Herkese selam. Kızlar ameliyat oldum biliyosunuz. Daha yeni kendime geldim. Şimdiye kadar bişey yazamadım o yüzden. Kusura bakmayın. Sakın demeyin zeliş buluşmadan memnun kalmadı galiba diye.Gerçekten güzel bir gündü. Çok eğlendim. İnşallah bir dahaki sefere daha kalabalık oluruz.Arayı fazla açmayalım tamam mı
pelin yırtınıyor buluşma diye. haftaya hafta sonu yapsakmı bir buluşma daha kızlar ne dersiniz....
kızlarrrr buluşma diyoz görüşme diyoz özledik diyoz...
kızlar buluşmadan sonra epey yorulmuş uğrayan yok siteye...
telefonları var bende ama telefonumun görünütsü gitti arayamıyorum kimseyi yoksa dururmuydum şimdiye.
şuan hayatımın en berbat günü.
Pelin ne oldu hayırdır? Üzüldüm okuyunca, merak ta ettim. Umarım nişanlınla ilgili bir problem değildir. Dertleşmek istersen buralardayız...
nişanlı mişanlı yok bitti
nişanlı mişanlı yok bitti
hemen kestirip atma kız yine de. konunun ne olduğunu bilmiyorum ama evlilik kararları alırken olur her türlü sorunlar.hayırlısı olsun hakkında canım..
ne oldu yaa pelinnnnn kızım ne ayrılması yaaa şurda 2 ay kaldı strese girdi herkes muhakkak..merakta bırakma yaaaazzzz
keşke heyecanın verdiği stres olsa ama ev konusunda anlaşamadık.olmuyo buraya kadarmış
bir ev konusu yüzünden bir beraberlik bitmemesi lazım.o senin izinden gitmiyorsa sen onun izinden gitmeye çalış..erkeklerin çoğu evlilikten yani baskı altına girmekten korkuyor 0 yüzden bu tür şeyleri sorun haline getiriyorlar.bizde evlenmeden önce ayrıldık barıştık..
keşke heyecanın verdiği stres olsa ama ev konusunda anlaşamadık.olmuyo buraya kadarmış
ewet ya bu kadar basit olmamalı neyse hayırlısı olsun canım ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?