• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antalya ya yeni taşınan arkadaşlar tanışalım!!!!

ewet canım katılıyorum kararlaştıralım.bence herkes öncelikle hafta sonlarımı yoksa hafta içimi müsait oluyor yazsın,onu kararlaştıralım sonrada gün belirleyelim

ben çalışmadığım için hafta sonu da hafta içi de gelebilirim.

Beni bi gün daha bekleyin kızlar. Yarın bi hastane işim var. Ona göre bu haftaki programım belli olacak.Yarın akşam yazarım bana hangi gün uygun diye tamam mı?

geçmiş olsun.tamam bekleriz acelemiz yok.sen yarın işini hallet ona göre yarın konuşuruz tarihi

Bu gece şehirdışına çıkıyorum. Cumartesi burdayım inşallah. Ama pazar günü olursa daha memnun olurum kızlar. Her ihtimale karşı:)
Kaçırmak istemiyorum buluşmayı:70:

kızlar cumartesi antalyadayım ama sabah saat 9'da laparoskobi yaptırcam,sağlık sorunum var,ben başka gün katılırım artık.uffff gıcık oldum:43:

arkadaslar gördüğüm kadarıyla hafta sonu sıkıntı oldu o zaman haftaici buluşalım mesela salı .. herkes salı gunü için durum bildirsin

Salı günü toplanacağımız yere bağlı. çünkü eşim çalışıyor..ona yakın yerler olursa beni bırakması kolay olur..uzak olursa gelemem sanırım.:61:

Back