- 17 Mayıs 2017
- 481
- 433
- 103
herkese tek tavsiyem Ali Fuat Şengör e gitmsinler. 1 aşılama 1 tüp bebek tedavisi gördüm orada ikiside olumsuz sonuçlandı bu allahın taktiridir elbette. Fakat geçen hafta tüp bebek tedavisinden sonra adet düzenszliği sebebi ile gittim. muayene etti sonrasında bilenler bilir odasına geçtim görüşmek için, kistin var 3cm ilaç vericem kullan yumurtan hiç kalmamış rezervin bitmiş. ilacınız btince gelin test yapalım sizi kıbrısa yönlendirelim dedi yüzümüze bile bakmadı bütün bnları sölerken. halbuki 6 ay evvel tüp bebek tedavisinden önce yumurta rezervin iyi demişti. Eşimle mahvolduk 1 hafta da 10 yaş yaşlndık desem abartmış olmam. neye uğradığımızı şaşırdık kıbrısda ne yapıldığını bile bilmiyorduk. bugün başka bir doktorda randevum vardı hikayemi anlattım geçmişteki bütün tetkiklerimi götürdüm çok tedirgindim, doktor öncelikle beni dinledi sonrasında 12 yum. toplanmış bir tüp bebektedavisi olduğunu duyunca bu durumu pek öngörmeyiz ama tabii düşük bir ihtimal oladabilir bir muayene edelim dedii. muayenede doktor benm anlattıklarımdan sonra şok geçirdi rezervimin yaşıma göre ççok çok iyi olduğunu bir problem olmadğını dilersem 3 ay normal yollarla deneyebileceğimi söyledi tabii bu kadar korkunun üstüne eğer uygun bulursa tüp bebek tedavisine bşlamak istediğimi söyledim. ali fuat beyi kmseye tavsiye etmiyorum hastanesinin önünden bile geçmem bu saatten sonra o kalabalıkta rezil olana kadar 3 kuruş fazla verir giderim. herlde yumurtalar bir kaybolup bir geri gelmiyor kadınlar belli bir rezerv ile dünyaya geliyor. hiçbir test yapmadan insanın yüzüne senin hiç yumurtan kalmamış kıbrısa git demek çok büyük bi şey
uzattım baya ama her zaman 2. bir hekime gitmenizi tavsye ediyorum sakın umutsuzluğa kapılmayın
uzattım baya ama her zaman 2. bir hekime gitmenizi tavsye ediyorum sakın umutsuzluğa kapılmayın