• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Antalya'da 0-5 yaş gurubu çocuklara,evimde bakıcılık yapabilirim..

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

melis25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
7
0
36
Antalya
Merhaba,25 yaşındayım,evli,şarampolde oturuyorum,şefkatli ve dikkatli biriyım, bebeğinize hami annelik yapacağıma inanıyorum .bebeğinize sabahları evime teslim edip akşam alma konusunda probleminiz yoksa görüşmek isterim ,ayrıca bebek bakımı konusunda tecrubeliyim ve bu konuda bir çok yayın organları okudum.yüreğinde Allah korkusu taşıyan biriyim .görüşmek isterseniz ve sizin için uygunsa cevaplarınızı bekliyorum .Teşekkürler...:3:

Son düzenleme:
merhaba

eylül ayında işe başlayacağım
evimde 5 aylık oğluma bakacak yardımcı arıyorum
75. yıl lisesi karşısında oturuyorum

merhaba

eylül ayında işe başlayacağım
evimde 5 aylık oğluma bakacak yardımcı arıyorum
75. yıl lisesi karşısında oturuyorum

kusura bakmayın leyla hanım amma evli olduğum için sizin evinize gelemiycem eğer sizin için uygunsa kendi evimde bakabilirim .birde başka bir şey eklemek istiyorum ben acile işe ihtiacim var eylül ayı çok gec olur benim için teşekkürler .allaha emanet olun .

Back