Evet malesef pahalı ama bu işte gerçekten işinin en iyisi çevremde de ameliyat olan kişiler var.. adam zaten en iyi teknikleri kullanıyor . Bende estetik yaptırmak istiyorum ilerde ya Eyüp beye ya da Engin Erkal a olucam bildiklerim şu an bunlarO aşırı pahali diye duydum. Keske daha cok tavsiye paylaşan birileri olsa. Birkac isim uzerinde dusunuyorum ama yine de cok kararsizim
Atilla Fesli
Hadi Nural
Giray Aynalı
Duygu Aksoy
Bu isimleri cok duydum , bu isimlere estetik olan birileri varsa ve paylasirsa cok mutlu olurum ,lutfen yardimci olun
kime olmuştu peki ?Tabi maliyeti az olsun dersen devlet hastanelerinde de iyi doktorlar vardır eminim .. araştırmak gerek bide benim akrabam devlette oldu ve çok pisman nefes alamıyor kıkırdak fazla alınmış revizyon olması gerek doktoru iyi araştırmak lazım . Pahalı da olsa bence iyi doktora gidilmeli
Pahalı olmasına bakma hadi nuralı asla tavsiye etmem burnumu görsen ağlarsın şimdiki aklım olda düşünmeden Eyüp bozkurta olurdum pahalı diye diğerine gittim şimdi revizyon düşünüyorum 3 katı oldu maliyet yaşadığım onca olumsuzlukta çabasıO aşırı pahali diye duydum. Keske daha cok tavsiye paylaşan birileri olsa. Birkac isim uzerinde dusunuyorum ama yine de cok kararsizim
Atilla Fesli
Hadi Nural
Giray Aynalı
Duygu Aksoy
Bu isimleri cok duydum , bu isimlere estetik olan birileri varsa ve paylasirsa cok mutlu olurum ,lutfen yardimci olun
Günah alma istersen canım evet insanlara güven yok artık ama neden böyle bişey yapsınlar. Valla biz burda yardımcı oluyoruz herkesin aklı zekası var internet teknoloji de gelişmiş yalan mı gerçek mi araştırıp görürler zaten.
- Öven yorum yapanlara aldanmayın hepsi kendi hesapları ben yandım başkaları yanmasın bir kişi bile benim düştüğüm hataya düşmesin diye heryerde yazacağım
Ben senin yalan söylediğini söylemedim bu ameliyatı o yazdığın kişilerden birine olmuş biri olarak yazdım sen değil sadece forumda açılmış yalan yanlış mesaj yazanlar var bende onlara aldatanarak gittim sonuç hüsran hem param gitti hemde onca acı yaşadım ben olumsuzluk yaşayanların mesajlarını görsem gidip olmazdım hiçte ilgili değil ayrıca parayı alana kadar narkozun daha etkisi geçmeden parayı aldırmak icin hemşireyi yolluyor tavsiye etmiyorum illa olacağım diyen varsa o kişiye yaşasın görsünGünah alma istersen canım evet insanlara güven yok artık ama neden böyle bişey yapsınlar. Valla biz burda yardımcı oluyoruz herkesin aklı zekası var internet teknoloji de gelişmiş yalan mı gerçek mi araştırıp görürler zaten.
Ben yaşadım çevremden ve herkese de diyorum ki herkes burun ameliyatı yapamıyor.
Siz kimden bahsediyorsunuz peki ? Engin Erkal miBen senin yalan söylediğini söylemedim bu ameliyatı o yazdığın kişilerden birine olmuş biri olarak yazdım sen değil sadece forumda açılmış yalan yanlış mesaj yazanlar var bende onlara aldatanarak gittim sonuç hüsran hem param gitti hemde onca acı yaşadım ben olumsuzluk yaşayanların mesajlarını görsem gidip olmazdım hiçte ilgili değil ayrıca parayı alana kadar narkozun daha etkisi geçmeden parayı aldırmak icin hemşireyi yolluyor tavsiye etmiyorum illa olacağım diyen varsa o kişiye yaşasın görsün
Hayır hadi nuraldan bahsediyorumSiz kimden bahsediyorsunuz peki ? Engin Erkal mi
Hadi bey bugün aradım 7bine yapıyor bende devlette randevu aldım bakalım mehmet türlere on görüşmeye gidecemO aşırı pahali diye duydum. Keske daha cok tavsiye paylaşan birileri olsa. Birkac isim uzerinde dusunuyorum ama yine de cok kararsizim
Atilla Fesli
Hadi Nural
Giray Aynalı
Duygu Aksoy
En iyisini yaparsın adamına göre muamele yapıyor galiba yada iş yapmadığı için fiyatta düştü ben 9 bin TL oldum yakın bir zamanda keşke 9 bin lira verdiğime değseydi helali hoş olsun derdim kanla irin olsun inşallahHadi bey bugün aradım 7bine yapıyor bende devlette randevu aldım bakalım mehmet türlere on görüşmeye gidecem
Helal olsun gerçekleri söyleyen bir kişi daha estetikten bir haber zaten revizyon gerekmeyen ameliyatı yok gibi geçmiş olsun sizede aldığı ahlar inşallah onu bulur bir an evvel kapatılması lazım ticaret yaptığı merkez herkes şikayetçi ulaşıp konuştuğumKesinlikle hadi nurali tavsiye etmiorm!! 2000euro verdim ve sonuc berbat,revizyon icin bi okadar ucret istiyo.
Guzel arastirmanizi tvsiye ederim
Sakın ona revizyon olma ilkinde berbat eden ikincisinde güzel yapmaz sakın başkasına ol ona olmaKesinlikle hadi nurali tavsiye etmiorm!! 2000euro verdim ve sonuc berbat,revizyon icin bi okadar ucret istiyo.
Guzel arastirmanizi tvsiye ederim
Merhaba, estetik oldunuz mu acaba?Arkadaslar Antalya'da yaşıyorum.Burun estetigi olmak istiyorum ve suan araştırma icerisindeyim, önerebileceğiniz bir doktor var mi ? Yakin cevrenizden estetik olan ya da sizin estetiginden memnun kaldiginiz doktor varsa lutfen paylasir misiniz? Bu konu beni cok endiselendiriyor , iyi bi doktor bulabilmeyi cok istiyorum