antalya ya yeni taşınan arkadaşlar tanışalım!!!!

herşeyin ii olmasına sevindim pelincimmm..Allah bozmasın hep mutlu etsin..
melekcim senin bahardan dır yorgunluk stres çıkmıştır..evlendirelim seni geçer...sıkma canını tatlım boş sıkıntılardır onlar..

olmazzzzzzz.. zaten zar zor buluşma ayarlıyoruz..ben geldikten sonra buluşcaz diye bekleyip durcam ozaman..bekleyin işte beni..şunun şurasında kaç gün kaldı.. çok değil 1 hafta sadece...

kızlar 19 mayısta aşkım geliyor o yüzden 17 sine kadar buluşalım 17 sinden sonra ben gelemem ancak 23 mayıstan sonra müsaitim bilginizeeee

ewet canım aynen öyle hepsi birarada:) demek evlenince geçer diyosun haa... ee tabi tecrübe konuşuyor

olmazzzzzzz.. zaten zar zor buluşma ayarlıyoruz..ben geldikten sonra buluşcaz diye bekleyip durcam ozaman..bekleyin işte beni..şunun şurasında kaç gün kaldı.. çok değil 1 hafta sadece...

kız neresi bir hafta daha 9 gün var senin gidip gelmene tamam benim için farketmez bi gün belirleyelim ama sen geldikten sonra belirleyelim daha çok var çünkü.

amin inşallah canım düğünüme oynamaya gelirsiniz artıkın

oh oh çok güzel maşallah Allah ağzınızın tadını bozmasın canım

amin canım sağol.darısı başına Allah kavuştursun sizi de az kalmış sen şimdi günde sayarsın.çok sinir bozucu bişi ya 14 gün 13 gün 12 gün derken sanki o günler hiç geçmez gibi.sayan bilir yani benim gibi

merhaba arkadaşlar bende antalyadayım bahçalievlerde oturuyorum. 2,5 yaşında bir oğlum ve 4,5 yaşında bir kızım var buluşmaya bende gelmek isterim sizlerle tanışmak isterim. nasıl oluyor çoluk çocuk hep berabermi buluşuyorsunuz yoksa sadece annelermi?

he yaa gün sayıyorum walla geçmek bilmiyor dediğin gibi:) offfffffffff

merhaba canım hoşgeldin aramıza.. buluşma olursa senide bekleriz tabi..aramızda sadece figen arkadaşımızın çocuğu olduğu için sadece o kızıyla geliyor sende nasıl istersen öyle gel tatlım yani sana kalmış

merhaba canım aramıza hoşgeldin.buluşma ayın 14ünden itibaren herhangi bi gün olacak sanırım.sen her gün buraya bak ki kaçırmayasın.buluşmaya gelirken de çocuklarını getirebilirsin rahat edebileceksen.ben mesela yiğenlerimle bi yere gidemiyorum buraya gelin şşşş falan derken geçiyo zaman bişi anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…