ANTALYA TÜP BEBEK MERKEZİ 2015 BURAYAA!!

Merhaba bende antalya tüp bebekte tedavi oluyorum ama hiç memnun değilim kızlar çok fazla ilaç iciriyorlar sonrada ay kist varmış sende diyorlar hop iptal . Sonra tekrar başla. Bu ilaçların bana verdiği zararı düşünen yok.

Canım sonuç ne oldu? Inşallah pozitiftir.. bende antalya tüp bebeğe hasan bulut'a gidiyorum.. şuan rahim dinlendirmedeyim 6 gündür ginera kullanıyorum adetim bitti ama hala kahverengimsi bi akıntı geliyor normal mi bu durum seninde başına geldi mi?

Mrb cnm 2 gun sonra transferim var . Gecen ay dogal yumurtlamisim diye iptal ettiler.% 5 ihtimalle tranfer oncesi yumytrlama olabilirmis o da bni bulduk ancak 1 hafta transfer zamanini ertelemislerdi cunku bayrama denk geliyordu:/ neyse neden rahim dinlendirmedesin ? Bn kistim var diye ginera kullanmistim ancak gecen seneydi hatirlayamiyorum. Ancak normaldir kahverengi akinti . Cunku rahim tam adetten arinamadan ilacla durduruyoz kanamalari . Onu dert etme

Canım antalya tüp bebek merkezinde zaten herkese rahim dinlendirme uyguluyorlarmış.. benim yakın bir arkadaşımda şuan antalyada yumurta takibinde onun doktoru kemal bey onada tedaviye başlamadan aşamaları anlatmış 1-1.5 ay rahim dinlendirme olucak demiş tabi arkadaşım henüz opu olmadı..

Benim rahim dinlendirme 2 aydan fazla oluyor çünkü ben opu işleminde aynı zamanda histereskopide oldum galiba oyüzden uzun verdi rahim dinlendirmeyi..

Ben daha önce hiç doğum kontrol hapı kullanmamıştım gineranın da doğum kontrol hapı olduğunu bilmiyordum dr vitanim diye verdi sanıyordum sonradan farkettim.. normalde benim 26 yumurtam vardı ama 22 tane toplandı sanırım diğerlerinin kiste dönüşme ihtimaline karşı verdi diye düşünüyorum..

Senin doktorun kim? Bide sana normalde yumurtlamamış olsaydın kistin olmamış olsaydı hemen rahim dinlendirmeden transfer mi yapacaklardı.?

Bnn doktorum kemal bey ancak o onemli zamanlarda vardi . Butun doktorlari tanimis oldum bu sayedje orda. Gene kemal bey tercihimdir cunku daha ileri goruslu ve daha telkin edici.
Simdi bn aslinda gecen sene tedavimi gorup dondurttum embriyolarimi ama transfer olmadim kendi istegimle. Kismet anca tranferim gerceklesti. Gecen ay eger yumurtlamasaydim transfer o zmn olcakti evet.

Hmm anladım canım inşallah hayırlısı ile pozitif sonuç alırsın.. test günün ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…