• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya'da Doktor önerisi olan var mı??

rapunzel_ysr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2013
547
86
53
34
Antalya
Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle hem forumda yeniyim hem de yeni hamileyim. İlk bebeğim olacak Allah'ın izniyle. Henüz 6 buçuk haftalık. İlk kontrol için Vitale Hastanesin de tavsiye üzerine Sema Mülayim'e gittim. Fakat daha sonra farklı duyumlar aldım ve kafam karıştı. Sema hanım ile ilgili bilgisi olan veya Sema hanımın hastası olan birileri var ise bana yardımcı olabilir mi?? Farklı önerebileceğiniz doktor varsa o da kabulüm. Herkese teşekkürler.. :3::3::3:

Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle hem forumda yeniyim hem de yeni hamileyim. İlk bebeğim olacak Allah'ın izniyle. Henüz 6 buçuk haftalık. İlk kontrol için Vitale Hastanesin de tavsiye üzerine Sema Mülayim'e gittim. Fakat daha sonra farklı duyumlar aldım ve kafam karıştı. Sema hanım ile ilgili bilgisi olan veya Sema hanımın hastası olan birileri var ise bana yardımcı olabilir mi?? Farklı önerebileceğiniz doktor varsa o da kabulüm. Herkese teşekkürler.. :3::3::3:

merhaba canım öncelikle hayırlı olsun bende 20 haftalık hamileyim . antalyada OFM hastanesinde Güray Ünlü hanıma gidiyorum çok iyi tavsiye ederim.

Medstar Topçular hastanesinde ünal yirmibeş var, çok iyi ve alanında uzman bir doktor. Tavsiye ederim. Hayırlı olsun bu arada.

Back