antalya ya yeni taşınan arkadaşlar tanışalım!!!!

hoşgeldin canım.. artık hafta sonu yattı malesef herkesin işi çıktı hafta içi bir gün ayarlayalım istedim

diğer arkadaşlarda belirtirse salı buluşuruz inşallah canım öptüm seni ii gecelerr...

pelin ve yamukprenses te bildirirse 5 NİSAN SALI GÜNÜ 5M MİGROSTA BULUŞUYORUZZ duyduk duymadık demeyinnn

rahatsızdım bikaç gündür ondan yazıklarınızı okuyamadım salı doluydum çok acil değildi ama iptal ederim.tamam bana uyar.5 nisan salı günü 5M migrosta saat kaçta?

gecmis olsun canım saat 2 olsun bu arada Migros'un neresinde bulusucaz ve herkes birbirini nasıl tanıyacak ??

gecmis olsun canım saat 2 olsun bu arada Migros'un neresinde bulusucaz ve herkes birbirini nasıl tanıyacak ??

ok saat 2'de.valla ben seni belki resminden tanırım ama geri kalanı tanıyamam.karanfil mi taksak napsak tam bi nokta belirleyelim etrafımıza bakınırsak kendimizi belli ederiz.çok kalabalık olmayan bi nokta olsun ki yanlış kişilere yönelmeyelim

Migros'un icinde en üst katta mango mağazası var önünde toplanalım

manavgattan bir arkadaşımız var oda gelirse 5 kişi oluyoruz hadi bakalım:)

kızlar oyunbozan birisi değilimdir ama dediğim gibi laparoskobi ve histereskobi ameliyatı oldum,gelemiycem,birdahaki sefere hem daha kalabalık oluruz,hem burada dahada çok birbirimizi tanırız,eğer 2.sefer olursa ben o zaman gelirim,hem başka kk dan antalyalı arkadaşlar var onlarada haber veririm,siz keyfinize bakın kızlar,fotoğrafta çekin buradan bakalım,herkese sevgiler...

Geçmiş olsun. Başka sefere inşallah...

geçmiş olsun tekrar.ilkbahara girdik bundan sonra havalar da düzelecek sık sık buluşma düzenleriz sende bi sonrakine katılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…