Antalya'da Önerebileceğiniz Falcı Var mı ?

Antalya'ya yakın olaraktan Ispartada evinde bakan bir Yaşar Hanım varmış, arkadaşım söyledi. Yani artık bakmıyormuş bırakmış daha doğrusu. Duyan bilen var mıdır ?

bana o bu falcının bilgisini gönderebilirmisin?

lütfen bana da gönderir misin?

falci gokçenin numarasini yolladim cnm.bu arada pink Senin msjini almadim tekrar yolla lutfen.bu Arada tekrar baktirdim guzel seyler soyledi umarim çikar.simdiki zamani da tamamen bildi zaten

falci gokçenin numarasini yolladim cnm.bu arada pink Senin msjini almadim tekrar yolla lutfen.bu Arada tekrar baktirdim guzel seyler soyledi umarim çikar.simdiki zamani da tamamen bildi zaten

acaba ben burda fazla yazmadığımdan mesaj atamıyor olabilir miyim :)

pink cnm yolladim az once sana lady yazdim afedersin biriyle karistirdim tavsiye edeim gokçeyi mutlaka ara

arkadaslar bikac kere hale isminde tarot bakan birine gittim oldukca iyi ne diorsa cikior bi saatten fazla bakior.bugune kadar ne dediyse sasmadi.ama fatma hakkinda yazilanlari okuyunca merak ettim numarasini gonderebilirmisiniz lutfen

Falci fatmaya gittim isiklarda eğer ayni kisiden bahsediyorsak tam bir fiyaskoydu, hayatimda bu kadar kotu fal baktirdigimi hatirlamiyorum cok kısa ve sallamasyondu. Yazık oldu parama..

arkqdaslar antalyada ozel eve gidip seans uygulayan bi kadin var onun telefonu 0535le mi basliyor ozel guçleri varmis ruh terapismmi ne yapiyormus hatta burdan birinin evinde yapmis kim o acaba yardimci olur musunuz telefonla yapmiyormus seans

arkadaslar bikac kere hale isminde tarot bakan birine gittim oldukca iyi ne diorsa cikior bi saatten fazla bakior.bugune kadar ne dediyse sasmadi.ama fatma hakkinda yazilanlari okuyunca merak ettim numarasini gonderebilirmisiniz lutfen

canım hale nerde bakıyor peki..

fal sayfami kapattim herkeze tavsiye edeim gercekten çok sinir bozucu bir boyuta geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…