ANTALYA TÜP BEBEK

Hangi Dr a gidiyorsunuz acaba bende Antalya dayım serap hanımdan randevu aldım ama

Allah Allah ayrılmış olabilir mi oradan yoksa orada mı bende 2 ay ara verdim tedaviye de tam bi bilgim yok Burak hocaya gidiyordum

Randevu almadan mı gidiyorsun normal kadın doğum da randevu var Burak hocada ama tüp Bebek için randevu listesinde yok e nabizdan randevu aldım ben cnm ne yapsam ki 8 inde HSG çekilecek 3 güne çıkar
Randevu almadan direk tüp Bebeke gitsem Burak beye gösterebilir mıyım sonuçları acaba orada sıra verirmi hasta kayıt peki cnm

Randevu almadan mı gidiyorsun normal kadın doğum da randevu var Burak hocada ama tüp Bebek için randevu listesinde yok e nabizdan randevu aldım ben cnm ne yapsam ki 8 inde HSG çekilecek 3 güne çıkar
Ben tedaviye başladığım için direk gidiyorum sabahtan. Ama benim orda açık dosyam var aşılama için gittiğimden dolayı randevu almıyorum

Randevu almadan direk tüp Bebeke gitsem Burak beye gösterebilir mıyım sonuçları acaba orada sıra verirmi hasta kayıt peki cnm
Şimdi ne desem bilemedim verebilir de vermeyebilirde siz en iyisi hastaneyi arayıp sorun tüp bebek sekreteriyle görüşebilir miyim diyin telefon açılınca aktarıyorlar

Neresi canım?

Kızlar 4 önce erken gebelik testi yaptım tek çizik bugün 14. Günüm erken gebelik testi yaptım iki farklı marka ikiside çift çizik silik acaba testler mi yanlış bozuk yada çıkma ihtimali varmı idrarda 14.gun erkrn gebelik testinde

Fotoğraf var mı bakalım canım o silik çizgilere

Vitalle canım ayrıca alabilirisn ben öyle yaptım adetli iken gittim randevu yoktu mecbur sabah gittim aldım sıra sabah git sende soncu gostericem de yardımcı olurlar
Yok ben geçen sene gittim Taner beye vitaleye sevmedim o hastaneyi çok kalabalıkti ve evet sıra çok bekleniyor tüp bebek için eğitim araştırma veya şafak bey Memorial düşünmekteyim

Yok ben geçen sene gittim Taner beye vitaleye sevmedim o hastaneyi çok kalabalıkti ve evet sıra çok bekleniyor tüp bebek için eğitim araştırma veya şafak bey Memorial düşünmekteyim
Ben eğitim araştırma da yapicam enazidnan rapor olur bazı tahliler ücretsiz vs bakalım orası daha uygun maddi olarak şuan bı aşılama daha yapılacak olmazsa tüp bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…