Antalya'da iyi bir kadın doğum doktoru tavsiyesi?

Aynen ben de OFM yi sevemedim işte. Rapuzelin dediği gibi adı derya imiş. Hatırladım söyleyince. Onu beğenen çokmuş. Ama işte kişiden kişiye değişiyor biraz. Mehmet beye gelene kadar üç tane doktor gezdim. hiçbirinden pozitif bir etki olmamıştı. Anadolu meydanı da hiç sevmiyorum. Kadın doğuma gitmiştim, randevu yazan sekreterler falan doktordan daha havalı, konuşmalar tarzlar tam magazinsel.
Hepimizin hakkında hayırlısı. Allah karşımıza iyi doktorlar çıkarsın. :anneadayı:
Sen hangi doktora gitmiştin canım Anadolu hastnesi Meydanda ?

meraba kızlar bende doktordan çok hastane konusunda kararsızım şuan Anadolu hastanesi meydan da Dr.Mine Erdoğan a gidiyorum .özel sağlık doğum teminatım var .Gitmişken her yönüyle iyi bir yere gitmek istiyorum . doktorum sıcak kanlı iyi birine benziyor ancak hastane çok yoğun geldi .her gittiğimde bi randevu saatinde giremedim yoğunluktan .bu benim ilk bebişim olucak allah izin verirse :anneadayı::110: çok heyecanlıyım aranızda Memorial Hastanesiyle ilgili duyum alan varmı ben genel olarak hastane iyi diye biliyorum ancak tanıdık birinin bana önerebileceği doktor duymadım . Önerebileceğiniz bir yer var ise paylaşırsanız sevinirim :KK46:
hayırlı uğurlu olsun canım . allahım sağlıkla kucağına almak nasıp etsın . memorıal hastanesını sevende var sevmeyende ama ben sevmeyenlerdenim bende cok gezdım hastane ama medısu benım ıcın vazgecılmez oldu . ama bıde söyle bı durum var ben severım sen sevmezsın önemlı olan doktorun sana uyması yanı sevmedınmı sevemıyosun . ama sımdıye kadarda medısudan pek bı sıkayet duymadım . oranın doktorları aynı zamanda psikolog gıbıler:)

arkadaşlar ben 1 buçuk sene önce doğum yaptım OFM'de Derya hanım doktorumdu. kanama ile gitmiştim beni sakinleştirdi, özenle muayene etti.. hamileliğimin son gününe kadar sakin konuştu, her muayenemde mutlulukla çıktım.. sancı çekerken elimden tutup hadi kızım az kaldı diye destekledi ve normal doğum yaptım (hem de sadece 3 saatlik bir sancıyla) OFM de bildiğim kadarıyla diğer doktorlar sıkıntılı ancak Derya hanımı öneririm. Önceki mesajlarda Almanya eğitimli diye bahsedilmişti Derya hanım Almanya eğitimli.. Umarım hepiniz sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza..
evet ofmd sadece derya hanıma ıyı dıyolar ama ben ofmnın kapısından değil gırmek onunden bıle geçmek ıstemıyorum artık :(:(:(:KK57::KK57:

Cahit Bozyel öneriyorum. Çok tatlı dilli babacan bir doktor özel muayenehanede muayene ücreti de 80 tl idi. Neslihan Sultan Hazar var ayrıca o da çok ilgili güler yüzlü bi bayan ücreti 150 tl

Sezeryan yaptım ama son ana kadar bekledik benden sebep bide bazı özel sebeplerden dolayı ben sezeryan yaptım doğum ücreti hakkında bilgi vermem biraz zor çünkü ödemeyi eşim yaptı sormakta hiç aklıma gelmedi ama bildiğim kadarıyla doğumda aldığın anestezi türüne göre fiyat değişiyo sanırım.. Yani spinal epidural yada genel anestezi gibi

Sezeryan yaptım ama son ana kadar bekledik benden sebep bide bazı özel sebeplerden dolayı ben sezeryan yaptım doğum ücreti hakkında bilgi vermem biraz zor çünkü ödemeyi eşim yaptı sormakta hiç aklıma gelmedi ama bildiğim kadarıyla doğumda aldığın anestezi türüne göre fiyat değişiyo sanırım.. Yani spinal epidural yada genel anestezi gibi
Anladım canım Sağol

Merhaba benim doktorum da ünal bey 21. Haftadayim simdilik memnunum umarim pisman olmam sizin kacinci hafta?
Benimde 12. Hafta şimdilik çok iyi gibi ilgili saygılı bi doktor gibi ben düşük yaptığımda 4 doktor gezdim diğerleri çok hoşuma gitmedi birde bunu deneyelim dedik diğerlerine göre daha iyi geldi ama doğumda belli olur asıl senin benden onceymis nasıl geçtiğini yazarsan sevinirim :)

Benimde 12. Hafta şimdilik çok iyi gibi ilgili saygılı bi doktor gibi ben düşük yaptığımda 4 doktor gezdim diğerleri çok hoşuma gitmedi birde bunu deneyelim dedik diğerlerine göre daha iyi geldi ama doğumda belli olur asıl senin benden onceymis nasıl geçtiğini yazarsan sevinirim :)
Tabi ki ilk firsatta yazarım ben normal dogum istiyorum ins bir aksilik cikmazsa unal beyi de o yuzden tercih ettim iyi bir normal dogumcu dedi arkadasim umarim dedigi gibi de cikar merak etme tum detaylari ile anlatirim bu arada bebegini sag salim kucagina alirsin ins.

Tabi ki ilk firsatta yazarım ben normal dogum istiyorum ins bir aksilik cikmazsa unal beyi de o yuzden tercih ettim iyi bir normal dogumcu dedi arkadasim umarim dedigi gibi de cikar merak etme tum detaylari ile anlatirim bu arada bebegini sag salim kucagina alirsin ins.
Inşallah canım sende sağlıklı bir şekilde alırsın bende duymuştum ünal beyin normal doğum yaptirdigini hatta kadının birisi yok ben normal yapamıcam sezeryana alın demiş yine de normal doğuma almış gerçi doğumda sorun yaşanmış bebeği çok zorlamis kaburgalari kırılmış davalık olmuşlar diye ama işin aslını tam bilmiyorum bu yüzden de doktora guvenmemezlikte yapmıyorum çünkü her doktorun vardır davalık olduğu birileri. Ben sezeryan istiyorum ama doktora daha soylemedm öğün gelince konuşuruz dedi

Inşallah canım sende sağlıklı bir şekilde alırsın bende duymuştum ünal beyin normal doğum yaptirdigini hatta kadının birisi yok ben normal yapamıcam sezeryana alın demiş yine de normal doğuma almış gerçi doğumda sorun yaşanmış bebeği çok zorlamis kaburgalari kırılmış davalık olmuşlar diye ama işin aslını tam bilmiyorum bu yüzden de doktora guvenmemezlikte yapmıyorum çünkü her doktorun vardır davalık olduğu birileri. Ben sezeryan istiyorum ama doktora daha soylemedm öğün gelince konuşuruz dedi
Oyle canim bunu konusmak simdiden erken
Tabi bunlari konusmak icin henuz erken ozamanda sartlar neyi gosterir bilemeyiz hayirlisi artik ... Yine paylasmak istedigin seyler olursa cekinme canim ;)

valla bende aynı kişiyi olmazsa koray duman var oda mükemmel dicektim ki siz zaten iyilerden birini bulmuşunuz. bence hiç bırakmayın derim doktorunuzu .ayrıca ne 200 tl burası uygunda demi hem hizmetide süper. allah sağ salim kavuşmak nasip etsin bebikinize:)
Canım bişey danışmak istiyorum sana... Koray Beye gitmeyi düşünüyorm 6 haftalık hamileyim şuan :) önerdiğini gördüm, sanırım sen gittin kendsine. Tavsiye ediyo musun gerçekten? Benim doğuma kadar birlikte gidebileceğim bi hekime ihtiyacım var ve muayene ücretinin de mümkün olduğunca 50-60 tlyi geçmemesni istiyorum. Medisuya ulaşımım da kolay, o yüzden önceliğim şuan orası .

Geb
Canım bişey danışmak istiyorum sana... Koray Beye gitmeyi düşünüyorm 6 haftalık hamileyim şuan :) önerdiğini gördüm, sanırım sen gittin kendsine. Tavsiye ediyo musun gerçekten? Benim doğuma kadar birlikte gidebileceğim bi hekime ihtiyacım var ve muayene ücretinin de mümkün olduğunca 50-60 tlyi geçmemesni istiyorum. Medisuya ulaşımım da kolay, o yüzden önceliğim şuan orası .
Gebeliginiz ve beneginiz hayirli olsun oncelikle ;) saglikla kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim. Ben Mehmet Emin Soysal'in hastasiydim ancak ara donemlerde mesela grip olup atlatamadigimda ve Mehmet Emin hocaya randevusuz gidip yerinde bulamadigimda Koray Bey'e de tedavi oldum. Sanirim 4 randevum onunla gecti. Kendisi cok ilgili, isinin ehli bir doktor. Ben tavsiye ederim.

Back
X