• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antalya ya yeni taşınan arkadaşlar tanışalım!!!!

ayse07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2010
182
16
98
antalyaya yeni taşındım pek çevrem yok yeni dostlar edinmek istiyorum antalyada oturan arkadaşlarala tanışmak ve arkadaşlık kurmak istiyorum.boshayallersmile

Son düzenleme:
:dance:günaydın arkadaşlar buluşalım birgün ayarlıyalım görüşelim olurmu yaşlar kaç arkadaşlar yazarmısınız ben 25 yaşındayım

arkadaşlar ben sizin ablanızım yaş 36 daha önce antalya buluşması yapmıştık güzeldi sonrası olmadı buluşamadık fakat ben sizlerlede tanışmak isterim hafta sonuna ne dersiniz

merhaba ben kemerde oturuyorum. 3 yıl oldu geleli benımde hiçç arkadaşım yok burda. 24 yaşındayım sizlerle tanışmayı çok isterim

merhaba kızlar, ben 5m migros taraflarındayım, yaşım 29.
buluşma ayarlanırsa güzel olur. daha önceki buluşmaya katılamamıştım, içimde kalmıştı doğrusu:))

merhaba ben kemerde oturuyorum. 3 yıl oldu geleli benımde hiçç arkadaşım yok burda. 24 yaşındayım sizlerle tanışmayı çok isterim

canım uzakmışsın baya aynı yaşta sayılırız bende 24 yaşındayım bende meydana yakın yerde oturuyorum antalyanın içinde görüşelim çalışıyormusun

merhaba kızlar, ben 5m migros taraflarındayım, yaşım 29.
buluşma ayarlanırsa güzel olur. daha önceki buluşmaya katılamamıştım, içimde kalmıştı doğrusu:))

konuyu ben açmıştım bu hafta misafirim var şehir dışından temmmuza kadar işlerim var memlekete falan gidicem temmuzda olsa olurmu arkadaşlar uyarmı size

Back