- Konu Sahibi miss_curious
-
Kızlaaarr şimdi gördüm yazdıklarınızı güllük dilek asla gitmem bi kere vesikalık çektirmiştim rezil ettiler..güllük ve seleklar çok farklı birbirinden seleklerden yıllardır memnunuz ama bakmak lazım.miss cnm bakayım ben yarın sıksık geçiorum
fena değil harikasınhahaha
Valla sorma cnm yaaiyi oldu sen gel tanışırız da belki..
Kızlar hepinizden önce benim nikahım olacak sanırım ne bahtsızım:)))) tecrübelerden faydalanamıcam(((
Şansıma artık inşallah iyi bi fotoğrafçı ve kuaför bulabilirm (tabii bir de nikah sonrası gidilecek mekan)...kuaför konusunda hala çok kararsızım...gittiğim yerlerden memnuniyet durumumu buradan yazarım size nikah sonrası kaydirigubbakcemile2
mayısın ilk haftası nikah olucak düğün yapmıyoruz...seninki sevcan mı demiştin sankii öyle hatırlıyorum da ne kadarmış gelin başı???senin ne zaman cnm düğün nerede??? Ben kendi kuaförüme gitcem kesinlikle tavsiye ederim hem uygun hem çok yetenekli...
Kızlar hepinizden önce benim nikahım olacak sanırım ne bahtsızım:)))) tecrübelerden faydalanamıcam(((
Şansıma artık inşallah iyi bi fotoğrafçı ve kuaför bulabilirm (tabii bir de nikah sonrası gidilecek mekan)...kuaför konusunda hala çok kararsızım...gittiğim yerlerden memnuniyet durumumu buradan yazarım size nikah sonrası kaydirigubbakcemile2
migrosun icinde mi cnm bu, fiyatlari nasil..migros divan kuaförü gelin başı konusunda kesinlikle tavsiye ederim
ben nisanda hic arastirmadan gullukte Foto dilek'in hemen ustunde bi kuafor var ona gittim ama akli olan gitmesin normalde bile..Adam atip tutuyo yok soyle yapicam yok boyle yapicam ama icrat yok...Bi suru parami almisti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?