İnşallahbu ismi de yazdım aklıma. İnş çok güzel çok mutlu haberler al
canım benim o dert bende de var . Bir de tüp bebeği marka çanta almış gibi anlatanlar bir de aaa hiç istemiyorduk ama birden oluverdi diyenler yok mu Allahım diyorum sen bilirsinİnşallahartık başkalarının hamilelik haberini duymayı istemiyorum bile o duruma kadar geldi Halim
Burak hoca mi bakiyor bizzat benim doktorum Burak hocanın kaç hastası kaldı dışarda falan demsiti o bakoyordu onun hastalarına o günlük muydu cozemedim olayı misal serap hanıma randevu gozukmiyor ama doktorum hep orda cozemedim olayiRica ederim ne demek ben memnunum eğitim araştırmadan doktorum da Burak Karadağ
İnşallah sende en kısa zamanda o güzel haberi alırsın bende alırımcanım benim o dert bende de var . Bir de tüp bebeği marka çanta almış gibi anlatanlar bir de aaa hiç istemiyorduk ama birden oluverdi diyenler yok mu Allahım diyorum sen bilirsinsenin hamileliğin mutlulukla sağlıkla geçsin bizim de elbet zamanımız gelir
Evet Burak hoca bakıyor bazen seminer yada konservatuarlara katıldığı zaman Serap yerine bakıyo keşke bakmasaBurak hoca mi bakiyor bizzat benim doktorum Burak hocanın kaç hastası kaldı dışarda falan demsiti o bakoyordu onun hastalarına o günlük muydu cozemedim olayı misal serap hanıma randevu gozukmiyor ama doktorum hep orda cozemedim olayi
Kötü davrandığı için değil bana el üstünden baktı yumurtalarımı göremedi iğneye devam ettirdiği için yumurtalar daha çok büyüyüp kist oldu onun yüzünden 2 ay kaybım olduCidden kotu mü davranıyor ben ilk ısınamadım sonrası baktım güzel konuşuyor canını acitmicam merak etme canım sakin ol falan diyordu
Lütfiye hanımı araştırdım ben iyiymiş onlar zaten günü ayarladıkları için yapmıştır büyük ihtimalleHaklısın canım o iki ay bizler için çok çok önemli valla aşılamami lütfiye diye bur doktor yaptı kendisi ameliyathanedeydi ama aşılama yapmadan önce hiç muane etmedi acaba çatlamis mi çatlamamis mi Perşembe vuruldum cuma aşılmaya gittim hayırlısı ya o yüzden hiç umudum yok aşılama da
Devlette raporla 45 bin civari eğitim araştırma şu anArkadaşlar, merhaba. Ben de tüp bebek tedavisine gidecem. Eşimde sorun yok, ama benim amh düşük. Geçen sene sonu bu yıl başı eğitim araştırma hastanesinde İlk tüp bebek tedavimi gördüm, üç embriyom toplanmıştı, ama üçüncü güne sadece bir tanesi ulaştı, ve onun da 5.gune ulaşamaz diye dondurup transfer ettiler. Ama malesef tutmadı. Yazın yoğun çalıştığım için gidemedim tüp bebeğe. Şimdi tekrar başlamak istiyorum. Kafam çok karışık. Tekrar eğitim araştırma da mi devam etsem, yoksa gelecek tüp bebekte dr.Mete İsikoglu yada memorialda Şafak Olgana mı gitsem. Fiyatlar ne kadar güncel ve rapor olayı nasıl olacak bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz.
Transfer ve toplamayla beraber ilaçla falan 45 bini bulurİlaçla 45 binde her şey ona göre kendim iayarladim ama sadece topama ve transfer bu fiyata ise 45 bin çok pahalı
Tabi canım aynen öyle nasip olduktan sonra her yerde olurOzman iyi zaten ilk deneme 15 ilaç falan o fiyatı bulur ben ilaç hariç anladım da çünkü özelde ilaç vs derken 100 bini buluyor enazindan burda iki kere deneriz 100 binle nasipse olur zaten devlet Hastanesinde de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?