- 22 Eylül 2020
- 1.161
- 471
- 53
- Konu Sahibi sensational
-
Merhaba, ben dk klinik diye bir yer duydum çok tavsiye ediyorlar fakat kendim de gitmedim dahaOnu bende çok sordum ama öyle işinin ehli birileri yok 1 yıldır falan arıyorum. Bende aynı şehirdeyim diode lazere yeni başladım. Lazer bitince kalan yerleri iğneli dğşünüyordum ama güvenilir ve işinde gerçekten başarılı birini bulamadım daha bulursanız ve memnun kalırsanız bende faydalanmak isterim.
Orayı bende duydum ama sonra olumsuz yorumları da okuyunca başlamadımMerhaba, ben dk klinik diye bir yer duydum çok tavsiye ediyorlar fakat kendim de gitmedim daha
Hadi ya olumsuz yorumlara denk gelmemiştim ben, başka da iyi olan bi yer bilmiyorum, duymadım hiçOrayı bende duydum ama sonra olumsuz yorumları da okuyunca başlamadım
Tekrardan merhaba, Antalya Muratpaşa'da Meliderm diye bir yer duydum iğneli epilasyon da yapıyormuş. Siz daha önce duymuş muydunuz, bir fikriniz var mı acaba?Orayı bende duydum ama sonra olumsuz yorumları da okuyunca başlamadım
Hayır orayı hiç duymadım Eğer giden olursa memnun kalan olursa bende gitmek isterim.Tekrardan merhaba, Antalya Muratpaşa'da Meliderm diye bir yer duydum iğneli epilasyon da yapıyormuş. Siz daha önce duymuş muydunuz, bir fikriniz var mı acaba?
Ben denemeyi düşünüyorum, biri işletmenin yorum kısmına yazmıştı iğneli epilasyona gidiyorum azalma oldu diye. Ama bilemedim yaHayır orayı hiç duymadım Eğer giden olursa memnun kalan olursa bende gitmek isterim.
Deneyin denemeden zaten sonucu bilemeyiz. Memnun kalırsınız umarım.Ben denemeyi düşünüyorum, biri işletmenin yorum kısmına yazmıştı iğneli epilasyona gidiyorum azalma oldu diye. Ama bilemedim ya
Ben denemeyi düşünüyorum, biri işletmenin yorum kısmına yazmıştı iğneli epilasyona gidiyorum azalma oldu
Ne yaptınız gittiniz mi ? Memnun musunuz?Herkese merhaba, daha önce iğneli epilasyona İstanbulda gidiyordum. Fakat şu anda Antalya'da yaşadığım için iğneliye burada devam etmem gerekiyor. Ama buraya henüz yabancıyım o yüzden iğneli epilasyon konusunda hangi güzellik merkezi iyidir bilemiyorum. Bu yüzden mecburen tüylerimi (her ne kadar yanlış olsa da) ağda ile alma durumunda kaldım son birkaç aydır. Ama burada işinin ehli olan bir yer bulursam gitmeyi düşünüyorum. Evet kızlar var mı öneriniz?
Merhaba, yok daha gitmedim sürekli erteliyorumNe yaptınız gittiniz mi ? Memnun musunuz?
Merakla bekliyorum bendeMerhaba, yok daha gitmedim sürekli erteliyorum
İnşallah teşekkür ederim, şu sıralar biraz da yoğunum ama en kısa sürede denemeyi düşünüyorum kısmetse. İnşallah size buradan haber veririm gidersemMerakla bekliyorum bendeGidip memnun kalırsınız inşallah
İnşallah teşekkür ederim, şu sıralar biraz da yoğunum ama en kısa sürede denemeyi düşünüyorum kısmetse. İnşallah size buradan haber veririm giders
Merhaba, dediğim yere gittim güzel yapıyorlar bence, üstünden bir ay geçti iz falan kalmadı bende.Merakla bekliyorum bendeGidip memnun kalırsınız inşallah
Tamamdır çok teşekkür ederim merakla sizden haber bekliyorum.merhabalar bende epilaform ve auraforma gittim çok sıkıntı yaşadım maalesef suan gittiğim yer var bir tane kız ev de yapıyor 1 kere yaptı simdilik (koltuk altına) begendim ama yüzüm konusunda hala korkuyorum auraform yüzünden iz kaldı çünkü çene altıma önümüzdeki hafta yaptıracağım. asıl önemli olan o onu da begenirsem burada paylaşırım.
Neresiydi? Uygulama yapan kimdi?Merhaba, dediğim yere gittim güzel yapıyorlar bence, üstünden bir ay geçti iz falan kalmadı bende.
Merhaba dk ya mı gittiniz, dökülme nasıl memnun musunuzMerhaba, dediğim yere gittim güzel yapıyorlar bence, üstünden bir ay geçti iz falan kalmadı bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?