• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya tüp bebek merkezine giden var mı?

encan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2012
1.648
19
66
Konya
antalya tüpbebek merkezine giden varmı bana yardım edin kafam çok karışık

merhaba canım ben antalya tüp bebektr 4.denememde hamile kaldım
nasıl bir yardım istiyorsun canım

canım bende 3cü denememi orda yaptımayı düşünüyorum doktor önerin varmı biraz korkuyorum araştırmak istedim iyi şeyler duydum ama genede kafam karışık nisan ilk hafta ordayım inşallah hayırlısı olsun hakkımızda

benım takiplerimi vitale hastanesinde sinan kurşun yaptı yumurta toplama ve transfer işlemini murat bey yaptı
murat beye gitmeni tavsiye ederim çok cana yakın bir doktor

benım takiplerimi vitale hastanesinde sinan kurşun yaptı yumurta toplama ve transfer işlemini murat bey yaptı
murat beye gitmeni tavsiye ederim çok cana yakın bir doktor

bende vitale hstanesin ali fuat beye gittim önce laparoskopi olmam lazımmış tüplerde sıvı var dedi sonra tüpbebek denemesi bildiğim kdarıyla beraber çalışıyorlar adetimi bekliyorum hayırlısı artık

bende vitale hstanesin ali fuat beye gittim önce laparoskopi olmam lazımmış tüplerde sıvı var dedi sonra tüpbebek denemesi bildiğim kdarıyla beraber çalışıyorlar adetimi bekliyorum hayırlısı artık

evet beraber çalışıyorlar ben ilk denememi ali fuat beyle yaptım çok bekleyince ve sorduğum sorulara cvp alamayınca sinan beyi tercih ettim tüp bebek konusunda ali fuat beyden daha tecrübeli kendisi.laparoskopi ameliyatıda oldum olmadı histerekopiden sonra tuttu benım.

evet beraber çalışıyorlar ben ilk denememi ali fuat beyle yaptım çok bekleyince ve sorduğum sorulara cvp alamayınca sinan beyi tercih ettim tüp bebek konusunda ali fuat beyden daha tecrübeli kendisi.laparoskopi ameliyatıda oldum olmadı histerekopiden sonra tuttu benım.

haklısı biraz bekliyosun ama başladık artık rabbim hayırlısınıversin ben çok acılar yaşadım bu uğurda allahım birdaha yaşatmasın kimseye zaten bu son şansım maddi olarakta gücümyok bittik valla 2ci denememi de ablam karşılamıştı şimdide arkandayım diyor onunda eniştemin hakkını ödeyemem eşimin ailesinden hiç destek görmedim tam tersi olmuş olmamış umurlarıda deyil eşimi seviyorum onu mutlu etmek istiyorum rabbim bana herkese yardım etsin inşallah

evet zor bir süreç hem maddi hem manevi anlamda
üniversite de yaptırmayı düşündünmü raporla eğer şartların uygunsa tabi
daha uygun ben 3.denememi üniv.de denemiştim.

bilmiyorum canım napıcam eşimle bi konuşayım araştırsın hayırlısı neresyse o olsun

merhabalar ben bu hafta içinde sinan kurşun dr beye gittim polikistik over hastalığı için doktor beye diyorum ki . ben sigorta hastanesinde bi dr a gittim bana hastalığımın ne olduğunu söylemedi dedim ve 2 yıl ona ilaç yazdırdım andracor ve diane 35 hapı dedim hiç belli sürelerle tahlilimi yenileyim durumu mu söylemedi dedim . sinan bey direk bende aynı kanıdayım demesin mi bana diyetisyen gibi 3 beyazdan kaçıcaksın VE SPOR DEDİ diyor böle saçma bi doktor görmedim ben 3 beyazdan kaçıcak olsam diyetisyene giderdim ben hastalığımın tedavisi olmadan diyet yapsamda bi faydası olmaz. benim kilo verememe sorunumu bulup öneride bulunmasını beklerdim.ben diyorum ki dr kontrolunde hap tedavisi ve diyet yaptım 4 ay dedim günde 2 saat spor yaptım dedim 1 kilo DAHİ veremedim . bana bunun sebebini araştırırmısınız diyorum oda benle dalga geçer gibi HADİ YA NASIL VEREMEZSİZ DİYOR. BÖLE GEREKSİZ SAÇMA HASTANIN MORALİNİ BOZAN DOKTORLARI LÜTFEN UZAK DURUN BÖYLE DOKTORLARDAN

merhabalar ben bu hafta içinde sinan kurşun dr beye gittim polikistik over hastalığı için doktor beye diyorum ki . ben sigorta hastanesinde bi dr a gittim bana hastalığımın ne olduğunu söylemedi dedim ve 2 yıl ona ilaç yazdırdım andracor ve diane 35 hapı dedim hiç belli sürelerle tahlilimi yenileyim durumu mu söylemedi dedim . sinan bey direk bende aynı kanıdayım demesin mi bana diyetisyen gibi 3 beyazdan kaçıcaksın VE SPOR DEDİ diyor böle saçma bi doktor görmedim ben 3 beyazdan kaçıcak olsam diyetisyene giderdim ben hastalığımın tedavisi olmadan diyet yapsamda bi faydası olmaz. benim kilo verememe sorunumu bulup öneride bulunmasını beklerdim.ben diyorum ki dr kontrolunde hap tedavisi ve diyet yaptım 4 ay dedim günde 2 saat spor yaptım dedim 1 kilo DAHİ veremedim . bana bunun sebebini araştırırmısınız diyorum oda benle dalga geçer gibi HADİ YA NASIL VEREMEZSİZ DİYOR. BÖLE GEREKSİZ SAÇMA HASTANIN MORALİNİ BOZAN DOKTORLARI LÜTFEN UZAK DURUN BÖYLE DOKTORLARDAN

ben su an sinsn beye gitmiyorum ama hamile kalmadan once gitmistim.cook memnun kaldim.bana dogru tedhis koydu.tanidigim en iyi drlardan.sasirdim simdi ben cok sevmistim kendisini..

Back
X