Antalya'da iyi bir kadın doğum doktoru tavsiyesi?

12 .

12 . HAFTAYA KADAR COK RISKLI SONRASINDA RISKLI DEDI DOKTOR BANA CUNKI 12. HAFTAYA KADAR MALUM KANAMAYLA DIGER AYLAR ALLAHIM KORUSUN KALBI DURMASI GIBI KÖTU OLAYLARLA BU 9 AYLIK SUREC DEDI BANA DOKTOR . AMA EN RIKLI DONEM DEDIM 12. HAFTAYA KADAR SONRASI BIRAZ DAHA RAHATLIYOSUN INS
Ay Allah korusun

Sekreterle tartıştım telefonda. Pazar günü muayene edelim dedi. Dedim çalışıyorum şehir merkezine gelebileceğim araba yok. Akşam saatinde gelim olmaz dedi. Tamam pazartesi gelim ama doktor beye sorun önce çok geç olmazmı diye. Çünkü mutlaka cumartesi gel demişti. Kız telefonda benimle çekişiyor. Neyse tekrar aradım doktor beyin cebini istedim. Öyle olunca tartıştığımızı söyler diye mi çekindi nedense kendisi sormuş pazar günü akşama randevu aldılar.
Doktordan yana sıkıntım yok ama beklemek çok zormuş bu dönemde. Kadınla kavga ettik boşuna gerildim, baktım karnım ağrımaya başlıyor uzatmadım daha fazla. ella_- ella_-

dreamy07 dreamy07 canım ofm de de bir doktor varmış. almanyada falan eğitim almış. onu da çok tavsiye ettiler bana. bir tanıdığımız gitti, sezeryan doğurmak istedi. dikişlerinde falan hiç problem olmamış, yanında yatan kadının doktoru dışardan gelmiş sezeryana. özel doktor. ama o yürüyememiş ve çok ağrısı varmış.
bana çok uzak olduğu ve arabamız olmadığı için istemedim orayı. niyeyse orası bana biraz itici geliyor.

ella_- ella_- bir de dünden beri çok tuvalete gitmeye başladım. diyorumki mesaneye mi yaklaştı acaba. Çünkü şu an o bölgeye inmesi ve baskı yapıyor olması gerekiyormuş. Eğer öyleyse iyi birşey sanırım ama ağrılar da olunca moralim bozuluyor.
Desteğin bana çok iyi geliyor. Çok teşekkür ederim :*

dreamy07 dreamy07 canım ofm de de bir doktor varmış. almanyada falan eğitim almış. onu da çok tavsiye ettiler bana. bir tanıdığımız gitti, sezeryan doğurmak istedi. dikişlerinde falan hiç problem olmamış, yanında yatan kadının doktoru dışardan gelmiş sezeryana. özel doktor. ama o yürüyememiş ve çok ağrısı varmış.
bana çok uzak olduğu ve arabamız olmadığı için istemedim orayı. niyeyse orası bana biraz itici geliyor.
Ofm yi banada çok övmüşlerdi, sağol kuzucum bide oraya bakayım.

Perşembe günü randevum vardı. Pazartesi günü lekelenme olunca gittim akşamına hemen. Düşük tehlikesi var dedi ilaç verdi. Bir de bebek rahime tam yerleşmemiş. Uzun süre inceledi. Daha önceki doktorlar böyle birşeyden bahsetmemişti. Cumartesi günü tekrar kontrol için çağırdı. Yarını da hayırlısıyla atlatayım da çok merak ediyorum son durumu.
Ultrasonda minicik ellerini, ayaklarını gördüğümden beri ve aynı gün tehlike olduğunu öğrendiğimden çok duygusallaştım, kaybetme korkusu yaşıyorum :KK42:
Rabbim hayirlisini versin nolur icini rahat tut. Sen stres olursan bebisin de rahatsiz olur. Bol bol dua et. Insallah her sey guzel olur o guzel ellerini ayaklarini koklamak opmek nasip olur. Dualarimiz seninle.

Sekreterle tartıştım telefonda. Pazar günü muayene edelim dedi. Dedim çalışıyorum şehir merkezine gelebileceğim araba yok. Akşam saatinde gelim olmaz dedi. Tamam pazartesi gelim ama doktor beye sorun önce çok geç olmazmı diye. Çünkü mutlaka cumartesi gel demişti. Kız telefonda benimle çekişiyor. Neyse tekrar aradım doktor beyin cebini istedim. Öyle olunca tartıştığımızı söyler diye mi çekindi nedense kendisi sormuş pazar günü akşama randevu aldılar.
Doktordan yana sıkıntım yok ama beklemek çok zormuş bu dönemde. Kadınla kavga ettik boşuna gerildim, baktım karnım ağrımaya başlıyor uzatmadım daha fazla. ella_- ella_-
kuzucum evet beklemek zor bende cok bekledim . ordakı sekterlerle bende çekiştim benim gerginlimden:( az sabır ve dua et hep bebşinle konuş o çok rahatlatıyor insanı . ben hep diyorum savaşçı meleğim benim yenecez bu savaşı allahın iznilen diye .korkma ıns hayırlısıbı dıle benım bu zamana kadar hep kanamam oldu düşün iğneydi ilaçtı nasıl moralım bozulmuştu ama şimdi iyim şükür. tuvalette çıkma normal ben gece bıle 7 kere fılan cıkıom o ıyı bıse olmaz ondan az uzun yazdım kusura bakma ama senı cok ıyı anllıyorum ben .sıkma canını ben burdayım yazıver bana :)

buarada ofm doktorlarıyla bır cok hasta davalık cozum odaklı değiller hemen kesme bıcme derdindeler . bende gıtmıstım es kaza oraya da allahım anlatmak bıle ıstemıyorum . ama suda önemlı doktorla frekansların uyacak ben ıyı derım sana ıyı gelmez sen kötü dersın ben severım falan ama yıne de ofm ıtıcı ve gıcıklarla dolu.

arkadaşlar ben 1 buçuk sene önce doğum yaptım OFM'de Derya hanım doktorumdu. kanama ile gitmiştim beni sakinleştirdi, özenle muayene etti.. hamileliğimin son gününe kadar sakin konuştu, her muayenemde mutlulukla çıktım.. sancı çekerken elimden tutup hadi kızım az kaldı diye destekledi ve normal doğum yaptım (hem de sadece 3 saatlik bir sancıyla) OFM de bildiğim kadarıyla diğer doktorlar sıkıntılı ancak Derya hanımı öneririm. Önceki mesajlarda Almanya eğitimli diye bahsedilmişti Derya hanım Almanya eğitimli.. Umarım hepiniz sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza..

kuzucum evet beklemek zor bende cok bekledim . ordakı sekterlerle bende çekiştim benim gerginlimden:KK43: az sabır ve dua et hep bebşinle konuş o çok rahatlatıyor insanı . ben hep diyorum savaşçı meleğim benim yenecez bu savaşı allahın iznilen diye .korkma ıns hayırlısıbı dıle benım bu zamana kadar hep kanamam oldu düşün iğneydi ilaçtı nasıl moralım bozulmuştu ama şimdi iyim şükür. tuvalette çıkma normal ben gece bıle 7 kere fılan cıkıom o ıyı bıse olmaz ondan az uzun yazdım kusura bakma ama senı cok ıyı anllıyorum ben .sıkma canını ben burdayım yazıver bana :)

Canım benim desteğin için çok teşekkür ederim. Nasıl iyi geldiğini anlatamam. Dün iyiydim çok şükür, bu akşam kontrolümüz var. Akşam biraz göbek çevremde oldu ağrı ama azdı Allaha şükür. Herşeyin iyi olacağına inanıyorum. Koç burcuyum ben, inat benim kanımda var. Kısmetse bebeğimle aynı hafta doğmuş olacağız. Onun da annesine çekeceğini düşünüyorum :) :KK200::KK200::KK200:

buarada ofm doktorlarıyla bır cok hasta davalık cozum odaklı değiller hemen kesme bıcme derdindeler . bende gıtmıstım es kaza oraya da allahım anlatmak bıle ıstemıyorum . ama suda önemlı doktorla frekansların uyacak ben ıyı derım sana ıyı gelmez sen kötü dersın ben severım falan ama yıne de ofm ıtıcı ve gıcıklarla dolu.

arkadaşlar ben 1 buçuk sene önce doğum yaptım OFM'de Derya hanım doktorumdu. kanama ile gitmiştim beni sakinleştirdi, özenle muayene etti.. hamileliğimin son gününe kadar sakin konuştu, her muayenemde mutlulukla çıktım.. sancı çekerken elimden tutup hadi kızım az kaldı diye destekledi ve normal doğum yaptım (hem de sadece 3 saatlik bir sancıyla) OFM de bildiğim kadarıyla diğer doktorlar sıkıntılı ancak Derya hanımı öneririm. Önceki mesajlarda Almanya eğitimli diye bahsedilmişti Derya hanım Almanya eğitimli.. Umarım hepiniz sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza..

Aynen ben de OFM yi sevemedim işte. Rapuzelin dediği gibi adı derya imiş. Hatırladım söyleyince. Onu beğenen çokmuş. Ama işte kişiden kişiye değişiyor biraz. Mehmet beye gelene kadar üç tane doktor gezdim. hiçbirinden pozitif bir etki olmamıştı. Anadolu meydanı da hiç sevmiyorum. Kadın doğuma gitmiştim, randevu yazan sekreterler falan doktordan daha havalı, konuşmalar tarzlar tam magazinsel.
Hepimizin hakkında hayırlısı. Allah karşımıza iyi doktorlar çıkarsın. :anneadayı:

Canım benim desteğin için çok teşekkür ederim. Nasıl iyi geldiğini anlatamam. Dün iyiydim çok şükür, bu akşam kontrolümüz var. Akşam biraz göbek çevremde oldu ağrı ama azdı Allaha şükür. Herşeyin iyi olacağına inanıyorum. Koç burcuyum ben, inat benim kanımda var. Kısmetse bebeğimle aynı hafta doğmuş olacağız. Onun da annesine çekeceğini düşünüyorum :) :KK200::KK200::KK200:
bu akşam demişin kontrole gittinmi canım nasıl geçti.?

bu akşam demişin kontrole gittinmi canım nasıl geçti.?

Gittim canım. Herşey çok iyi dedi doktor. Maşallah sağlığı çok iyi dedi. Bir de önceki tahlillerimi gösterdim. Progestan çok düşükmüş, çocuğun tutunması için bu sayının yükselmesi gerekli dedi. Yani önceki sevgili doktorlar bunu farketmemişler. İlaca devam et 14. haftaya kadar. Sonra bebek kendisi üretiyor dedi.
Asansörde bile espirilere, şakalaşmaya başladık eşimle. Ama nasıl kahkaha ile çıkıyoruz. İkimizde de öyle bir ferahlık olduki anlatamam.
Bir de ultrasondan hareketlerini gördük. minicik el ayaklarını hareket ettiriyo minik minik. yol boyu onu konuşup gülüştük. şimdi anlatırken bile mutluluktan gözlerim doldu.
Dün akşam internete girip yazamadım, sabah gelir gelmez sizinle paylaşmak istedim. Burda bana destek olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.. İyiki varsınız.. :KK19::KK200::KK200::KK200:

Gittim canım. Herşey çok iyi dedi doktor. Maşallah sağlığı çok iyi dedi. Bir de önceki tahlillerimi gösterdim. Progestan çok düşükmüş, çocuğun tutunması için bu sayının yükselmesi gerekli dedi. Yani önceki sevgili doktorlar bunu farketmemişler. İlaca devam et 14. haftaya kadar. Sonra bebek kendisi üretiyor dedi.
Asansörde bile espirilere, şakalaşmaya başladık eşimle. Ama nasıl kahkaha ile çıkıyoruz. İkimizde de öyle bir ferahlık olduki anlatamam.
Bir de ultrasondan hareketlerini gördük. minicik el ayaklarını hareket ettiriyo minik minik. yol boyu onu konuşup gülüştük. şimdi anlatırken bile mutluluktan gözlerim doldu.
Dün akşam internete girip yazamadım, sabah gelir gelmez sizinle paylaşmak istedim. Burda bana destek olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.. İyiki varsınız.. :KK19::KK200::KK200::KK200:
canım benım ay nasıl sevındım cok ıyı olmuss valla senın adına . bend eokurken duygulandım valla . allahım herseyın hayırlısnı nasıp etsın

meraba kızlar bende doktordan çok hastane konusunda kararsızım şuan Anadolu hastanesi meydan da Dr.Mine Erdoğan a gidiyorum .özel sağlık doğum teminatım var .Gitmişken her yönüyle iyi bir yere gitmek istiyorum . doktorum sıcak kanlı iyi birine benziyor ancak hastane çok yoğun geldi .her gittiğimde bi randevu saatinde giremedim yoğunluktan .bu benim ilk bebişim olucak allah izin verirse :anneadayı::110: çok heyecanlıyım aranızda Memorial Hastanesiyle ilgili duyum alan varmı ben genel olarak hastane iyi diye biliyorum ancak tanıdık birinin bana önerebileceği doktor duymadım . Önerebileceğiniz bir yer var ise paylaşırsanız sevinirim :KK46:

Back
X