Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Antalyada en iyi kreşler

Konyaaltı bölgesinde AKD ve Kaptan Yuva çok başarılı. İlk Çizgide fena bir kreş değil.
İçinden hangisine çocuk bırakırdın derseniz hem müdürünü hem de kızımın ilk öğretmeni orada olduğu için AKD derdim...

bence kendı cocugumuzun gıttıgı kresı ıyılemek için baska kreslere laf atmadan kotuleme polıtıkasına gırmeden yazalım arkadaslar.cunku benım kız kardesım oglunu ingiliz kulturun kocademır i.ö.o sokagındakı kresıne gonderdı gecen sene ve yarıda aldı. eğitimini begenmedı.yönetimin tutumunu da hos bulmamıstı.tercih meselesi yani.memnun olan da vardır olmayanda.benım cocugum bu sene sadece 1 kere grip oldu mesela.ısıtma sogutma da bı problem oldugunu dusunmuyorum.ayrıca 2 çift kıyafet gönderiliyo ve cocugumun anlattıgına gore konusuyorum 'çantasındakı kıyafetlere bakıp soruyorum.bunlar kırlı mı dıye.bakalım ne dıyecek dıe.öğretmen terlımıyım dıye baktı terlemıstım ben de değiştırdı üzerimi diyor mesela.herhalda bu yasta bır cocuk böyle bıseyı uydurmuyordur dıe dusunuyorum.bıraz pahalı olabılır ama ben her kurusuna degdıgını dusunuyorum.ne dıyım meyve veren ağaç taşlanır:))))herkesın bıtanecik kıymetli çocuğu için kendı açısından en iyi kreşi seçebilmesi dileğiyle...(isim konusunda daisim konusunda MEB e basvurulup tam onay alınmadan tabelalar hazırlanmıs ama amerikan özel bır ısımdır patent gerektırır cevabı alındıgı için isim degısmıstır istanbuldan ve antalya mudurunden bızzat ogrendıgıme gore..zaten okulu ararsanız dırek ıstanbul akademı kolejı dıe acarlar telefonu,zaten kımsede ısım konusunda zannettıgınız gıbı dıretmıyor...yani dediğin gibi tahmin ettiğim ESKİ mudur soyledıyse anlıyorum bunu nıe yaptıgını ....bizzat İstanbuldaki mudurden ögrendıgımı aktarıyorum....)bılınçli ve cocugu ıcın en ıyıyı ısteyen veliler okulun ismine değil içeriğine eğitimine önem verirler zaten hiç merak etmeyin.....en azından ben rastlamadım adında amerıkan var dıe cocuguna kreş seçen veliye.

Son düzenleme:

sizi gercekten bu tarafsız yorum yapmaya davet ettiğiniz için kutluyorum.aynen sızın gıbı ben de kendı kresımızı tavsıye ederken bır baska kres için olumsuzluklar öne sürülmesını hele de sadece isim veya bırgun orada kalıp yorum yapılabılmesı bana ters geldı.sıze sonuna kadar katılıyorum.

merhaba arkadaslar 17 aylık oglum için kres arıyorum. günlerdir arastırmaktan helak oldum. iki kres arasında tercih yapamıyorum. ilki geleceğin bilgeleri ikincisi de evrensel cocuk. kresler hakkında bilgi ve tecrübe sahibi olan arkadaslar acaba karar vermeme yardımcı olabilirler mi?

5 yaşında kızım büşra evrernsel çocuk kreşine gidiyor
Her gün kızımda bir degişim bir yenilik hissediyoruz
eda ayfer bilge ve diger ögretmenlerimiz cok profosyonel ve duyarlılar
repertuarında ıngılızce almanca ve fransızca türkçe şarkılar var
3d sınema günleri var üçretsiz
2 yılldır exra bir üçret vermedik herhangi bir faliyete

17:15 den once almaya gittigimde meyvasnı yemeden gelmiyor eger erken alırsakda bize kızıyor
kızım evde yemek yedirmede zorlanıyoruz ama kreşde tüm yemegini yiyormuşşş...

merhaba arkadaşlar, 3 yaşındaki oğlumu kreşe vermeyi düşünüyorum. geleceğin bilgeleri kontenjan nedeni ile almadı. ya pa kreş ile görüştüm. ya pa hakkında bilgisi olan var mı? teşekkürler:)

Kurum kişi kötüleme sebebi ile mesaj silinmiştir !

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. 3,5 yaşında oğlum için resmi tatillerde de açık olan iyi bir kreş arıyorum.Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Antalyada uzmanlar yuvayla ilgili görüşü olan yada anaokullarından hangisi iyi liütfen fikri olan acilll yardımmm pzt ye kadar napıcamı şaşırdım

Merhaba herkese,
Ben uzun süre en iyi kreşi aramak için Antalyadaki bütün kreşleri dolaştım. Çocuğumun temiz, hijyenik, güvenli bir ortamda bulunmasını istedim. Her anne gibi bende çocuğumun mutlu ve huzurlu bir ortamda büyümesini istedim ve Candy Kids Ailesi ile tanıştım. Antalya da bu kadar büyük bir okul bulmak zor. Fiziki anlamda muhteşem. Bir bakım evi tarzında, sıkıcı ve bunaltıcı değil. Oldukça geniş, ferah, bir sürü sınıfı ve atölyesi bulunan çok şirin bir kreş. Gördüğüm en temiz okul diyebilirim. Okul eğtim anlamında da oldukça başarılı. Çocuklara anadili gibi ingilizce öğrenme fırsatı sunuluyor bu yönü beni cezbetti. Avusturalyadan gelen bir marka olmanın sorumlulukları olan bir kreş. Okul bünyesinde psikiyatri ve eğitim danışmanının olduğu bir okul bulmak çok zor. Her türlü ihtiyacımıza yaklaşımları iyi olacağını düşünüyorum. En azından objektif verilere ulaşabiliriz. Ben kızımı yazdırdım herkese tavsiye ederim. Konyaaltının en iyi kreşi bence. Kreş hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlar olursa bu sayfadan bana mesaj atabilirler.

Reklam İçerikli Mesaj

Kreş arayanlar için şunu söyleyebilirim atlantis kreşe benim yeğenim gidiyor. kreş gün boyu çocuğunuz neyapıyor merak etmeyin diye Facebooku aktif olarak kullanıyor. ayrıca merdiven olayı yok kreşin içinde güvenlikli asansör öğretmen eşliğinde çok güzel bir şey merdivenlerde istenmeyen kazalar oluşmuyor. ayrıca yazın teras havuzunda yüzme dersleri de var. yeğenim Doruk bez olayını bıraktı, sebze yeme alışkanlığı kazandı ve kreşlerde az rastlanır bişey herhalde (ben görmedim çünkü) ilköğretimdeki gibi değerler eğitimi alıyorlar. Ve bu Doruk'ta inanılmaz bi gelişme sağladı odasını söylemeden topluyor, arkadaşlarıyla daha paylaşımcı ve saygılı olmaya başladı.

Sözün özü kreş arayanlar için bence bi gidip yerinde görmek ve bilgi almak yerinde bir karar olacaktır.

Konu açılalı epey olmuş ama sizlerin tecrübelerini duymak isterim. Bende 4 yaşındaki kızım için Antalya da kreş arıyorum. Konyaaltı'n da oturduğum için evime yakın olması güzel olur. Konyaaltı civarında duyduğunuz veya çocuğunu gönderdiğiniz iyi bir kreş var mı? Bir çok kreş gezdim ama içlerinden ısındığım olmadı. Ya fiyatları uçuk, ya umursamazlar yada eğitimi hoşuma gitmedi. Lütfen yardımcı olurmusunuz?

Merhabalar ben konyaalti akd kids Anaokulunda çalıştım. Gerçekten güzel ferah temiz bir yer. Çocuklara değer veriliyor öğretmenlerin çoğu 4 5 senedir çalışıyor öneririm yemek ler hijyenik seçilen malzemeler kaliteli velilerine ve çocuklarına çok değer veriyorlar.

Ve evet.. Yine yenilicem Sayfayı:)
Kreş arıyorum.. Konyaaltında. Tecrübesi olan. Tabiki fiyatda önemli bizim için. Ama ilk başta egitimin iyi olması.
Lütfen cevaplarınızı bekliyorum

Ve evet.. Yine yenilicem Sayfayı:)
Kreş arıyorum.. Konyaaltında. Tecrübesi olan. Tabiki fiyatda önemli bizim için. Ama ilk başta egitimin iyi olması.
Lütfen cevaplarınızı bekliyorum
Montessori anaokulu var canetin karşısında eğitimin sistemini sahibini tanışin derim gezin görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…