antalya ya yeni taşınan arkadaşlar tanışalım!!!!

geçmiş olsun canım hiç sorun değil sonrakilere katılırsın.. fotolarıda unutmayız tabiii:)

ewet canım kesin herkes durumunu bildirdi salı günü migros mangonun önünde 2 de toplanıyoruz

ben söyleyim tatlım 4 kişi olduk senide bekleriz ... antalyadan herkesi bekliyoruz

Canım gelebilirsem zelişe bilgi veririm görüşürüz ama gelmeye çalışacağım.

kızlar slm geçen gün rahatsız olduğumu söylemiştim.bu sabah kalktığımda daha da kötü hissediyodum kendimi malum ilkbahar astım hastalarına pek yaramaz.dışarı çıkarsam daha da çok tıkanıcam gelmek isterdim ama hastalık dolayısıyla gelemiyorum kusuruma bakmayın nolur affedin

Geçmiş olsun...Başka sefere inşallah diyelim.

Eee kaç kişi kaldık şimdi. Bi yoklama daha yapalım. Ben varım.

Bende gelecek gibiyim bir aksilik olmazsa yarın görüşürüz.

baya kalabalık bi ekip oldunuz.migrosta napcaksınız peki?

pelin hastalanıcak zamanı buldun yaniii çabuk iyileş bakalım geçmiş olsun canım artık bir dahakine katılırsın

pelin hastalanıcak zamanı buldun yaniii çabuk iyileş bakalım geçmiş olsun canım artık bir dahakine katılırsın

saol cnm benim.napayım astım sezonu açıldı bide dikkat ediyorum ne zaman günler önceden plan yapsam hastalanıyorum.bidahaki sefere bi gün önceden haber verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…