- Konu Sahibi RedRidingHood
-
Selda güzel ilgileniyor kızlar nişanımda oraya gitmiştim ama biyer bulamazsam bende oraya kalıcam herhalde :)
sen fiyat falan aldın mı cansel Seldadan?
sene basında sorduğumda 100 deişlerdi türbanla porselen makyaja şimdi 150 diyuolar ama tekrar bikonuşcam
makyajı nasılyapıyolar cnım memnunmuydun akmıyo dimikimsiporselen diye yaptırıyo ama akıyodiyolar bide kimn yaptı türbanının makyajını ben randevu alırken kimin yapmasının istiyosun dediler
teşekkür ederim canım insan ister istemez tedirgin oluyo bende hatice hanıma yaptırırım o zman referans senden baska da kimseyi bilmiyorum zaten :)
ben de bir buçuk ay önce evlenip Antalya'dan Ankara'ya geldim. seni çok iyi anlıyorum.
gelin başım Antalya da yapılmadı ama çok meşhur bir bayan tanıyorum. sanırım adı Tuba.
evde yapıyor, herkes tanıyormuş belki duymuşsundur. en yakın arkadaşımın gelin başını yaptı. eve girdik bizim moral bozuldu. alışmışız kuaför ortamına, ev çok sade geldi. içimden nasıl yapacak acaba dedim, açıkçası korktum da. inan öyle güzel bir makyaj ve baş örtüsü yaptı ki şok olduk. hele o göz makyajıöyle bir göz makyajı yaptı ki... kocası hala evlendiğimiz günkü gibi boyasana gözlerini diyormuş yaklaşık bir buçuk yıl önceydi fiyatı o zaman 150 liraydı. bir kaç kişiye daha tavsiye etmiştim, biz zaten Tuba hanımı tanıyoruz çok meşhur dediler. telefonunu bilmiyorum ama kapalı arkadaşlarından evlenen varsa sor, muhakkak tanıyan çıkar.
Fotoğraf stüdyosu ve kuaför birlikte olduğu için inanılmaz bir gelin akımları var.damat tıraşıda yapıyorlar.ben gittiğim zaman annemin türbanını yaptılar dört ayrı türbanlı gelin vardı hepsi birbirinden güzel olmuştu.benim saçım ve makyajımda süper oldu.makyajda kryolan porselen makyaj yapıyorlar sürekli yaptıkları için elleri inanılmaz yatgın kesinlikle profesyonel çalışıyorlar.
Mojomu cigdem kuafor mu sizce?18 hazirandaki bir düğün için deneme amaçlı mojoya gittik özdilekteki kuaföre makyaj ve türbandan ben gayet memnun kaldım kızlar. bilginize.
Mojomu cigdem kuafor mu sizce?
Bu arada konu bayadir acilmamis onerebilceginiz bi yer var mi arkadaslar tesettür basi icin?
Eve gelen kuafor bi hanimdan bahsedilmis ona nasil ulaşabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?