- 27 Ağustos 2010
- 54
- 7
-
- Konu Sahibi gurbetgurbetgurbet
takıbımı alı bey yapmıştı...sadece tup bebek zamanı yaklastıgında yanı toplama asamasına yaklastıgımızda tup bebek merkezıne yan tarafa gectık..gun verdıler...yumurta toplandı ..ettı bız doktorun yuzunu dahı gormedık...yumurta toplandıktan sonra tlfla 1 defa aradı..yumurta hakkında bılgı verdi...zaten benım yumurtam gelişme göstermemişti...transfer olmadı...ama senın aklını karıstırmak istemıyorum..memnunıyet bu ..kişiden kişiye degısır...ALLAH hepımızın gönlune gore versin..vardır herseyın bır zamanı..artık zamana bıraktım.çunku çok uğrastım.çok çabaladım..olmayınca olmuyor..takmamak lazım ama elımızde degılki..sevgiyle kal....Mrb cnm.neden memnun kalmadın yazarmisin ? Hadi ali bey çok yoğun ama antalya tüp bebek merkezi de mi öyle? İlgulenmiyorlarmi neler yaşadın anlatir misin
Teşekkürler çok sevindim senin adına inşallah bende aynı duyguları yaşarım tez vakitte sizdeki sıkıntı neydi peki yada benimkiyle aynı olan var mı kiBen Antalya Tüp Bebek Merkezinde tedaviye Kemal Bey ile başladım. Çok memnun kaldım. İlk denememdi, 8 embriyo dondurduk. Hepside blastokist evresinde donduruldu. İlk transferde tuttu çok şükür, 2 kez kan tahlili yapıldı. Beta-hcg değerim 2 kat arttı. 10 gün sonra ultrason için gel dediler. Allah'ın izni ile keseyi görüp ve kalp atışını duyacağız inşallah. İlgi alaka çok iyi... herhangi bir şeyden rahatsız olduğumda, Kemal beye mail atıyordum ya da canlı destek kısmından yazıyordum. Hemen benimle iletişime geçip, ilgililerden bilgi vermelerini istiyorlardı. Elimde şuan hiç ilaç kalmadı, tedavinin gidişatına göre ilaçlarıma yön veriyorlardı. Elime verdikleri kağıtlarda, muayene teşhisleri ve ilaçlar günlük yazıyordu. İlaç programı konusunda hiç sıkıntı çekmedim. Tahlillerin ilk başta kendi hastanesinde yapılmasını istiyor. Çünkü kalibrasyon ayarları farklılık gösteriyormuş. Tedaviyi olumsuz etkilermiş. Eşimin sperm testi özel bir laboratuvarda yaptırdığımızda 4:4'lüktü mesela. Ama hastanede tekrarlandığında, morfolojik olarak sorunlar olduğunu söyledi. 2-3 kez tekrarlandı. Sonuç hep aynıydı. Çoğu tahlilimi sağlık ocağında yaptırıp, oraya götürdüm. Zaten tedaviye başladıktan sonra hiçbir şeye para vermiyorsunuz. Muayene, tahlil...v.s herşey 5900 tl'nin içerisindeydi. Transfer sonrası kan tahlili bile. Ama şimdiden sonra benden para alırlar sanırım:)
valla bilemıyorum canım o parcayı da patolojıye göndermek için ayrıca 250 ıstedıler. 900+250 ... bende o parayı veremedim. ankaraya gidip tıp fak. de oldum.Ben hsg çekildim. 300 TL ye sizin neden 900 oluyor?
sizde antalya tüp bebekte tedavi oluyorsunuz.Laparoskopi ile hidrosalpenks yüzünden tek tüpüm kapatıldı. Diğer tüpünde çok iyi olduğu söylenemez dedi doktorum. Eşimde de hızlı sperm sayısı sıfırdı.
inşallah sağsalim kucağına alırsın cnnm. hayırlı olsun.evet, hatta tedavimi bitirdik denilebilir :) 5+3 teyiz :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ...
@gurguzguz seren07 ye katılıyorum. benim ilk tedavimide ali bey yaptı. hiç memnun kalmadım. tüp bebek konusunda başarılı bilgili olduğunu düşünmüyorum. ama laporoskopimi de Ali bey yaptı ameliyat konusunda memnundum. Ali bey yüzünden Antalya tüp bebek merkezinden de soğuduğum için bir daha gitmedim. kızıma antalya memorial batu bey sayesinde sahip oldum. çok şükür. eğer ki Antalya Tüp bebeğe gidecekseniz kemal beye gidin.takıbımı alı bey yapmıştı...sadece tup bebek zamanı yaklastıgında yanı toplama asamasına yaklastıgımızda tup bebek merkezıne yan tarafa gectık..gun verdıler...yumurta toplandı ..ettı bız doktorun yuzunu dahı gormedık...yumurta toplandıktan sonra tlfla 1 defa aradı..yumurta hakkında bılgı verdi...zaten benım yumurtam gelişme göstermemişti...transfer olmadı...ama senın aklını karıstırmak istemıyorum..memnunıyet bu ..kişiden kişiye degısır...ALLAH hepımızın gönlune gore versin..vardır herseyın bır zamanı..artık zamana bıraktım.çunku çok uğrastım.çok çabaladım..olmayınca olmuyor..takmamak lazım ama elımızde degılki..sevgiyle kal....
memorial ilk gelenler için 4400 dü sanırım. muayene 200 tl. başka ücret ödemiyorsun birde ilaç ücretlerikızlar ben ali beyin hastasıyım ondan tüp bebek isticektim ama yorumlar pek içimi açmadı zaten kritik durumdayım hamile kalanlar genelde memorialdan bahsetmişler orda ki fiyatları yazabilri misiniz toplam ne kadar tuttu kızlar yardımmm
Slm arkadaşım ben eskişehirden gittim önce rabbim sonra Ali Fuat Şengör hocam sonrada Antalya tüp bebekdeki Hasan hocam sayesinde şimdi 5 aylık bir kızım var ve eskişehirde bir çok kişiye tavsiye ettik bizim bu 2.denememizdi ilkini ankarada yaptırdık olmadı nasip kısmet değilmiş pozitif ol önce rabbime sonrada dr güven transfere girerken sürekli kün fe yekün dedim (rabbim ol derse olur) inancını kaybetme biz prensesimize 15 yıl sonra kavuştuk rabbim acısını göstermesin allah her isteyene nasip etsin kimseyi evladıyla sınamasın inşallah sende hayırlısıyla evladını kucağına alırsınSLM KIZLAR ANTALYA TÜP BEBEK MERKEZİNE GİDENLER, GİDECEK OLANLAR VEYA YAKIN TARİHTE GİTMİŞ OLANLAR TECRÜBELERİNİZ LÜTFENN..
slm , ben bugün adetimle birlikte tedaviye başladım , ilk denemem , ama ben gelecek tüp bebek merkezini seçtim , iki merkezle de görüşmüştüm ama gelecek bana daha fazla güven verdi , antalya tüp bebek merkezine çok ısınamadım ben
Merhabalar, ben de Münire Hoca ile başlamayı düşünüyorum, tıp fakültesinde mi yaptırmıştınız?Merhaba.ben de tüp bebek tedavisine başlayacağım önümüzdeki ay.Doktorum Münire Erman Akar.