Eyüp beyle görüştüm (istanbuldaki yerinde) gayet ilgili olacak olanı acıkca söyledi en azından git görüş derim antalyaydada var ameliyat olunca tekrar bilgi vericemArkadaslar Antalya'da yaşıyorum.Burun estetigi olmak istiyorum ve suan araştırma icerisindeyim, önerebileceğiniz bir doktor var mi ? Yakin cevrenizden estetik olan ya da sizin estetiginden memnun kaldiginiz doktor varsa lutfen paylasir misiniz? Bu konu beni cok endiselendiriyor , iyi bi doktor bulabilmeyi cok istiyorum
Bana atarmısınız lütfen kendisine revizyon olmayı düşünüyordum çok yardımcı olur olursunuz resmen vazgeçtim Suan aynı acıyı cekeceksem değmeliBir önceki mesajımda bahadır beyi önermiştim ancak 3. ayım dolmak üzere. Ve burun ucum neredeyse düşmüş gibi, burun ucu yüze uzaklığı çok fazla, burun kanatları çok geniş. Ne desem ödemdir deniliyor. Burun kanadımda dikiş ipinin düğümleri dışarıdan şişlik halinde belli oluyor onu belirtiyorum ona da ödemdir deniliyor. Sanki ben kara cahil saf biriyim. Fotoğraf isteyene özelden gönderebilirim. Burun bir bütündür kemerini alınca ucunun ellenmeyeceğine dair birşey olamaz. Bütün halinde ne gerekiyorsa o yapılmalı. Dr ucuna dokunmamış bile. Bunu özellikle ucunu daraltın kısaltın diye belirtmeye gerek yok dediğim gibi bir bütün olarak değerlendirilmeli. Param da boşuna gitti zamanım da. Üstüne iyileşme sürecindeki sorunları yaşıyorum. Dr genç kadın burnu yerine erkek burnu gibi yaptı burnumu. Düzeltmezse asla önermeyeceğim biri. Keşke Eyüp Bozkurt’a gitseymişim. Bir önceki mesajımda yanılmışım kusura bakmayın.
kesinlikle hadi nurala gitme!! bende arastirma yapiyorum bir hac aydan beri ve kendisiyle ilgili bircok negatif yorum gordum. size onerim bu kadar obur doktorlari bilmiyorum ne yazikkiO aşırı pahali diye duydum. Keske daha cok tavsiye paylaşan birileri olsa. Birkac isim uzerinde dusunuyorum ama yine de cok kararsizim
Atilla Fesli
Hadi Nural
Giray Aynalı
Duygu Aksoy
Bu isimleri cok duydum , bu isimlere estetik olan birileri varsa ve paylasirsa cok mutlu olurum ,lutfen yardimci olun