• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya Tüp Bebek te tedaviye başlayacağım bu kurumda tedavi yaptıran arkadaşlardan başarı oranları nasıl merak ediyorum

mujgan-a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2016
12
4
86
45
Antalya Tüp Bebek te tedaviye başlayacağım bu kurumda tedavi yaptıran arkadaşlardan başarı oranları nasıl merak ediyorum

Kendimden örnek verirsem başarı oranı %100 Ben daha önce 4 farklı merkezde tedavi oldum, Ankara ve İstanbul. Onlarda negatifti. Antalya Ivf Murat Berkanoğlu’nda ilk denememde pozitif gördüm. Bence labaratuvarları da iyi.

Kendimden örnek verirsem başarı oranı %100 Ben daha önce 4 farklı merkezde tedavi oldum, Ankara ve İstanbul. Onlarda negatifti. Antalya Ivf Murat Berkanoğlu’nda ilk denememde pozitif gördüm. Bence labaratuvarları da iyi.
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.Embriyo kaliteniz neydi.Birde transferden sonra ne gibi belirtiler oldu

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.Embriyo kaliteniz neydi.Birde transferden sonra ne gibi belirtiler oldu
4aa idi. Nisan ayında transfer olduğum için nerdeyse 1 sene oldu detayları çok hatırlamıyorum. Belirti pek olmadı. Yerleşme kanaması olmuştu sanırım. Gebelik testi aldım. Pozitif çıktı, şok oldum. Benim 5. Tüp bebek denememdi. İlk defa pozitifi gördüm.

Back
X