Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk fotoda kabusss gibi çıkmışım aman tanrım![]()
belli değil canım daha..sanırım en yakın zamanda olabilir..
Güzel bir buluşma olmuş.Dostluğunuz daim olsun.
kızlar süpersiniz çok güzel ama fotoğrafdakiler kim kim acaba?neyse 2.buluşmada birebir tanışırız artık,bende geliceeeemmmmmmmmm.....
Herkese selam. Kızlar ameliyat oldum biliyosunuz. Daha yeni kendime geldim. Şimdiye kadar bişey yazamadım o yüzden. Kusura bakmayın. Sakın demeyin zeliş buluşmadan memnun kalmadı galiba diye.Gerçekten güzel bir gündü. Çok eğlendim. İnşallah bir dahaki sefere daha kalabalık oluruz.Arayı fazla açmayalım tamam mı
![]()
Herkese selam. Kızlar ameliyat oldum biliyosunuz. Daha yeni kendime geldim. Şimdiye kadar bişey yazamadım o yüzden. Kusura bakmayın. Sakın demeyin zeliş buluşmadan memnun kalmadı galiba diye.Gerçekten güzel bir gündü. Çok eğlendim. İnşallah bir dahaki sefere daha kalabalık oluruz.Arayı fazla açmayalım tamam mı
![]()
![]()