• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANTALYAda tüp bebek tedavisi için hangi hastane ve doktoru önerirsiniz??

[QUOTE="GAMZE 32, post: 64887147, member: 970319"
Çok şükür iyiyim canım. Sen nasılsın?
[/QUOTE]
Bende iyiyim canimm naptin tedaviye basladin mi tekrardan

[QUOTE="GAMZE 32, post: 64887147, member: 970319"
Çok şükür iyiyim canım. Sen nasılsın?
[/QUOTE]
Yok canım, başlamadım yeniden tedaviye. Pandemi vs Süreç zaten sıkıntılı. Bir de yeniden maddiyat da gerekli. İnşallah kendiliğinden olur diye bekliyorum.

Yok canım, başlamadım yeniden tedaviye. Pandemi vs Süreç zaten sıkıntılı. Bir de yeniden maddiyat da gerekli. İnşallah kendiliğinden olur diye bekliyorum.
[/QUOTE]
Insalalh canım

Amin ilk tup bebek denemeniz mi sizinde kemal bey lucrin igne verdi mi size de
Evet ilk denememiz sadece toplama işlemi yapıldı, sonrasında hiç bir şey kullanmadım. 2. Regl ile gel demişti onu bekliyorum. Ben ilaç takviye vs kullanmıyorum. Senin ne zaman olacak transfer ? Antalyada mısınız

öncelikle cevplarınız için teşk ederm. ben antlya ivf de hasan bey e gittim ama hasan bey benm için hüsran gerçekten ilgisizliği konuşmaması böle konuşmak istemez gibi saçma tavırları... eğer kemal bey konuşup anlatıyor mu bunu çok merak ediyorum hasan bey bir merhaba bile demedi bana çünkü
aksine Hasan Bey çok ilgili güler yüzlü davrandı bize.Butun sorularımıza içtenlikle cevap verdi.Kafamiza takılan bir sey olursa sorabilelim diye cep telefonuna kadar verdi.

Evet ilk denememiz sadece toplama işlemi yapıldı, sonrasında hiç bir şey kullanmadım. 2. Regl ile gel demişti onu bekliyorum. Ben ilaç takviye vs kullanmıyorum. Senin ne zaman olacak transfer ? Antalyada mısınız
Benim eylül ayinda dedi transfer yok antalyada degilim

amin inşallah. sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. sizin probleminiz neydi neden tüp bebek yaptrdınız acaba
bende de çikolata kisti varmış,2 ay önce öğrendim .polip vardı onu aldırdım bu defa kist var defı doktor.1 yıldır çocuk istiyoruz hiç hamile kalamafım.Artık tüp bebek düşünmeye başladık ama hep zorlu bir düreç olduğunu söylüyorlar.Haftaya doktora gtcem tekrar çikolata kistiyle hamile kalmam zor gibi.Adetlerim çok uzun ve yoğun.hep lekelenme sorunu da var.Tüp bebekten başka çarem yok gibi ama o da tutmaz gibi geliyor iyce karamsarlaştım🙁

bende de çikolata kisti varmış,2 ay önce öğrendim .polip vardı onu aldırdım bu defa kist var defı doktor.1 yıldır çocuk istiyoruz hiç hamile kalamafım.Artık tüp bebek düşünmeye başladık ama hep zorlu bir düreç olduğunu söylüyorlar.Haftaya doktora gtcem tekrar çikolata kistiyle hamile kalmam zor gibi.Adetlerim çok uzun ve yoğun.hep lekelenme sorunu da var.Tüp bebekten başka çarem yok gibi ama o da tutmaz gibi geliyor iyce karamsarlaştım🙁
Yanlışlıkla alıntı yaparak yazmışım 🙈

Aynı durum benim içinde var, çikolata kisti kronik ve ilaçla tedavisi yok sadece baskılanıyor. Gebe kalan çok fazla kişi var ama kalamayanda var, kendinizi olumsuzluğa ikna etmeyin neden olmasın .

Back