Selam kaça bakıyorlar? No lazım gönderirmisin?Fatma'ya ve Ayşe'ye baktırdım. İkisinden de memnunum isteyene telefon numarası verebilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kaça bakıyorlar? No lazım gönderirmisin?Fatma'ya ve Ayşe'ye baktırdım. İkisinden de memnunum isteyene telefon numarası verebilirim
Numaraları gönderebilirmisiniz?Fatma'ya ve Ayşe'ye baktırdım. İkisinden de memnunum isteyene telefon numarası verebilirim
Bana fatma hanımın numarası gönderebilirnisiniz
Bana da numarasını atarmısının fatma ve ayse hanımın lütfennnnnBana fatma hanımın numarası gönderebilirnisiniz
Valla telefon numarasını veren olsa gideceğiz ama gören yok galibaKızlar telefonda bakıyor mu bu Fatma ve Ayşe hanımlar
bana yazan olmadıBana da numarasını atarmısının fatma ve ayse hanımın lütfennnnn
Bana yazar mısın canım?Bayanlar bende ayşenin numarasi var ben kasımdan beri baktırıyorum ve kadın herseyi cok iyi biliyor isteyen olursa özelden yazsın numarayı vereyim .
Canm ben arasım 250 tl istiyor tarot ve kahve bakıyormuşBana yazar mısın canım?
80₺ dedi ama arkadaş 250₺ ne ya çok arayan oldu da artırdı mı acabaCanm ben arasım 250 tl istiyor tarot ve kahve bakıyormuş
Zannetmem burda övülünce zam yaptı galiba80₺ dedi ama arkadaş 250₺ ne ya çok arayan oldu da artırdı mı acaba
Bana da 60 dedi canım.Zannetmem burda övülünce zam yaptı galiba