• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antalya ya yeni taşınan arkadaşlar tanışalım!!!!

Gerçekten çok güzel bir gündü hepimize çok iyi geldi buluşma inş. daha kalabalık bir şekilde buluşma düzenleyip yeniden buluşmak dileğiyle.

ohhhh keyfinize diycek yok valla :1: bi sonraki buluşma ne zaman?

kızlar süpersiniz çok güzel ama fotoğrafdakiler kim kim acaba?neyse 2.buluşmada birebir tanışırız artık,bende geliceeeemmmmmmmmm.....

kızlar süpersiniz çok güzel ama fotoğrafdakiler kim kim acaba?neyse 2.buluşmada birebir tanışırız artık,bende geliceeeemmmmmmmmm.....

teşekkür ederiz canım..yeşil giysili ben yani figen.yanımdaki gri elbiseli derin yani.kapalı arkadşımız zeliş ve beyaz kazaklı zayıf olan grubumuzun bekarlarından angelmask.
inşallah 2. buluşmada bekleriz canım.

Herkese selam. Kızlar ameliyat oldum biliyosunuz. Daha yeni kendime geldim. Şimdiye kadar bişey yazamadım o yüzden. Kusura bakmayın. Sakın demeyin zeliş buluşmadan memnun kalmadı galiba diye. :45: Gerçekten güzel bir gündü. Çok eğlendim. İnşallah bir dahaki sefere daha kalabalık oluruz.Arayı fazla açmayalım tamam mı:70:

Herkese selam. Kızlar ameliyat oldum biliyosunuz. Daha yeni kendime geldim. Şimdiye kadar bişey yazamadım o yüzden. Kusura bakmayın. Sakın demeyin zeliş buluşmadan memnun kalmadı galiba diye. :45: Gerçekten güzel bir gündü. Çok eğlendim. İnşallah bir dahaki sefere daha kalabalık oluruz.Arayı fazla açmayalım tamam mı:70:

geçmiş olsun cnm.arayı açmayın evet bende geliiim :1:

ne kusuru canım.geçmiş olsun.aramak istedim ama telefonumun görüntüsü kayboldu.

çokkk geçmiş olsun canım,hadi hayırısı:)

Back