Hangi Dr a gidiyorsunuz acaba bende Antalya dayım serap hanımdan randevu aldım amaAntalya’dan birisini bulduğuma sevindimGonal f verildi sadece bazılarına fitil de veriliyormuş alttan ama bana verilmedi gerek görmedi doktor adetin 2.3 günü hangisi denk gelirse artık gidince muayene edip iğneyi yazıyorlar ve başlıyorsun ben 3 günde bir gittim kontrole çatlatma iğnesi almadım çünkü sağ taraf önden gelişti sol geriden geldi adet olunca yeniden gidicem
Ben Burak hocaya gidiyorumHangi Dr a gidiyorsunuz acaba bende Antalya dayım serap hanımdan randevu aldım ama
Memnun musunuz benim bugün Burak hoca da randevum vardı ama kendisi yoktu başka bayan muayene etti HSG cekilicem haftaya Çarşamba sonrasında tüp Bebek te sadece lütfiye ve serap hocadan randevu seçeneği var Burak hoca yok ne yapabilirimBen Burak hocaya gidiyorum
Allah Allah ayrılmış olabilir mi oradan yoksa orada mı bende 2 ay ara verdim tedaviye de tam bi bilgim yok Burak hocaya gidiyordumMemnun musunuz benim bugün Burak hoca da randevum vardı ama kendisi yoktu başka bayan muayene etti HSG cekilicem haftaya Çarşamba sonrasında tüp Bebek te sadece lütfiye ve serap hocadan randevu seçeneği var Burak hoca yok ne yapabilirim
Yok bence ayrılmadı yoğun sanırımAllah Allah ayrılmış olabilir mi oradan yoksa orada mı bende 2 ay ara verdim tedaviye de tam bi bilgim yok Burak hocaya gidiyordum
OlabilirYok bence ayrılmadı yoğun sanırım
İnşallah ben gittiğimde bulurumYok bence ayrılmadı yoğun sanırım
Randevu almadan mı gidiyorsun normal kadın doğum da randevu var Burak hocada ama tüp Bebek için randevu listesinde yok e nabizdan randevu aldım ben cnm ne yapsam ki 8 inde HSG çekilecek 3 güne çıkarİnşallah ben gittiğimde bulurum
Randevu almadan direk tüp Bebeke gitsem Burak beye gösterebilir mıyım sonuçları acaba orada sıra verirmi hasta kayıt peki cnmRandevu almadan mı gidiyorsun normal kadın doğum da randevu var Burak hocada ama tüp Bebek için randevu listesinde yok e nabizdan randevu aldım ben cnm ne yapsam ki 8 inde HSG çekilecek 3 güne çıkar
Ben tedaviye başladığım için direk gidiyorum sabahtan. Ama benim orda açık dosyam var aşılama için gittiğimden dolayı randevu almıyorumRandevu almadan mı gidiyorsun normal kadın doğum da randevu var Burak hocada ama tüp Bebek için randevu listesinde yok e nabizdan randevu aldım ben cnm ne yapsam ki 8 inde HSG çekilecek 3 güne çıkar
Şimdi ne desem bilemedim verebilir de vermeyebilirde siz en iyisi hastaneyi arayıp sorun tüp bebek sekreteriyle görüşebilir miyim diyin telefon açılınca aktarıyorlarRandevu almadan direk tüp Bebeke gitsem Burak beye gösterebilir mıyım sonuçları acaba orada sıra verirmi hasta kayıt peki cnm
Tamamdır çok teşekkür ederimŞimdi ne desem bilemedim verebilir de vermeyebilirde siz en iyisi hastaneyi arayıp sorun tüp bebek sekreteriyle görüşebilir miyim diyin telefon açılınca aktarıyorlar
Neresi canım?Kesinlikle iyi bir doktor basarili bir doktor olabilir ama bı akrabamiz oraya gidiyor özel die 12 deki randevusu misal saatlerce bekliyorlar 4 5 te anca sıra geliyor bir rahim flmi çekildi sonucu için akşam 7 e kadar beklediler ben şahsen özele gitsme oraya gitmem sanki randevusuz çalışıyorlar birde tek gün deigl 4 gün gittiler 4 günde saatlerce bekledi
Vitalle canım ayrıca alabilirisn ben öyle yaptım adetli iken gittim randevu yoktu mecbur sabah gittim aldım sıra sabah git sende soncu gostericem de yardımcı olurlarNeresi canım?
Ali FuatNeresi canım?
Fotoğraf var mı bakalım canım o silik çizgilereKızlar 4 önce erken gebelik testi yaptım tek çizik bugün 14. Günüm erken gebelik testi yaptım iki farklı marka ikiside çift çizik silik acaba testler mi yanlış bozuk yada çıkma ihtimali varmı idrarda 14.gun erkrn gebelik testinde
Ali Fuat
Yok ben geçen sene gittim Taner beye vitaleye sevmedim o hastaneyi çok kalabalıkti ve evet sıra çok bekleniyor tüp bebek için eğitim araştırma veya şafak bey Memorial düşünmekteyimVitalle canım ayrıca alabilirisn ben öyle yaptım adetli iken gittim randevu yoktu mecbur sabah gittim aldım sıra sabah git sende soncu gostericem de yardımcı olurlar
Fotoğraf var mı bakalım canım o silik çizgilere
Ben eğitim araştırma da yapicam enazidnan rapor olur bazı tahliler ücretsiz vs bakalım orası daha uygun maddi olarak şuan bı aşılama daha yapılacak olmazsa tüp bebekYok ben geçen sene gittim Taner beye vitaleye sevmedim o hastaneyi çok kalabalıkti ve evet sıra çok bekleniyor tüp bebek için eğitim araştırma veya şafak bey Memorial düşünmekteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?