Çok şükür iyiyim canım. Sen nasılsın?Merhaba canım nasilsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür iyiyim canım. Sen nasılsın?Merhaba canım nasilsin
Yok olmadım daha regl olmayı bekliyorum 3-5 güne gelir sanırım. Sonra inşallah aksilik olmazsa ☺
Bende iyiyim canimm naptin tedaviye basladin mi tekrardan[QUOTE="GAMZE 32, post: 64887147, member: 970319"
Çok şükür iyiyim canım. Sen nasılsın?
Yok canım, başlamadım yeniden tedaviye. Pandemi vs Süreç zaten sıkıntılı. Bir de yeniden maddiyat da gerekli. İnşallah kendiliğinden olur diye bekliyorum.Bende iyiyim canimm naptin tedaviye basladin mi tekrardan
Insalalh canımYok canım, başlamadım yeniden tedaviye. Pandemi vs Süreç zaten sıkıntılı. Bir de yeniden maddiyat da gerekli. İnşallah kendiliğinden olur diye bekliyorum.
Senin transfer eylülde mi olacak canımInsalalh canım
Evet benim drUm Kemal Bey heyecanlı değilim şimdilik ama bazen korkuyorum. Olumsuz düşünceler aklıma gelinceHeyecan var mi canim sizin doktorunuz da kemal beydi sanırım
Bende oýleyim korkuyorum tutmazsa diye kistimden dolayıEvet benim drUm Kemal Bey heyecanlı değilim şimdilik ama bazen korkuyorum. Olumsuz düşünceler aklıma gelince
Evt canim insaallah bi sorun cikmazsaSenin transfer eylülde mi olacak canım
Çıkmaz inşallah, hayırlısı ile transferini olursun da bebeğin sana tutunup gelişir canım.Evt canim insaallah bi sorun cikmazsa
Benimde çikolata kistim var nasip Allahtan elimden geldiğince dikkat ediyorum. Hayırlısını nasip etsinBende oýleyim korkuyorum tutmazsa diye kistimden dolayı
Amin ilk tup bebek denemeniz mi sizinde kemal bey lucrin igne verdi mi size deBenimde çikolata kistim var nasip Allahtan elimden geldiğince dikkat ediyorum. Hayırlısını nasip etsin
Evet ilk denememiz sadece toplama işlemi yapıldı, sonrasında hiç bir şey kullanmadım. 2. Regl ile gel demişti onu bekliyorum. Ben ilaç takviye vs kullanmıyorum. Senin ne zaman olacak transfer ? Antalyada mısınızAmin ilk tup bebek denemeniz mi sizinde kemal bey lucrin igne verdi mi size de
aksine Hasan Bey çok ilgili güler yüzlü davrandı bize.Butun sorularımıza içtenlikle cevap verdi.Kafamiza takılan bir sey olursa sorabilelim diye cep telefonuna kadar verdi.öncelikle cevplarınız için teşk ederm. ben antlya ivf de hasan bey e gittim ama hasan bey benm için hüsran gerçekten ilgisizliği konuşmaması böle konuşmak istemez gibi saçma tavırları... eğer kemal bey konuşup anlatıyor mu bunu çok merak ediyorum hasan bey bir merhaba bile demedi bana çünkü
Benim eylül ayinda dedi transfer yok antalyada degilimEvet ilk denememiz sadece toplama işlemi yapıldı, sonrasında hiç bir şey kullanmadım. 2. Regl ile gel demişti onu bekliyorum. Ben ilaç takviye vs kullanmıyorum. Senin ne zaman olacak transfer ? Antalyada mısınız
bende de çikolata kisti varmış,2 ay önce öğrendim .polip vardı onu aldırdım bu defa kist var defı doktor.1 yıldır çocuk istiyoruz hiç hamile kalamafım.Artık tüp bebek düşünmeye başladık ama hep zorlu bir düreç olduğunu söylüyorlar.Haftaya doktora gtcem tekrar çikolata kistiyle hamile kalmam zor gibi.Adetlerim çok uzun ve yoğun.hep lekelenme sorunu da var.Tüp bebekten başka çarem yok gibi ama o da tutmaz gibi geliyor iyce karamsarlaştımamin inşallah. sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. sizin probleminiz neydi neden tüp bebek yaptrdınız acaba
Yanlışlıkla alıntı yaparak yazmışımbende de çikolata kisti varmış,2 ay önce öğrendim .polip vardı onu aldırdım bu defa kist var defı doktor.1 yıldır çocuk istiyoruz hiç hamile kalamafım.Artık tüp bebek düşünmeye başladık ama hep zorlu bir düreç olduğunu söylüyorlar.Haftaya doktora gtcem tekrar çikolata kistiyle hamile kalmam zor gibi.Adetlerim çok uzun ve yoğun.hep lekelenme sorunu da var.Tüp bebekten başka çarem yok gibi ama o da tutmaz gibi geliyor iyce karamsarlaştım
Aynı durum benim içinde var, çikolata kisti kronik ve ilaçla tedavisi yok sadece baskılanıyor. Gebe kalan çok fazla kişi var ama kalamayanda var, kendinizi olumsuzluğa ikna etmeyin neden olmasın .bende de çikolata kisti varmış,2 ay önce öğrendim .polip vardı onu aldırdım bu defa kist var defı doktor.1 yıldır çocuk istiyoruz hiç hamile kalamafım.Artık tüp bebek düşünmeye başladık ama hep zorlu bir düreç olduğunu söylüyorlar.Haftaya doktora gtcem tekrar çikolata kistiyle hamile kalmam zor gibi.Adetlerim çok uzun ve yoğun.hep lekelenme sorunu da var.Tüp bebekten başka çarem yok gibi ama o da tutmaz gibi geliyor iyce karamsarlaştım