Antalya Tüp Bebek Merkezleri

Hacer320

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2018
7
4
16
35
İyi günler hanımlar. Bu ay allah izin verirse tüp bebek tedavisine başlıyacağız. Antalyada ikamet ediyoruz merkez ve doktor olarak tavsiye edeceğiniz yerler varmı bilgi verebilirmisiniz

Antalya Tüp Bebek Merkezi merkez olarak çok donanımlı. Özelde yaptıracaksanız gidip ön görüşme yapabilirsiniz.

ben de ilk denemeyi Kemal Özgür de yaptırdım.ben de döllenme olmadı .bizden mi kaynaklandı labaratuvardan mı bilmiyorum günahlarına giremem.ama mikrocip uygulanan merkezleri tercih etmenizi tavsiye ederim.ben ikinci denemeyi konya medova seçil kahveci de yaptıracağım.antalya tüp bebek merkezinde mikroçip uygulaması yok sanırım.

Merhaba. Biz tüp bebek tedavisi sonucunda meleğimizin müjdesini aldık. Darısı tüm isteyenlerin başına. Tedavi sürecinde artan Ganol-f 900 ml lik enjeksiyon kalemi 2 kutu uyguna verilecektir ihtiyacı olan mesajla ulaşabilir. 2kutu harici kalan yarım kutuyu da hediye edeceğiz.

İyi günler hanımlar. Bu ay allah izin verirse tüp bebek tedavisine başlıyacağız. Antalyada ikamet ediyoruz merkez ve doktor olarak tavsiye edeceğiniz yerler varmı bilgi verebilirmisiniz
elif hanım ne yaptınız ? hangi merkezi seçtiniz?

İyi forumlar arkadaşlar,
benimde 6 yıldır çocuğum olmuyordu + iğne bile denedik ama yine olmadı. Sosyal medyadan bir merkez gördüm. aradım ücretsiz randevu verdiler gidip konuştuk eşimle. Çok tatlı bir sohbet oldu. Başarılarını dinledik, doğan çocuk sayısını, çocukların fotoğraflarını falan görünce her yerde bizde deneme kararı aldık. 3 aylık bir süreçten sonra geçen hafta hamile olduğumu öğrendim. Umarım sizde bir an önce bu güzel haberi alırsınız.

yukarda yazmayı unuttum galiba. merkezin adı Gelecek Tüp Bebek Merkezi diye geçiyor, Lara'da. arayıp ücretsiz randevu alıyorsunuz.

Back
X