ANTALYA TÜP BEBEK

bu ismi de yazdım aklıma. İnş çok güzel çok mutlu haberler al
İnşallah artık başkalarının hamilelik haberini duymayı istemiyorum bile o duruma kadar geldi Halim

İnşallah artık başkalarının hamilelik haberini duymayı istemiyorum bile o duruma kadar geldi Halim
canım benim o dert bende de var . Bir de tüp bebeği marka çanta almış gibi anlatanlar bir de aaa hiç istemiyorduk ama birden oluverdi diyenler yok mu Allahım diyorum sen bilirsin senin hamileliğin mutlulukla sağlıkla geçsin bizim de elbet zamanımız gelir

Psikolojik baskı beni çok yıprattı o yuzden özele gittim bana bekle yumurta takibi yap falan dedi ama ben beklemek istemiyorum aşılama tutmazsa direkt tüp bebek yapacamceger ki nasip olursa inslaalh olur artık kafam rahat olur belki doğal yollada olur ama şuan çok stres birilerini görmek istememek çünkü sorulan soru nasılsın diyorum rabbim sana çocuk nasip etsin şeklinde cevaplar o yziden ne olursa olsun direkt tüp bebek yapıp belki nasip olur kafam rahat olur enazindan artık dışarı çıkmak istemiyorum

Rica ederim ne demek ben memnunum eğitim araştırmadan doktorum da Burak Karadağ
Burak hoca mi bakiyor bizzat benim doktorum Burak hocanın kaç hastası kaldı dışarda falan demsiti o bakoyordu onun hastalarına o günlük muydu cozemedim olayı misal serap hanıma randevu gozukmiyor ama doktorum hep orda cozemedim olayi

İnşallah sende en kısa zamanda o güzel haberi alırsın bende alırım

Evet Burak hoca bakıyor bazen seminer yada konservatuarlara katıldığı zaman Serap yerine bakıyo keşke bakmasa

Cidden kotu mü davranıyor ben ilk ısınamadım sonrası baktım güzel konuşuyor canını acitmicam merak etme canım sakin ol falan diyordu

Cidden kotu mü davranıyor ben ilk ısınamadım sonrası baktım güzel konuşuyor canını acitmicam merak etme canım sakin ol falan diyordu
Kötü davrandığı için değil bana el üstünden baktı yumurtalarımı göremedi iğneye devam ettirdiği için yumurtalar daha çok büyüyüp kist oldu onun yüzünden 2 ay kaybım oldu

Haklısın canım o iki ay bizler için çok çok önemli valla aşılamami lütfiye diye bur doktor yaptı kendisi ameliyathanedeydi ama aşılama yapmadan önce hiç muane etmedi acaba çatlamis mi çatlamamis mi Perşembe vuruldum cuma aşılmaya gittim hayırlısı ya o yüzden hiç umudum yok aşılama da

Lütfiye hanımı araştırdım ben iyiymiş onlar zaten günü ayarladıkları için yapmıştır büyük ihtimalle

Arkadaşlar, merhaba. Ben de tüp bebek tedavisine gidecem. Eşimde sorun yok, ama benim amh düşük. Geçen sene sonu bu yıl başı eğitim araştırma hastanesinde İlk tüp bebek tedavimi gördüm, üç embriyom toplanmıştı, ama üçüncü güne sadece bir tanesi ulaştı, ve onun da 5.gune ulaşamaz diye dondurup transfer ettiler. Ama malesef tutmadı. Yazın yoğun çalıştığım için gidemedim tüp bebeğe. Şimdi tekrar başlamak istiyorum. Kafam çok karışık. Tekrar eğitim araştırma da mi devam etsem, yoksa gelecek tüp bebekte dr.Mete İsikoglu yada memorialda Şafak Olgana mı gitsem. Fiyatlar ne kadar güncel ve rapor olayı nasıl olacak bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz.

Maddi durumum nasıl bilmiyorum ama özelde her şey parayla birde normal fiyat değil haya pahali devlette naisl bilmiyorum eğitim araştırma 1.deme 17 ikinci deme daha vs die gidiyir ama dondurma işlemi para ilemi bilmiyorum Antalya ivf yumurta toplama artı transfer yaklaşık 40 bin demsiti ama ekstra şeyler hep para ilaçlar bana ozman 25 bin tutar demisti dondurma işlemi tıp basiana 4 bin falan demsiti emin değilim ortlama 100 bin tutar bence artı yıl başı zamlari vs olacak

O yuzden devlette yapmayı planlıyorum pozitif alan çok kişi var nasip te varsa devlette olur muhtemelen 2024 başında tüp bebek olursa olurum süreç nasıl bilmiyorum

Devlette raporla 45 bin civari eğitim araştırma şu an

Boyel yazınca ben bu şekil sandım ilaç haric

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-29-23-25-28-33_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 69
İlaçla 45 binde her şey ona göre kendim iayarladim ama sadece topama ve transfer bu fiyata ise 45 bin çok pahalı

İlaçla 45 binde her şey ona göre kendim iayarladim ama sadece topama ve transfer bu fiyata ise 45 bin çok pahalı
Transfer ve toplamayla beraber ilaçla falan 45 bini bulur

Ozman iyi zaten ilk deneme 15 ilaç falan o fiyatı bulur ben ilaç hariç anladım da çünkü özelde ilaç vs derken 100 bini buluyor enazindan burda iki kere deneriz 100 binle nasipse olur zaten devlet Hastanesinde de

Ozman iyi zaten ilk deneme 15 ilaç falan o fiyatı bulur ben ilaç hariç anladım da çünkü özelde ilaç vs derken 100 bini buluyor enazindan burda iki kere deneriz 100 binle nasipse olur zaten devlet Hastanesinde de
Tabi canım aynen öyle nasip olduktan sonra her yerde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…