ANTALYA'DA BURUN ESTETİĞİ ÖNERİLERİ 2019

Eyüp Bozkurt’a 2 arkadaşım ameliyat oldu. İkisi de çok memnun. Doktor bey çok ilgili her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor dinliyor. Her doktor bunu yapmaz o yüzden bence Eyüp Bozkurt la görüşmekte fayda var. İnstagram sayfasından da takip edersiniz. Tüm çalışmalarını sergiliyor.

Eyüp beyle görüştüm (istanbuldaki yerinde) gayet ilgili olacak olanı acıkca söyledi en azından git görüş derim antalyaydada var ameliyat olunca tekrar bilgi vericem

Ben 2 sene önce Engin Erkal a rinoplasti ameliyatı oldum ameliyat öncesi ve sonrası son derece ilgiliydi. Ameliyattan 3 gün sonra psikolojik olarak etkilendim ve ağlama krizine girdim burnundaki damarlardan biri patlamış ve kanama oldu gecenin 3 ünde aradım kendisini o kadar anlayışlı yaklaştı ki ameliyat olduğum hastaneye gitmemi söyledi ve acildeki Dr u arayıp bilgi verdi o saatte hastaneye gittim sabaha karşı erken bir saatte yanıma gelip ilgilendi kanama durmuştu ama ne olduğunu anlamak için bakmam lazım dedi tekrar operasyona aldı sonrasında yine anlayışlı ve ilgiliydi her gün için resim istedi. Kendisine minnettarım her konuda ben sormadan açıkladı uzun uzun anlattı şu an hem şekil olarak hem de fonksiyonel olarak bir sorunum yok sayesinde.

Mrb antalyadayim ve 2 yıl önce ameliyat oldum. Dr mustafa türker ve asla tavsiye etmiyorum! Burun ucum kocaman kaldi .Ayrıca burnum kemeriydi fakat dr o kemeri tamamen yok etmemiş. Şuan azda olsa hala burnum kemerli. Kesinlikle tavsiye etmiyorum!

Ben 2 ay oldu ameliyat olalı. Bana burun ucum çok uzun kanatları da geniş görünüyor ayrıca bir de burun sırtında çıkıntı oluştu. Yine de tüm bunlara rağmen Bahadır Çelik’i öneririm. Ünlü doktorlar, hastaların sonuçları beğenmemesine ve sile getirmesine yönelik olumsuz tavır davranışları oluyor. Bahadır Bey’in şimdiye kadar böyle bir tavrını görmedim. Bir de Bahadır Bey, prenses burun gibi burun yapmıyor doğal duran bir burun yapıyor bilginiz olsun. Sanırım Eyüp Bey prenses burun tarzı yapıyor genelde. Kalkık kavisli

Hüseyin balıkçı hakkında bilgisi olan var mı normalde burdurda ama antalyaya da geliyor sanırım, sayfasında gördüğüm kadarıyla yabancı hastası çok fazla, Hüseyin Bey'e yakın zamanda ameliyat olan ve fiyatını bilen var mı ?

Bir önceki mesajımda bahadır beyi önermiştim ancak 3. ayım dolmak üzere. Ve burun ucum neredeyse düşmüş gibi, burun ucu yüze uzaklığı çok fazla, burun kanatları çok geniş. Ne desem ödemdir deniliyor. Burun kanadımda dikiş ipinin düğümleri dışarıdan şişlik halinde belli oluyor onu belirtiyorum ona da ödemdir deniliyor. Sanki ben kara cahil saf biriyim. Fotoğraf isteyene özelden gönderebilirim. Burun bir bütündür kemerini alınca ucunun ellenmeyeceğine dair birşey olamaz. Bütün halinde ne gerekiyorsa o yapılmalı. Dr ucuna dokunmamış bile. Bunu özellikle ucunu daraltın kısaltın diye belirtmeye gerek yok dediğim gibi bir bütün olarak değerlendirilmeli. Param da boşuna gitti zamanım da. Üstüne iyileşme sürecindeki sorunları yaşıyorum. Dr genç kadın burnu yerine erkek burnu gibi yaptı burnumu. Düzeltmezse asla önermeyeceğim biri. Keşke Eyüp Bozkurt’a gitseymişim. Bir önceki mesajımda yanılmışım kusura bakmayın.

Ha bir de insanların 3aylık sonucuyla benimkinin uzaktan yakından alakası yok. Kavisli burun yapacaktı. Burun sırtım erkek burnu gibi düz iniyor. İyi niyetim suistimal edilmez umarım çünkü ben oldukça sakin yaklaşıyorum bakalım 6ay sonra ne olacak

Bana atarmısınız lütfen kendisine revizyon olmayı düşünüyordum çok yardımcı olur olursunuz resmen vazgeçtim Suan aynı acıyı cekeceksem değmeli

kesinlikle hadi nurala gitme!! bende arastirma yapiyorum bir hac aydan beri ve kendisiyle ilgili bircok negatif yorum gordum. size onerim bu kadar obur doktorlari bilmiyorum ne yazikki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…