Hayırlı olsun cnm. Orayı çok duydum benimde perşembe günü transferim orada yapıldı. Tertemiz bir yer laboratuvarları çok iyi Çalışanlar kibar benim bu transferim olumlu sonuçlanmazsa orada donmuş embriyoların var, ben de tedavimde orada devam ederim. Fiyat fix galşbaBen Kemal özgürün hastasıyım. Merkezden çok memnunum doktorumdanda. Transferi bekliyorum. 8500+ilaç ödedik
Teşekkür ederim, sana da hayırlı olsun cnm. İnşallah bu ay güzel haberler alırız.Hayıtlı olsun inşallah güzel sonuçlanır.. Evet fiyat sabit ben dondurma kısmını unuttum ☺700 tl de dondurma . Bende regl bekliyorum ona göre başlayacağız. ☺
Merhaba canım benimde kemal bey doktorum transferim eylul gibi görünüyor simdilikHayıtlı olsun inşallah güzel sonuçlanır.. Evet fiyat sabit ben dondurma kısmını unuttum700 tl de dondurma . Bende regl bekliyorum ona göre başlayacağız.
Ben Kemal özgürün hastasıyım. Merkezden çok memnunum doktorumdanda. Transferi bekliyorum. 8500+ilaç ödedik
Hayırlı olsun cnm. Orayı çok duydum benimde perşembe günü transferim orada yapıldı. Tertemiz bir yer laboratuvarları çok iyi Çalışanlar kibar benim bu transferim olumlu sonuçlanmazsa orada donmuş embriyoların var, ben de tedavimde orada devam ederim. Fiyat fix galşba
6000 Yumurta toolama
2500 transfer
700tl dondurma işlemi.
Merhaba canım benimde kemal bey doktorum transferim eylul gibi görünüyor simdilik
Bende aynısı oldu maalesef ne zaman yaptırdınız ve nedeni konusunda bişey söylendi mi sizeAli fuat şengör de tüp bebek yaptırdık ama maalesef yumurtalar 5.güne bile ulaşamadı transfer aşamasına bilr gelemedik
Mart sonu gibi yapıldı nedeni konusunda hicbir açıklama yapılmadı. Nisan gibi kapatmislardi zaten virüs var diye. Yumurtalari toplayan hasan doktor 5.gün aradi sadece yumurtalar ulasamadi dedi kapatti. Kemal beyi istemistim yumurta toplamada kabul etmediler. Size açıklama yapıldı mıBende aynısı oldu maalesef ne zaman yaptırdınız ve nedeni konusunda bişey söylendi mi size
Hiçbir açıklama yapılmadı bana da sadece gelişmediler dedi neden kaynaklanabilir dedim kalite ile mi alakalı dedim hayır dediler 8 tanesi 1. Kalite idi yumurtaların 2 tanesi de ikinci kalite ne oldu bende anlamadmMart sonu gibi yapıldı nedeni konusunda hicbir açıklama yapılmadı. Nisan gibi kapatmislardi zaten virüs var diye. Yumurtalari toplayan hasan doktor 5.gün aradi sadece yumurtalar ulasamadi dedi kapatti. Kemal beyi istemistim yumurta toplamada kabul etmediler. Size açıklama yapıldı mı
Benim sadece 1 tanesi kaliteliymis o da ulaşmamış. Cok zor günler geçirdim ama şu an Allah a cok şükür kendiligimden hamile kaldımHiçbir açıklama yapılmadı bana da sadece gelişmediler dedi neden kaynaklanabilir dedim kalite ile mi alakalı dedim hayır dediler 8 tanesi 1. Kalite idi yumurtaların 2 tanesi de ikinci kalite ne oldu bende anlamadm
Gerçekten miBenim sadece 1 tanesi kaliteliymis o da ulaşmamış. Cok zor günler geçirdim ama şu an Allah a cok şükür kendiligimden hamile kaldım
amin inşallah. sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. sizin probleminiz neydi neden tüp bebek yaptrdınız acabaHerşeyi kullandim nerdeyse:) çörek otu bal tarçın kullandim hayıt ekstrakti,arı sütü bal polen karışımı, bazılarını her ay kullandım çörek otu bal tarçın karışımını son ay kullandım sadece. Insallah siz de en yakın zamanda hamile kalırsınız tüp bebek süreçleri bizi cok yıprattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?