5 tane geldi ama 4 ve 5 e 2 tane kaldı. Yani ben şehir dışındayım her zaman git gel yapamıyorum. Ve stresli bir süreç geçirdik ne kadar çok öğrenirsem o kadar kafaya takıyorumBu yüzden hiç detayları için görüşmedim. Şu anda ilaç kullanmıyorum 1 Eylül’de görüşmem var. 10 -15 arasıda transfer inşallah.. detayları o zaman soracağım
Ben artık çevremde olsun insanları gördükçe okudukça bazen uyuyamıyorum . İnsanlar çok kırıcı çok bencil bazen düşüncesiz oluyorlar. Günlük hayatıma yansıtmasamda bazen düşünmek beni yoruyor. Kk da okuyorum sürekli internette okuyorum okudukça her ihtimal her olumsuzluk bizi etkiliyor. Bu iş nasip işi tüp bebek bir vesile olur . Ben sağlığıma dikkat ediyorum, olumsuzluklardan uzak olmaya çalışıyorum, dr un dediklerine uyuyorum benim elimden başka ne gelebilir kiBende sehir disindayim eylulun 7 sinde görüşmem var evt hemde cok streslibenum eylul ayinda olcagi mechul daha insalalh olur
Amin canim bende cok rahattim ama en son kist cikinca cok moralim bozuldu hayirlisi diyelim allahim nasip ederse olurBen artık çevremde olsun insanları gördükçe okudukça bazen uyuyamıyorum . İnsanlar çok kırıcı çok bencil bazen düşüncesiz oluyorlar. Günlük hayatıma yansıtmasamda bazen düşünmek beni yoruyor. Kk da okuyorum sürekli internette okuyorum okudukça her ihtimal her olumsuzluk bizi etkiliyor. Bu iş nasip işi tüp bebek bir vesile olur . Ben sağlığıma dikkat ediyorum, olumsuzluklardan uzak olmaya çalışıyorum, dr un dediklerine uyuyorum benim elimden başka ne gelebilir kiKimisi pat diye kolayca hamile kalabiliyor dikkat etmese bile sağlıklı oluyor, kimisi uğraşıyor. Allah izin verirse hayırlıysa nasip edecektir. Olmazsa ya vakti değildir yada hayırlı değildir. Yani buna kalben inanıyorum. Hayatın bize ne sürpriz getireceğini bilmiyorum. Bu şekildemotive olmaya çalışıyorum. İnşallah hiç olumsuz düşünme inşallah transferin bu ay olur. Gönlüne göre olur. Tüm bekleyenlere anne olmayı nasip eder..
Cahilliğime verin bir şey bilmediğimden soruyorum bende iki hafta sonra Bilgi almak için gideceğim. Her denemede ücretleri ödüyorsunuz dimiMart sonu gibi yapıldı nedeni konusunda hicbir açıklama yapılmadı. Nisan gibi kapatmislardi zaten virüs var diye. Yumurtalari toplayan hasan doktor 5.gün aradi sadece yumurtalar ulasamadi dedi kapatti. Kemal beyi istemistim yumurta toplamada kabul etmediler. Size açıklama yapıldı mı
Benim dr Kemal Bey ücretleri ilaçlar hariç şu şekildeCahilliğime verin bir şey bilmediğimden soruyorum bende iki hafta sonra Bilgi almak için gideceğim. Her denemede ücretleri ödüyorsunuz dimi
Çok teşekkür ediyorum galiba kolay kolayda yapmıyorlar inşallah ikna edebilirim ali Fuat’a gideceğim bendeBenim dr Kemal Bey ücretleri ilaçlar hariç şu şekilde
Toplama 6.000
dondurma 700
Transfer 2500
Her transfer ücreti ayrı sanırım. Kaç embriyo oluşursa ona göre donduruyorlar. Embriyolar bitince tekrar tüp bebek tedavisi başlıyor bu fiyatlar ilaç hariç ilaçlar kişiye göre değişiyor.
Ortalama tüp bebek fiyatları aynı . Ben embriyologları iyi olduğu için tercih ettim. Antalyadaki tüp bebek yapan çoğu hastane ve dr ivf nin laboratuvar ını kullanıyor. Vitale ye de gitseniz İvf nin laboratuvarında işleniyor diye biliyorum.Çok teşekkür ediyorum galiba kolay kolayda yapmıyorlar inşallah ikna edebilirim ali Fuat’a gideceğim bende
Önceki aylarda tüp bebek istiyorum dediğimde doktor bey sıcak bakmadı bekleyelim dedi. İkna edemedim yani zaman geçtikçede yıpranıyor insan.Ortalama tüp bebek fiyatları aynı . Ben embriyologları iyi olduğu için tercih ettim. Antalyadaki tüp bebek yapan çoğu hastane ve dr ivf nin laboratuvar ını kullanıyor. Vitale ye de gitseniz İvf nin laboratuvarında işleniyor diye biliyorum.
Tam olarak anlamadım ☺Neyi ikna edeceksiniz kolay yapılmayan ?
Bende antalya memorial a başladım geçtiğimiz ay memnunum ilk deneme dün opu yapıldı. 7790 tl ödeme yaptık. Bir de bazı tahliller istediler. Onlarla birlikte 8000 tl tuttu.herkese merhaba antalyada tüp bebek yaptrmayı düşünüyorum daha evvel antalya tüp bebek merkezinde 1 kez yaptırdım. Antalya da hangi doktor ve hastaneyi önerirsiniz ? ilaçlar dışında tedavi için ne kadar ödedniz?
Çiğdem hanım transferiniz oldumu , bende kemal hocanın hastasıyım yarın transferim var inşaallahBen Kemal özgürün hastasıyım. Merkezden çok memnunum doktorumdanda. Transferi bekliyorum. 8500+ilaç ödedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?