Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Antalya Tüp Bebek te tedaviye başlayacağım bu kurumda tedavi yaptıran arkadaşlardan başarı oranları nasıl merak ediyorum
Kendimden örnek verirsem başarı oranı %100 Ben daha önce 4 farklı merkezde tedavi oldum, Ankara ve İstanbul. Onlarda negatifti. Antalya Ivf Murat Berkanoğlu’nda ilk denememde pozitif gördüm. Bence labaratuvarları da iyi.
Kendimden örnek verirsem başarı oranı %100 Ben daha önce 4 farklı merkezde tedavi oldum, Ankara ve İstanbul. Onlarda negatifti. Antalya Ivf Murat Berkanoğlu’nda ilk denememde pozitif gördüm. Bence labaratuvarları da iyi.
4aa idi. Nisan ayında transfer olduğum için nerdeyse 1 sene oldu detayları çok hatırlamıyorum. Belirti pek olmadı. Yerleşme kanaması olmuştu sanırım. Gebelik testi aldım. Pozitif çıktı, şok oldum. Benim 5. Tüp bebek denememdi. İlk defa pozitifi gördüm.